IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 00:05

A/N: Noh tässä on tää kolmas luku... Kesti vähän laittaa tää tänne vaik se on ollu valmis jo vaik kuinka pitkää:D Noh betannu oon taas ihan ite, joten virheitä löytyy varmaan taas pilvin pimein (vakiolause XD). Kommenttia saa taas antaa ihan mielellään... ja ööö noh juu
*poistuu taka-alalle*

Luku 3.
Aamulla heräsin leveästi hymyillen. Olin nähnyt unta Jannesta. Uni oli ollut pelkkää suutelua ja hyväilyä. Erittäin viihduttävää. Aamupalalla satuin istumaan Jannen vieressä ja kun hän yhtäkkiä silitti sisäreittäni meinasin tukehtua maitooni. Kaverit katsoivat minua täysin tärähtäneinä, kun yskin maitoa kurkustani. Saatuani henkeni taas kulkemaan selitin jotain omaa selitykseksi ja laskin käteni pöydän alla Jannen reiden päälle. Kävelytin sormiani sillä melkein liiankin ylös ja virnistin kun hän värähti. Söimme ruokamme siis enemmän tai vähemmän rauhallisesti.

Loppupäivä meni melko normaalisti, vaikka meidän olikin vaikeaa olla vähintään tuijottamatta toisiamme kokoajan. Saimme Jannen kanssa jossain välissä sovittua, että hän tulisi käymään huoneessani suunnilleen kolmen aikaan yöllä. Tiesin huonetoverieni olevan muualla silloin, joten saisimme olla rauhassa kahdestaan. Minkäköhänlaisia aktiviteetteja keksisimme yöllä. Minua hymyilytti joka kerta kun ajattelinkin asiaa.

Kuulin hiljaisen koputuksen oveltani. Oven kahvaa käännettiin ja Janne astui sisälle. Makasin vuoteessa peitto puoliksi päälläni ja luin kirjaa kyynärpääni varassa. Virnistin Jannelle. Hänellä ei ollut paitaa päällään; pelkästään mustat bokserit jalassa. Hän käveli vuoteeni vierellä olevan tuolin luo ja istui sille väärinpäin hajareisin. Hän nojasi käsillään selkänojaan ja katseli minua kiinnostuneena.
-Mitä sä luet...?
-Ööö en mä mitää erikoist... Yritin piilottaa kirjaa peiton alle, mutta Janne nappasin sen ja katsoi etukantta.
-Sisäkön muistelmat... Eipä oo kaksinen nimi kirjalle... Luetaanpas vähän millast tää on. Janne avasi kirjan siitä kohtaa mistä olin lukenut ja luki ääneen minulle:

-Katselin kuinka hän makasi vuoteella ja teki toistuvaa käsiliikettä peiton alla. Hän voihki hiljaa silmät kiinni ja suu hiukan raollaan. Hän näytti olevan niin omissa maailmoissaan ja nauttivan puuhistaan niin paljon ettei ollut huomannut minun paikalla oloani. Yhtäkkiä en pystynyt enää hillitsemään itseäni, vaan yskäisin melko kuuluvasti. Nuoren isäntäni silmät revähtivät auki ja hän tuijotti minua hätääntyneenä.
-Mitä teette täällä? Teidän ei pitäisi olla täällä. Nuori isäntäni katseli minua hätääntyneenä. Menin hänen luokseen ja istuin vuoteen reunalle.
-Luulen että tarvitsette apua hommassanne. Laskin käteni pullistumalle peiton alla ja hieraisin sitä. Isäntäni huoahti ja sulki silmänsä.

-Vähä pervo kirja... Janne selasi sivuja ja lukaisi kohdan sieltä täältä.
-Mä taidan lainaa tän ku oot saanu tän loppuun. Hän virnisti, nousi seisomaan ja tuli istumaan vuoteeni reunalle.
-Ihan miten sä ite haluut. Laitoin käteni hänen reidelleen ja katsoin hänen sinisiin silmiinsä. Janne nojautui minua kohden ja suuteli minua hellästi.
Mikä oli alkanut hellänä pusuna syventyi kiihkeäksi suudelmaksi. Janne tuli puoliksi päälleni vuoteeseen ja suudelmamme vai syveni. Kielemme seikkailivat toistemme suissa ja pienet ynähdykset ja huokaukset värittivät suudelmaamme. Lopulta Janne irroittautui huuliltani ja aloitti suutelemaan kaulaani. Taivutin päätäni vaistomaisesti taakseppäin. Janne suuteli kaulaani hetken ja siirtyi sitten rintakehälle ja näykkäisi oikeaa nänniäni. Yritin peitellä pieniä ynähdyksiä ja huokauksia, mutta se oli mahdotonta. Jannen käsittely tuntui liian ihanalta. Hänen kätensä sivelivät kylkiäni ja hän siirtyi suutelemaan napaani.
-Ei vittu Janne toi kutittaa... Hykertelin ja Janne nosti katsettaan lopettaen vatsani nuoleskelun.
-Ai sori lopetanmä? Janne katsoi minua ja punastui.
-Ei älä toi tuntuu ihan vitun hyvältä.

Janne oli hitaasti siirtymässä alemmas kun kuulin askelia käytävällä ja kun katsoin ovelle näin kahvan hitaasti painuvan alas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.