IRC-Galleria

Keskipäivä tjnLauantai 06.06.2009 15:18

Hmm nyt ei enää mene aamun puolelle joten tämä ei ole blogi :D. Tosin sillä nykyään ole mitään väliä, mutta pikkuasioista purnaaminen on kivaa :). Sekään ei nyt mliity kyllä mitenkään mihinkään.

Elämä menee muuten pelottavaksi kun sisko tunnistaa ensimmäisistä tahdeista A7X - Afterlife, kun laitoin sen soimaan. Mie ite en sitä ehkä heti tunnistais ja sisko ei edes kuuntele tollasta musaa :D. Jännä juttu sekin.

Mutta kertokaa mulle mikä musiikki tuo mieleen vampyyrit jne jne kaikki siihen liittyvät hommelit ja silleen. Vaikka mulla onkin inspiraatio ja silleen niin olisi kiva vahvistaa sitä asiaan kuuluvalla musiikilla :D. Enkä siis ainakaan eloita uutta tarinaa eeen. Eihän niitä ole tässä muutamna kuun aikana aloitettu kun ehkä 3 tai 4... Ihan hyvin sinänsä, mutta yhtään saanut valmiiksi vielä vaikka kovasti yrittänyt :D. Mutta nää kaikki on ikuisuusprojekteja joten saan opetella kai sitten kärsivälliseksi.

Tänään ei siis ollut mitään oikeasti kiinnostavaa kerrottavaa (*nyyh*) ja kattoo jos joskus tulevaisuudessa voisin kirjoittaa jotain sisältörikasta :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.