IRC-Galleria

~Poikarakkauta~Perjantai 25.05.2007 03:02

Title: ~Poikarakkautta~
Author:^Ewwu ihan ite
Beta: mie ite oo betannu, mutta se on myös äikänopen tarkistama
Rating: PG näin aluks
Pairing: Janne/? Jos tarkkoja ollaan nii en oo päättäny toista osapuolta vielä...
Genre: Romance, jonkimoista angstausta voi esiintyä...
Warnings: tämä on slash-fikki elikkäs kertoo homoista! Ei kai siinä muuta...
Disclaimer: En omista näitä henkilöitä vaan he kuuluvat itselleen, paitsi Janina on omaa keksintöäni. En myöskään saa tästä rahaa tai minkään muunkaan laista korvausta. En väitä että päähenkilöt olisivat homoja vaikka se olisikin erittäin huvittavaa XD
Summary: lukekaa ja saatte tietää ^^
Feedback: Tottakai palautetta mahollisimman paljon ^^

A/N: Nooh ekaks tää lähti vaan pienestä päähänpistosta, sitten sain päättää äikän novellin aiheen ja kun taululle ilmestyi sana parisuhde nii päätin että tästä tulee mun äikänaine... Täs on muutamia todellisia tapahtumia, mutta mitä pitemmälle tarina etenee sitä fiktiommaksi se muuttuu. Ja haluan viel muistuttaa et tää on FAN-FICTIONII joten älkää urputtako! Ja nyt, tässä se on:

Luku 1.
Hän istui tuolin selkänojalla ja hänen housunsa olivat niin alhaalla että vain valkoiset bokserit peittivät hänen takapuoltaan. Olin tämän viikon aikana huomannut sen olevan varsin hyvän näköinen.

Kun ensimmäisen kerran unohduin tuijottamaan häntä olin hämilläni. Luulin olleeni täysin hetero ja oli melkoinen järkytys huomata suuntautumisensa olevan täysin päinvastainen. Huomata olevansa homo, tai ainakin biseksuaali.

Istuin päydällä huoneen toisella puolella, kun hän taas katseli kuinka ____ soitti pianoa. Hänen ilmeensä oli raukea ja pieni hymy kareili hänen huulillaan. Hänen hymynsä sai minutkin hymyilemään. Ystäväni ____ kertoi jotain juttua mitä hänelle oli käynyt viime viikonloppuna. Ilmeisesti se oli jotain hauskaa, koska kaikki ympärilläni nauroivat. Nauroin mukana, vaikka en ollenkaan tiennyt mille olisi pitänyt nauraa. Meidän siinä nauraessamme tuli leirinohjaajamme Risto oleskeluhuoneeseen, jossa vietimme aikaa ennen raamiksen alkua. Risto ilmoitti, että pian raamis alkaisi joten meidän olisi parasta hakea muistiinpanovälineemme ja raamattumme. Nousin ja laahustin ajatuksissani huoneeseeni.

Palatessani olivat jo useimmat istumassa avaran huoneen reunoilla. Katselin ympärilleni ja huomasin ____ varanneen munille tuolin huoneen ikkunaseinää reunustavilta tuoleilt. harpoin ihmisten välistä paikalleni ja istuuduin rupattelevien ystävieni pariin. En huomannut Jannea muiden joukossa ja ihmettelin missä tämä oli. Pappi seisoi edessämme. Hän ryki kurkkuaan hiljentääkseen rupattelevan huoneen ja oli juuri aloittanut kun Janne lampsi sisään huoneeseen. Pappi keskeytti puheensa pahastuneena ja katsahti Janneen paheksuvasti. Janne ei kuitenkaan näyttänyt huomanneen sitä tuijottaessaan kokoajan lattiaa. Risto kehotti Jannea menemään hiljaa istumaan ja pyysi pappia jatkamaan. Tämä tuhahti ja aloitti uudestaan:
-Hyvää päivää. Olen tullut puhumaan teille aiheesta: mistä onni löytyy. Tepä voisitte nyt ottaa muistiinpanovälineenne esille ja kirjoittaa ylös asioita mitkä teidän mielestänne kuuluvat onneen ja onnellisuuteen.
Kuului kynien raaputusta paperia vasten kun ihmiset kirjoittivat ajatuksiaan paperille. Minulla ei ollu mitään hajua mitä laittaisin paperille. En pystynyt ajattelemaan ja tiedän syynkin siihen. Janne oli mennyt makuulle ystäväänsä _____ nojaten. Hän oli asettanut mustan hattunsa rinnalleen ja kun hän vei kätensä niskan taakse nousi hänen paitansa paljastaen bokserien reunan ja alavatsan. Jäin katselemaan hähen napaansa ja seksiviivojaan. Janne oli sulkenut silmänsä ja hän näytti todella söpöltä maatessaan siinä silmät kiinni.

-Nonniin mitäs olette kirjoittaneet? Onko vapaaehtoisia kertomaan ajatuksiaan... Eikä ketään? Ainan sinä siellä ole hyvä vain.
-Siis mä laitoin tänne rakkauden ja itseisarvon. Janina antoi aina samanlaisia vastauksia enkä muista yhtään kertaa jolloin hän olisi ollut vastaamatta kysymykseen.
-Hmm, vai niin, sinusta siis rakkaus tu onnea. Noh mitäs mieltä on hatullinen herra siellä? Pappi katsoi ilkeästi Jannea, joka ei aluksi edes huomannut että hänelle puhuttiin. ____ tökkäsi Jannea mahaan ja tämä havahtui.
-Hän? Öö mä en niiku oo saanu paljoo mitään laitettuu. Janne yritti takellella jotain välttääkseen vastaamisen.
-Sano vain. Täällä ei ole olemassa vääriä vastauksia. Janne huokaisi, mietti nähtävästi hetkisen ja avasi suloisen suunsa.
-Mä oon aatellu ainakin tota rakkausasiaa mitä toi Janina sano ja must rakkaus ei pakol tuo onnee mut se voi johtaa onneen... Jannen ääni hiljeni lauseen edetessä ja loppua tuskin kuuli. Pappi kuitenkin nyökytteli hyväksyvästi hyväksyvästi ja mumisi jotain. Katselin Jannea ihmeissäni. Ei hän koskaan ollut osoittanut kovinkaan paljon syvällisempää aivotoimintaa.

Pappi jatkoi pälätystään, mutta minä en enää kuunnellut. En olisi pystynyt kuuntelemaan. Tuijottelin Jannea vaivihkaan. Hänen vartaloaan, hänen napaansa, hänen huuliaan. Mietin miltä tuntuisi ssudella niitä, miltä ne tuntuisivat paljaalla ihollani...
Palasin maanpinnalle vasta kun _____ tökkäsi minua kylkeen.
-Hei haaveilija lähetääks syömään? Katsahdin häntä hieman kummeksuen ja vei hetken ennen kuin tajusin missä mentiin.
-Joo mennään vaa. Mitäköhän siel on ruokan...?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.