IRC-Galleria

Aamublogi nro. 36 PäivitysMaanantai 16.11.2009 09:45

Hyvää huomenta! Tänään on pimeä päivä... Heh, just äsken mulle valiteltiin sitä että lauseiden pitäis olla jotenkin fiksuja ja pitäs olla sisältöä ja että pitäs oppia yhdistelemään lauseita virkkeiksi :D. Noh tuo nyt oli tuollainen...

Enisvei, mua ei huvita lukea enkun sanakokeeseen eikä mua huvita syödä, eikä liioin mennä kouluun. En eilen taaskaan päässyt nukkumaan ennen puoltayötä ja nyton pää kipeenä. Enkä tuu ikinä saaman noita silmäpusseja pois :(. Mut joskus täytyy tehdä uhrauksia kun ei pysty korjaaman asioita trpeeksi tehokkasta :D.

Tää on nyt vähän tälläinen höperö "mulla ei ole mitään sanottavaa, mutta ei parempaakan tekemistä" päivitys, eikö tässä ole mitääään järkeä (okei nyt se sekos O.o).
Kello tulee kohta taas 50 ja kouluun pitäisi lähteä, ei huvita men ulos kymään kuitenkaan ja meillä taitaa heti ekalla tunnilla olla viel sanakoekin... Miksei se sanakoe voi olla vikalla tunnilla? Silleen että olisi ruokkishypäri aikaa lukea sanikseen... Ja toinen sanishan meillä on keskiviikkona o.o VOI KUINKA HURMAAVAA, That's lovely >.<

Ei elämä, kyl mulleki nyt kelpais se, ettei olis ku vaan kaks kurssia ja tyyliin vapaapäiviä ja vois vaan jäädä kotiin eikä olis paljon mitään tehtävää, mutta ei... Mitä jos vaan lopettaisin lukion? Eikö se olis hyvä idea, who's with me? Tiiän et te kaikki muutkin haluutte joten lopetetaanpa kaikki koulu, se tekee varmasti kutaa xD.

Kyl mut taidan painua pakkamaan laukkuni (en mie oikeesti mene ku laukku tuossa vieressä, mutta sehän on vaan sanonta ;)) ja sitte sinne saakutin kouluun X_X. PELASTAKAA MUT!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.