IRC-Galleria

Aamublogi nro. 10Maanantai 12.01.2009 09:36

Hmm noh ulkona on vieläkin pimeää... Ei oikeen jaksais liikkua minnekkään jäis paljon mielummin kotiin ja koneelle istuksimaan koko päiväksi... Tooosin en haluis jättää menemättä kouluunkaan omg kahden vaiheilla! Noh ei koulun meen kumminkin... Mutta väsyttää silti. Onkohan terveellistä jos näkee jo toista unta mesettämisestä :D Tietääkseni se meinaa sitä et mesettää liikaan xD. Se kyllä täsmäis... Pitäis varmaan vähän rajottaa :P. Noh mutta nukuttua tuli huonosti :(. Joko valveilla tai puoliunessa, oli aika häiritsevää... Onneks tuli aamu nii saa herää voisin ostaa vaikka batteryn :D.

Noni kello tulee puol taidan olla ajoissa :D. Tänään vois olla tuplahyppäri ennee tansseja :D. Kun tuli eilen käytyä uimassa ja opettajan mukaan piti uida 1000m mut mie uin kyllä vain 750m (seittemänsataa ja puol metrii niiku asian eilen ilmaisin :D). Noh mutta ei onneks oo paikat kipeet ku muisti venytellä! Olis ollu kamalaa taas tanssia niskat kipeinä voin kertoa :D. Ja nyt ku päästiin tanssimiseen niin wienervalssi vai mikä se nyt onkaan nii on aivan KAMALA. Mie en pysty tanssii sitä oikein... Ei pysty liikaa pyörimistä :D. Eenivei tänää pitäs opetella sitä varmaan hieman lisää :D. Tän koettelemuksen jälkeen en varmaan enää yritä pyörtyä ku vähän pyöritetään :D Niiku ennen.

Siinähän oli maratoni :D Ei kukaan salee jaksa lukee tänne asti tollasta selitystä ei jaksa ei :D Noh ei sitä tiiä :P. Mut arvatkaapas mitä...? MUA VÄSYTTÄÄ :D. Juuh toimii. Ei jaksaisi ruotsia ollenkaan ja sit pitäs päättää otanko liikkakamat mukaan vai en... Kun en tiiä pidetäänkö katjun kanssa se tuplahypäri vai ei :D. Katju ei kai haluisi ku sillä on tanssien aikaan uusintakoe ja jotain :D. Noh näin se menee.

Noni nyt mie taas lähen liitämään pakkaan laukun ja syön ja sitä rataa :D. Anteeks nyt kessulle jos tuntuu vittuilulta, mut on ihanaa ku tuntuu siltä et voi syödä mitä haluaa :). Pitäs tosin alkaa viel liikkumaan enemmän. Voisin alkaa taas kävelemään ympäriinsä niiku joskus säännöllisestikkin... Noh mutta nyt lähtee TERVE!

edit: Aamublogi nro. 19 XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.