IRC-Galleria

Aamublogi nro. ?Perjantai 05.12.2008 09:42

Nyt väsyttää jumalautaperkele! Eka nukkumaan puolenyöm jälkeen sitten ylös enne kuutta ja takas nukkumaan (mikä ei oo hyvä idea jos on jo kerran heränny kunnolla). Nyt väsyttää enemmänn ku koskaan enne ja tekis mieli jäädä kotiin nukkumaan. Ainoo ongelma on et lupasin tänää olla katjun kaa ja mennä sen kaa Tapsaan. Muuten jos olis normi kouluun-kotiin-päivä nii jäisin nukkumaan until lujis. Aih nii joo pitäs viel siel kaupassakin käydä perkele!

Pitäsköhän pukea jotain hieman hienompaa päälle ku on ihan käsky silleen tehä? Ei viitsis vaihtaa vaatteita ne kun oli jo valmiiks päällä herätessäni. Enivei hame ja jotain tyylikästä paitaa... Vois hankkii toisenki naisten kauluspaidan... Ei nyt oo ku yks ja se on liian musta. Ja tänää olis liikkaakin en oikeen viittis ulos lähtee hameessa kävelee enemmän ku on pakko. Enkä kyl menis maalailemaankaan siinä asussa ei sen puoleen :(. Vaikeita valintoja.

On muuten erittäin ihana tunne herätä jonku vierestä ku toinen viel nukkuu rauhallisesti. Näyttää jotenki aina nii mahottoman kauniilta. Ja eron kyllä huomaa siinä vaiheessa ku tunnin päästä huomaa heräävänsä ilman ketään :'(. Kaikkien pitäs saada herätä aina jonkun vierestä. Aina ja jokaisen. Ja se joku vois olla viel joku josta välittää ja joka välittää susta. (Ei siitä siis muuten mitään hyötyy olis o.O).

Juuh kauheet romaanit taas kello on 07:27 ja väsyttää yhä. HEI mullahan olis yks kofeiinipilleri tuolla!
Mut en voi syödä sitä :( (diudiudiuu...). En varmaa taas aamulla syö mitään. Suoraan tästä koneelta hipsin pysäkille. VOis sentään vaihtaa kirjat laukussa. Noh mutta tyhjään vatsaan ei tykkää kofeiini tulla vaikuttaa inhottavan vahvasti. Ja nukuttas kuitenkin olis vaa nii rauhaton olo et ei pysty nukkuu, vaikka nukuttaskin.

Kello on 07:31... Kiitos luettuasi tähän asti (paitsi jos vain selailet) mulla on nälkä mutta ei meillä ole mitään syötävää. Ja sitäpaitti suussa on karvas maku. Käy sääliks niitä ihmisiä, jotka ei sillon aikoinaan pessy hampaitaan :((. Mahto olla kamalaa. Pitäs siis käydä pesemässä hampaatkin ennen lähtöä kello 07:50. Toivottavasti pääsen lähtemään sillon. Ei koulussa musta kyllä olis mitää hyötyä kun en kuuntelis kuitenkaan. Onneks ei oo Bäkin tuntia silleen. Se ei voi taas heittää mua kynällä, koska nukun tunnilla. Mut toisaalta voisin mennä kouluun silti ehkä jotain saisin irti. Kirjottaa en kyllä jaksais mut sillon saisin kaikkein eniten irti... Voisin tietty mennä vasta YO-juhlaan ja sieltä katjun kanssa Tapsaan. Tosin sillonkin se tappas mut, koska hylkäsin sen ussantunnilla. Miks eläminen on nii vaikeeta?? Se on nii julmaa... Siis et eläminen on vaikeeta.

Oho tästä tuli hieman pitkä. Ens kerralla voisi alkaa kirjottamaan minitarinaa. Aamulla tuntuu olevan kaikkein paras tunnelma... Noh mutta kello on 07:37 ja lähtö on 13 min päästä. Voisin tätä lopetella ja tehä muita asioita pikkuhiljaa. Noni koneelle sitten taas koulussa jos eräiltä meiän koulun datiksilta on jäänyt epähuomiossa käyttämättä kone mediateeksissä. Ne kun tuppaa aina olemaan varattuja, vaikka just pitäs tehä jotain koulun kannalta oikeestikki tärkeää... Minkäköhän takia o.O?

Juu okei nyt tämä tyttö häipyy HYVÄÄ HUOMENTA KAIKKI :p

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.