IRC-Galleria

Jännää mitä kaikkea iloinen biisi, auringonpaiste ja isot lumihiutaleet voikaan mielialalle tehdä :). Kumpa jokainen päivä olis näin nätti :D. Ja muutenki tulevaisuudennäkymät taas valoisia.

Biisi tällä kertaa Enrique Iglesiasin Can You Hear Me ja sitä nyt kuunnellu sellaset 10 kertaa :). Saa hyvälle mielella ku aina välillä keskittyy siihen ja sit aina välillä voi tähän opontuntiinki keskittyä. Pitäs ettiä täältä kesätyötä, mutta ei oikeen tärppää... Haluisin vana jonnekkin kauppaan töihin kesäks ihan mun unelma-ammatti. Katjakin ilmoitti tossa että se haluaa mut tonne homehtumaan sen kanssa. Olis nii huippua saada kesäkskin jotain muutakin tekemistä ku sen isosen roolin joka ei aina nii mukava olekkaan (ja saa vähän palkkaa, tosin jotku ei saa ollenkaan joten jei :D).

Katju tossa jo on aika kärsimätön ku en lopeta tätä ikin nii se ei pääse tätä lukemaan xD . Siksi tämän pätkäsen sille omistankin Ollos hyvä vain :D. Ja nyt voisin palailla työnhaun julmaan maailmaan. Olispas jumala suonut minut syntyväksi alkuvuodesta... Sit olisin "vähintään 18 vuotta" ja pääsisin useempiin paikkoihin ;).

Noh juu terve vaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.