IRC-Galleria

Tänää meillä oli taksvärkki ja Katja nero sai suhteillaan äitiinsä hankittua meille töitä tosta Espoon torin S-Marketista. Tarkoitushan mulla oli ollut herätä reippaasti 7:00 ja vetästä jotain ruokaa kupuun ja vaatetta päälle ja hipsii bussille 7:30. Noh kyllä se mun kännykkä ihan kiltisti mut herätti ja kömmin vähemmän reippaasti alas parveltani ja rojahdin tuolille. Ajatukset pyöri tyyliin sitä rataa, että "ei viel oo mikään kiire kyl täs voi viel hetken jumittaa". Sitten kuulu kun ulko-ovi kävi ja mietin että mitäs perkelettä se veli lähtee näin aikasin kouluun... Katsahdinpas sitten fiksulina kelloa ja totesin etää helvetti kello on puol 8! Äkkiä sitten vaatteet päälle ja tavarat laukkuun. Onneksi kaikki oli siinä käden ulottuvilla eikä siinä menny ku minuutti ku olin jo valmiina lähtöön. Iskä oli juuri lähtemässä autolla huristelemaan ja pummasin siltä kyydin S-Marketille. Siel Katja jo odotti mua ja mentiin yhessä ettimään sen äitiä, että saataisiin jotain tekemistä.
Meille annettiin kivat paitaset ja veitset (MWUAHAHAHAH) ja käskettiin purkaa laatikoita hyllyyn, sitä normaalia raatamista :D. Meillä oli tosi jännää ja nytten miekin voin kulkee kaupassa ja todeta et "mä hyllytin noita... ja noita... ja noita kans". Semmosen trukin käyttäminen on tosi kivaa sitä on vaa vaikee ohjailla ympäriinsä ilman et törmää johonkin :p. Sitten kello tuli jotain kymmentä ja me mentiin ihan oma-alotteisesti kittaamaan kaakaota yläkertaa. Mie oon alkanu tykkäänmään noiden kahviautomaattien kaakaoista :D en muuten tykkää yhtään kaakaosta mut se on ihan hyvää.
Oli se hyllyttäminen kivaa ja ku mentiin valittaan että nyt loppu työt olisko viel jotain tekemistä nii se tyyppi oli et: "haluuttekste oikeesti lisää töitä?" ja sit se katto meitä silleen häh! Oli siinä kyllä pokka pettää. Ei varmaa taksvärkkiläiset kovin usein lisää töitä eti jos ne loppuu.
Noh kyllä sitten jossain välissä alko tulee nälkä ja lähettiin ettimään tätä osastopäällikkö Esko-jäbää. Mut sit ku oltiin rampattu eri lausuntojen takia ylhäällä ja alhaalla ja ympäri kauppaa nii saatiin tietää että mokoma oli lähteny syömään (heseen) espikselle! ei sitten jaksettu odottaa sitä vaan mentiin koululle syömään ja palattiin sen jälkeen hakemaan mein rahat. Ei sitten kuitenkaa saatu niitä rahoja vaan tää Esko-jäbä lähetti ne meille Katjun äidin kautta kiireinne hemmo kun on :P. Loppujen lopuks Katja sitten kerto et oltiin ansaittu mein koulun kummilapsille ja WWF:lle 20€ kumpainenki eli yhettnsä 40€! Ollaan me kyllä aika brå:ita xD.
Kotona sitten väsyneenä pääsi kyllästymään enkä edes Annille jaksanu lähteä vaikka se pyysi. Väsytti nii paljon. Koneella sitten jumitin kunnes Pauli tuli meille muutamaks tunniks hengailemaan. Ja tossa vähän aikaa sitten se lähti himaan nukkumaan. Miekin taidan pikkuhiljaa hipsiä nukkumaan nii huomenna jaksaa sitten taas lööbailla ja ollaan menossa teatteriin taas vaihteeks Paulin kanssa kattomaan jotain mitälietä en myt muista nimeä sille näytelmälle edes... Noh kuitenkin tulee jännä päivä ja menee kovaa myös lompakon läpi... laskeskelin et matkoineen kaikkineen toi teatterireissu tulee maksaa mulle 21 euroo ja vähän päälle :(! Sen siitä saa kun on 17 ;D.

Tää kiittää ja kumartaa (ja sitä rataa) jos olet jaksanut lukea näin pitkälle. Hyvää yötä kaikille nukkukaan hyvin ja alkaa kilttejä. Elekää tiirailko toisianne suihkussa ;D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.