IRC-Galleria

Aamublogi nro. 27 KOIRASunnuntai 26.04.2009 12:14

Ikävä iiihna kaikkia kun ei pääse koneelle mesettämään! On tämä julma maailma ja viikonloput on tylsiä kun mitään ei koskaan tapahdu... Tosin olihan eilenkin täräys mut silti! Noh ikävä silti ihmisiä (mitä minullako ei kooooskaan)

Mutta siis tärkeä uutinne kuulutettavaksi kansoille kautta maan. Se mitä ei koskaan uskottu tapahtuvaksi käy tänään toteen (jos ei tule komplikaatioita joita itse en ole korjaamassa): MEILLE TULEE KOIRAAAAAAA KOIRA KOIRA KOIRA KOIRA KOIRA KOIRA (jne jne) ja se on kivaa. Sellanen 3kk Keeshond eli joku hollantilainen ovikello (siis laivakoira köh). Ja kaikki on tääl ihan innoissaan paitsi isi joka ilmotti että jos koira tulee niin hän lähtee :S En kyllä usko että se lähteem utta ei ole koiralle kivaa jos yks talossa ei pidäkkään siitä :(. Mutta siis ME SAADAAN KOIRA jos kukaan ei viel TAJUNNU SITÄ ;D. Ja kun se tulee minä tulen olemaan monarilla... Voit tätä maailman reiluutta!

PS. On ihan tosi tylsää ku kerranki pääsee koneelle ja meseen ja KUKAAN E ei oo paikalla (paitti Janne ja sitä ei lasketa). Perhana missä kaikki on? Tosin nyt on aika aikanne viel...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.