IRC-Galleria

Lehtivihreä

Lehtivihreä

Thank god, I was born .

Huonoa seuraa?Tiistai 23.02.2010 15:12

Eilen kävin keskustassa niin oli kaks mieleenpainuvaa juttua. Ekaks kävelin asematunnelissa iha normaalisti ja sit joku kiva täti pysähty ja sano ett "Katoin suo ja oot kyll ihanan värinen." Sanoin ilosena kiitos ja jatkoin hymyillen matkaa. 8) Vitsi ett tuli hyvä mieli. Sit menin pysäkille missä liukastu oikein soma tyttö, liikahdin vähän auttaakseni mutt tyttö kömmi ylös nii urhoollisena etten auttanutkaan. Nyt kyllä harmittaa. Kysyin tietenkin ei kai sattunut, kuulemma oli eka kerta tänää =D Hassusti vastattu, mutt hän puhu vähä huonoo suomee. Ja kohtalon ivaa tytön jälkeen kaasutti paikalle hiekoitusrekka, mutta ei ne kivet siltikä siihen kohtaan mennyt, mutt silti huvitti. =DNo sitte huomasin kuinka kamalat silmäpussit mulla oli ! Aika kamalaa tottatosiaa, siniset silmäpussit jeejee. Elikkkäs korjattavaksi unirytmi...

Epärehellisyydestä sellasta että PERKELE MÄ VIHAAN SITÄ ! Sit ku itse olen huomattavasti rehellisempi ku keskivertoihminen. No tietenki automaattisesti oletan ett miks mulle valeheltais ? MIKSI?! No itsekkyydestä tietenki, ja sitähä kaikilla riittää. Kiva hienoa kiitos. No valhe syntyy siitä ku häpeää sitä asiaa tms. Onhan niitä syitä useita mutt en hyväksy. Ellei asia ole oikeasti semmone ettei se kuulu toiselle mutt voishan siihen sanoa etten kerro... Jos ei kerran kuulu? Nytkin yks tapaus ett yks "kaveri" valehteli yhest asiast pari kk lisäs aina uusia valheita, sinisilmäsenä epäilin vilppiä mutt annoin asian olla, nyt meni hermot. Sillä ei ollut enää muuta mahollisuutta ku myöntää valheet, muttei silti ole korjannut tilannetta. Olen kuukausia yrittänyt saada omiani takas. Itseasiassa tämä ihminen on ikävä kyllä silmissäni muuttunut varkaaksi. =( Ja minusta tuo on tosi pahasti sanottu että onnea vaan matkaan.
Miksi ihmeessä toisen hyvää luonnetta käytetään hyväksi? Ei arvosteta että on puhdasmielinen ihminen elämässä? Ärsyttää ihmiset jotka ottavat vain vastaan, mutteivat jaa mitään. Musta tuntuu ettei mitään saa takasin. Monet on neuvonutkin että Heini ole itsekkäämpi. Kuinka monelle teistä niin on sanottu?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.