IRC-Galleria

Vihdoinkin rehellinen horoskooppi :DLauantai 05.07.2008 00:34

OINAS
Olet uudisraivaajatyyppiä, mutta halveksit avoimesti muita ihmisiä. Olet äkkipikainen, kärsimätön, väkivaltainen etkä välitä muiden neuvoista. Koulussa Oinaat eivät opi lukemaan, koska eivät halua kuunnella muiden ohjeita. Et ole erityisen mukava henkilö. Oinas vammautuu yleensä päähän ja saa täten todella tyylikkäitä arpia tauluunsa. Oinas on vihamiehenä kiitollinen, koska hän äkkipikaisena hulluna tappaa uhrinsa välittömästi ja alkaa vasta tämän jälkeen kiduttaa ruumista. Tämä kertonee riittävästi Oinaasta.
Onnenkapine: Juoksuhauta
Onnennumero: YKKÖNEN!
Onnenväri: Veri
Motto: "Ketkä vitun muut?"
Auto: Formula 1

HÄRKÄ
Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu vaikka pohjimmiltaan olet laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmat pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa pitää usein turpansa kiinni, mutta heti avattuaan naamansa se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.
Onnenkapine: Solarium
Onnennumero: Peruspäiväraha 112,-
Onnenväri: Rusketus
Motto: "Ööööö paistaako siellä varmasti aurinko ööööö?"
Auto: Taksi

KAKSOSET
Olet nopea ja luulet olevasi älykäs. Olet siellä missä on aina jatkuva suunpieksentä käynnissä. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin he huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.
Onnenkapine: Puhelin
Onnennumero: 118
Onnenväri: Keltaiset sivut
Motto: "Mä haluun eka jutella"
Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen

RAPU
Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat jotka Rapu oppii ovat: "Minä olen äiti". Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi nipuksi, jota yrität johtaa sairaalloisen mustasukkaisen mielesi avulla. Maailmassa tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.
Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
Motto: "Et mene minnekään! Missä sä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan!"
Auto: Matkailuauto koko perheelle

LEIJONA
Sinulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat, että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti melko varakkaita. Leijonat karjuvat vain saadakseen äänensä kuuluviin. Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan "Ping"-ääneen, jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut leijonanpäästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.
Onnenkapine: Ratsupiiska
Onnennumero: Kahdestaan
Onnenväri: Parrasvalo
Motto: "Eikö tuota esirippua saa muka nopeammin auki?"
Auto: Ferrari

NEITSYT
Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita, joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Neitsyt on luultavasti kaikista tähtimerkeistä pirullisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille, että tapahtuu ikäviä asioita - Neitsyille. USA:n vankiloissa on paljon sarjamurhaajia, jotka ovat tappaneet vain Neitsyitä. He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.
Onnenkapine: Kalenteri
Onnennumero: Mikä tahansa luotettava numero
Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu vaan pysyy aina samanlaisena
Motto: "Voi olla, mutta todellisuudessa..."
Auto: Seat Cordoba Diesel 2,9l/100 km

VAAKA
Olet hauras lyyrikko ja sinun on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaa'at kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin. Vaaka on ainoa joka jaksaa katsella omaa persettään peilistä vaikka kuinka kauan. Vaaoilla on valitettavan usein varsin hyvät perseet. Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen Vaa'at eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa.
Onnenkapine: Peili
Onnennumero: Vain 299,-
Onnenväri: Kevään muotiväri
Motto: "Tää on aivan ihana! Voiko teillä maksaa Visalla?"
Auto: Volvo S80

SKORPIONI
Olet ovela liikeasioissa, eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Sinua kiinnostavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita keneltä ne saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109% Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien viettelyn kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski?
Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero: 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto: Chevy Van plyysisisustuksella

JOUSIMIES
Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehen kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehellä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne ovat matkoilla.
Onnenkapine: Puhallettava alttari
Onnennumero: Route 66
Onnenväri: Kirkkaus
Motto: "Kauanko lento kestää?"
Auto: Challenger sukkula

KAURIS
Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkottavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin eikä tietenkään tässä menesty, hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.
Onnenkapine: Kansaneläke
Onnennumero: Kansaneläkkeen perusosa 2625 mk/kk
Onnenväri: Kelan kuoren väri
Motto: "Oi oi, voi voi, pakko tässä on vielä yrittää oi oi..."
Auto: Lada 1200L

VESIMIES
Sinä olet neropatti, mutta äärimmäisen mustasukkainen ja omistushaluinen diktaattori, vaikka annat ymmärtää jotain ihan muuta. Valehtelet paljon. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaiset tyhmänä. Olet valmis vaikka sahaamaan oman pääsi irti, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis syömään vaikka omaa paskaasi, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä..."
Onnenkapine: Ystävänpäiväkortti
Onnennumero: Ääretön
Onnenväri: Mikä tahansa joka miellyttää muita
Motto: "Tulisitko ystäväksi yksinäiselle Vesimiehelle? Tietenkin tositarkoituksella!"
Auto: Nivelbussi

KALAT
Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä-filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla. Kalat ovat niin typeriä, että luulevat olevansa Kaloina hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan paljon järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan, joten Kalat sopivat parhaiten keittoihin.
Onnenkapine: Paska katiska
Onnennumero: Mikä tahansa numero, joka nousee alitajunnasta
Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit
Motto: "En minä ainakaan uskaltaisi!"
Auto: Kupla -62

WHy BOYS GO OUT WITH GIRLS...SO TRUeTorstai 26.06.2008 18:28

Body: Why Boys and Girls Go Out...So True
did you know that every night before you go to sleep there is one person of the opposite sex thinking of you. They want to kiss you, they want to be with you, they are always thinking about you, this is all true and not fake. If you repost this in 5 min the person that is longing to be with you will approach you within one month and ask you out or grab you and kiss you. but if you break this chain no one will like you or ask you out again for like 5 years........


advice....

WHEN SHE SAYS YOU ARE CRAZY/WEIRD
-SHE IS REALLY CRAZY ABOUT YOU!

WHEN SHE ACTS SHY
-SAY I LOVE YOU

WHEN SHE RUNS AWAY FROM YOU
- CHASE HER

WHEN SHE PUTS HER FACE NEAR YOURS
- KISS HER

WHEN SHE KICKS & PUNCHES
- HOLD HER TIGHT

WHEN SHE IS SILENT
- SHE'S THINKIN OF HOW TO SAY I LOVE YOU

WHEN SHE IGNORES YOU
- SHE WANTS ALL YOUR ATTENTION!

WHEN SHE PULLS AWAY
- GRAB HER BY THE WAIST AND NEVER LET GO

WHEN YOU SEE HER AT HER WORST
- TELL HER SHE'S BEAUTIFUL

WHEN SHE SCREAMS AT YOU
- TELL HER YOU LOVE HER BUT MEAN IT!!

WHEN YOU SEE HER WALKING
-SNEAK UP BEHIND HER GRAB HER BY THE WAIST AND GIVE HER A KISS

WHEN SHE'S SCARED!!!!!!!!!
-HOLD HER AND TELL HER EVERYTHING WILL BE OK CAUSE SHE'S WITH YOU

WHEN SHE LOOKS LIKE SOMETHINGS THE MATTER
- KISS HER AND TELL HER NOT TO WORRY

WHILE SHE HOLDS YOUR HAND
- PLAY WITH HER FINGERS

WHEN SHE SAYS SHES COLD
-SHE WANTS YOU TO HOLD HER TIGHT


post this in the next 70 seconds and you
will have the
best day of your life this friday
and the one u love will either...


KiSS U,ASK U OUT.,CALL U, OR TEXT U.......

.....OR
BETTER.........

REPOST THiS titled "WHy BOYS GO OUT WITH GIRLS...SO TRUe"

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 01:06

Vitun perspulla ku elämä potkii päähän ja lujaa (aka mulla on pää kipee ja vituttaa)

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 01:47

Huomenna yhä enemmän ja enemmän olen sitä,
mitä ajattelen tänään.
(Jouko H Nissinen)

TuuliMaanantai 09.06.2008 21:29

Kuinka kevyt
onkaan ilma linnun
siipien alla
Humina puiden oksilla,
laulu heinikossa,
keveä kosketus kasvoilla.

Kylmä viima,
kaatuva puu,
rikki repeytynyt
hämähäkin verkko.
Sekaiset hiukset

Sade ja myrsky,
ukkonen ja salama
puiden latvoissa.
Pyörremyrsky syvennyksessä.

Lenteleviä lehtiä.

Paulille <3 (kun niin useesti mainittiin)Maanantai 09.06.2008 03:14

Valitse mesestä joku, jolle sanot nämä lauseet ja katso reaktio...

1. Meidän koneemme laulaa.
Iiah | I am here. sanoo:
o.O

2. Mitä meinaisit jos kertoisin olevani homo?
Iiah | I am here. sanoo:
ai sinä vai?
Iiah | I am here. sanoo:
sanoisin et onko pauli sit tyttö?

3. Kauan olemme olleet naimisissa?
Iiah | I am here. sanoo:
öööh kolme neljä vuotta..?

4. Sain kirjan päähän.
Iiah | I am here. sanoo:
sun kirjahylly on toisella puolella huonetta

5. Olen neitsyt. Älä kerro kenellekkään.
Iiah | I am here. sanoo:
oh really, better tell pauli that

6. Annoin pojalle tänään pusun.
Iiah | I am here. sanoo:
mä en oo poika!!!

7. Leikkasin hiukset siiliksi.
Iiah | I am here. sanoo:
Se ei taida pukee sua

8. Voi kun penkkini on seksikäs.
Iiah | I am here. sanoo:
penkki? mikä v*tun penkki?

[Ei aihetta]Maanantai 02.06.2008 23:59

Auh nyt on pää kaksinverroin kipee! Kävin äidin kaa ompussa ja oli tarkoitus käydä ottaa reikä tonne rustoon, mut sit äiti päätti ottaa ilon irti koko rahan eestä ja nyt mulla on vasemmassa korvassa rustossa ja siinä normikorviksen yläpuolella helkkarin kipeet pallukat :D Tulee olee nii jännä yö ku pitäs pystyy nukkuu vaa tolla oikeella puolella ja saas nähä onnistuuko :)(:

VOI VITTUPerjantai 30.05.2008 14:19

Ruotsi: 5, koe 5+
Kuvis: 9, ns. koe 10
Filosofia: 7, koe 7+
Äikkä: 9, koe 10
Psyka: 8, koe 7+

Vittu tää koeviikko on perseestä :(

(Olis voinu tosiaan lukee siihen ruotsin kokeeseen ;))

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 21:46

Complete Diva, Bebe!
Your are a total girlie girl! But, like, you totally already knew that! Guys stand awestruck by your gorgeous-ness (well, i mean, unless you're a guy...)! have fun, but try not to be too afraid of mud, it doesnt bite, i promise ;)

(http://www.testriffic.com/test/tibbskidoo/23094/How-feminine-are-you-)

Kiitos Annille :)