IRC-Galleria

Korvatulehdus on lastentauti.Tiistai 06.12.2005 16:07

Hae arvauskeskuksesta antibioottikuuri ja voit olla varma, että saat joka hiton kupan mitä on liikenteessä. Sen lisäksi, että antibiootit säilyvät elimistössäsi seuraavat 10 vuotta, ne tappavat koko vastustuskykysi.

Viime vuoden vaihteessa sain penisiliinikuurin keuhkoputken tulehdukseen. Pari päivää kuurin loputtua tulin jälleen kipeäksi ja sain sitten perään kuurin angiinaan. Keväällä Rooman matkalla sain flunssan ja siitä seurasi korvatulehdus. Kesän ja syksyn aikana oon ollu valehtelematta varmaan 5kertaa flunssassa, kuten tälläkin hetkellä. Voin olla varma, että nytkin minullon korvatulehdus, mutta antibioottia en mene hakemaan. En oo varmaan koskaan ollut näin paljon kipeänä vuoden aikana. Kiitos ei kiitos enää koskaan.

Jotkut voisivat toki väittää, että tuo Rooman matkan flunssa on osaksi oma aiheuttamaani. Perustelevat ehkä jollain Trierin illanvietolla ja vedonlyönnillä. Ehkä niin, mutta kerran nössö aina nössö.
Hmm.. ja sitä paitsi, olihan aina iltaisin äänikin kunnossa, vaikka aamulla koko äänestä ei ollut mitään merkkejä. Ihme juttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.