IRC-Galleria

Aamublogi nro. 16Perjantai 27.02.2009 09:40

Hmm nonnih taas hereillä tähän aikaan. Eikä vieläkään aamiaista :p. Mut kone oli pakko laittaa päälle ku halusin miun ruotsin kirjotukset tikulle... ku en niitä' aikasemmin olu sinne älynny laittaa, tyhmä minä o.o.

Voin kertoa muutamia faktoja näin aamun piristykseksi! *yrittää epätoivoisesti keksiä jotain*

- Maailma on pyööööreä (oho uskokaa täi älkää)
- Koulun pitäisi alkaa sillon ku aurinko on noussu muutaman tunnin ajan... eli myöhemmin talvella (ei saa alkaa nipottaa tosta)
- JOkaisen talouteen pitäisi kuulua asiallinen määrä tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja sitten vielä maustamatonta jugurttia tai kunnollista leipää eikä mitään pullamössöä
- Hanskoilla on ihan sairaan vaikee kirjoittaa kun tulee nii paljon virheitä :(

Noh juu tosta siis huomaa kuinka fiksulla tuulella olen täneen xD. Että tänään tulee sitten hauskaa kun lähetään katjan ja luultavasti myös kessun ;) kanssa raxiin syömään jonkin kunniaksi... Vielä vois miettiä miksi... Noh Vaikka alennusten takia :). ja sieltä sitten toivottavasti suoraan lujikseen. Ja siitä tulikin mieleeni että nyt oon sitten kahvila-avustaja... Toisaalta en oo kahteen seuraavaan kertaan (?) töissä... Jännää tää elämä juu :DxD:D.

Aattelin taas piilottaa noi mun suklaat jonnekki silleen että en niitä ite kokoajan popsi... Alkaa jotenki kasvojen iho "huohontumaan". Oon aika kauhuissani asiasta :O. Noh ainakin melkein, mutta en silti tyksi asiain tilasta.

Hmm tässähän on ihmisille pitkä pätkä täysin turhaa pulinaa... Jännää sekin... (Ei ehkä pitäs kattoo pasilaa nii usein. Nykyään ku katon sitä koulussakin oon mieki pahis). Noh, mutta HYVÄÄ 'PIMEÄÄ' HUOMENTA VAAN KAIKILLE :D :D :D!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.