IRC-Galleria

Tylsyyttä ja päivityksiäLauantai 17.10.2009 14:13

Täl hetkellä kyl menee veri veri hyvin o.o Datailen siskon koneella (sillä, mikä mulla ennen oli) koska omani on korjauksessa ja en varmaan saa sitä sieltä vähään aikaan pois, koska unohdin eilen soittaa sille fiksaajalle o.o HYVÄ MINÄ! Eli ei omaa konetta.
Täs koneella käytän sitten applen Safaria selaimena, koska IE näyttää pöllöltä... Tää selain taas haluaa tiltata ja joudun tuolla taustalla pitämään ilmoitusta (en siis voi sulkea sitä) koska muuten tää selain ei toimi... Ja sitten tää selain valittaa jokaisen sanan kohdalla että on kirjoitusvirhe enkä tiedä mistä tuon toiminnon saa pois. I should write in English... Then this thing won't tease me :D.

Ja se siitä valitttamisesta... Aattelin että voisin raivaa vähän tilaa tähän koneelle ja sitten asentaa tuon kamerani ohjelmiston tähän ja saada viimein jotain aikaiseksi noiden melkeen 500 kuvan kanssa... Tuun tarvitsemaan rutkasti tilaa :O Oh noes! Pitää kattoo mitä keksin...

Olis niin kivaa saada lisättyä kuvia esille ja muutenkin fiksattuu niitä :). Mut pitää kattoo mitä onnistun saamaan aikaan.

Ihanaa ku nuo tuol olkkarissa katsoo Karanteenia ja se on ihna friikki leffa :D. Varsinki ku tollaset leffat ei ehkä oo ihna mun mieleen, mut silti aika siistin näköstä oli ku tuo yks vanha nainen puras jotakuta palomiestä ja sitten sen runnukset ja suu oli ihan veressä... Ihan friikin näköstä. Ja nyt tuo kuvaaja littas rotan ku se hyökkäs kimppuun :O! Saas nähä miten tuo jatkuu, seuraan suurella innolla O.o

Kyl mut tällänen lyhyt päivitys ja katsotaan jos taas jossain vaiheessa jaksan jonnekin kirjoitella jotain...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.