IRC-Galleria

PS. JK. jne.Perjantai 17.04.2009 13:54

Kirjotin tossa tunnilla modernin runon kun opettaja käski. Kurssi on siis luova kirjoittaminen ja meillä oili "virittelevä tehtävä ennen tunnin alkua. Ja opettaja päätti että tehään moderneja runoja. Se sitten lateli kaavan millä meiän piti kirjoittaa se runo... Se kaava meni jotenkin näin:

1. Ensimmäinen rivi on yksi substanttiivi (kuten ihminen),
2. Toinen rivi on sitten 2 adjektiivia, jotka kuvaa tätä edellistä substantiivia (kuten järjetön ja karvaton).
3. Kolmannelle riville kehitä lause johon tulee 1 kolmesta aikaisemmin keksitystä englannin kielisestä sanasta ja sitten tän substantiivin pitää olla se tekijä siinä lauseessa. (esim. ihminen luo onnea to maailma (wtf?))
4. Seuraavaksi ota jäljelle jääneesta 2 englanninkielisestä sanasta toinen ja sitten kirjoita se ja 2 verbiä, jotka alkaa samalla kirjaimella kuin tää valittu sana (esim. love, laihtua ja laulaa).
5. Viimeiselle riville tulee sitten tän substantiivin vastakohta... (esim. eläin tai alieni tjn.)
6. Ja otsikko on se 3. jäljelle jäänyt englanninkielinen sana. (kuten hate)

Noniin noi ohjeet on ihan perseestä joissain kohdissa kuten varmaan huomaatte jos yritätte kirjoittaa niin että ette tiedä mitä tulee seuraavaksi... Sitä kun ei osaa ennakoida ja sitten joskus tulee kaikkee ihan paskaa ja haluisikin ehkä jatkaa eritavalla kuin pitäisi. Ei ole kivaa tollaset rajat.

Noh miehän sitten kirjotin siinä tunnilla tälläsen:
FEAR
Love
ahdistus, ilo
Hajotta, rakentaa ja luo uutta
Love sometimes brings anxiety
(love tuo joskus anxiety)
of, odotus ja onnellisuus
Hate

Ja tuo suluissa oleva olis sitten sen ohjeen mukainen, koska siinä sen lauseen piti olla suomeks mutta se yksi sana englanniksi. Mutta olin kapinallinen ja päätin että se lausehan tulee englanniks nyt ku kerta siinä jotain sellasta on! Enivei koska nää ohjeet ahdisti mun luomista niin paljon, mie kirjotin uuden runon joka tuli mieleen tästä "ahdistuksesta".

Se olis tällänen:
Fear of anxiety
kirjoita runo
sillä on säännöt
noudata, suorita
tee parhaasi
älä jätä kesken, älä riko kaavaa
vastakohdat yhdistyvät,
säännöt rajoittavat!

En sano tota hyväksi mutta kirjoitin mitä ekana mieleen tuli, joten sitä voi vaan miettiä, että mitä mun päässä pyörii xD.

Nonin ja nyt toiseen paikkaan kirjoittamaan ;).




EDIT/// Repesin sille, että itse blogimerkintä on kovin lyhyt, mutta jälkikirjoitus on pitkä ku nälkävuosi... Jotenkin hassun näköstä kuulemma...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.