IRC-Galleria

Nonnih huomenta täältä koulusta :D. On aamu ja kello on 8:27! Täällä ollaan oltu jotain 10 minuuttia ja tylsää on jo nyt, koulusssa; kuvitelkaa :O!

JOuduin herää taas jossain 7 aikaan kun e n jaksanut llalla katsoa miillon menee bussit. Sitten sinä seittelältä ylös ja katsomaan millon menee bussi. Noh totesin etvoisin nukkuavel puoli tuntia joten takassänkyyn ja hurh unten maille. (Tässä näppiksessä ei ii tykkää toimii ollenkaan sitä saa hakkaillla väillä ):) ja sitten pul kaheksan ylösja puoli tuntia idlaamista, ei tullumieleenedes syödä jotaiin. nyt on sitten nälkää :P.

Noh tääl sitten odotellaan, että kello tulis 20 vaille ja opettaja saapuis. Sitten ootellaan viel se 20min enne ku pitäs sen jonku näytelmän alkaa, minkä mein ihku enkunope on melle järkänny^^'. Sitten meillä taitaa alkaa puuronsyönti tjn jossain 9:55 O.o . Siitten saa lähteä kotiin... Taih noh mie en saa, koska pitää odottaa, että noi yhet loput teistä ihkuleista lahjansaajista saapuu kouluun(murrr), kun olette saaneet nukkkua pitkään toisin kuin minä... Stten jaetaan lahjat ja kattoo mitä sit tapahtuu... nnolla odotanja sitä rataa... SAMMAKOITA! elekää kysykö...

Nyt tää läks... joku toinen sivu auki.
HYVÄÄ PÄIVÄNJATKOA KAIKKI (on kyllä pälli näppis, ihan vammanen)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.