IRC-Galleria

Aamublogi nro. 16Perjantai 27.02.2009 09:40

Hmm nonnih taas hereillä tähän aikaan. Eikä vieläkään aamiaista :p. Mut kone oli pakko laittaa päälle ku halusin miun ruotsin kirjotukset tikulle... ku en niitä' aikasemmin olu sinne älynny laittaa, tyhmä minä o.o.

Voin kertoa muutamia faktoja näin aamun piristykseksi! *yrittää epätoivoisesti keksiä jotain*

- Maailma on pyööööreä (oho uskokaa täi älkää)
- Koulun pitäisi alkaa sillon ku aurinko on noussu muutaman tunnin ajan... eli myöhemmin talvella (ei saa alkaa nipottaa tosta)
- JOkaisen talouteen pitäisi kuulua asiallinen määrä tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja sitten vielä maustamatonta jugurttia tai kunnollista leipää eikä mitään pullamössöä
- Hanskoilla on ihan sairaan vaikee kirjoittaa kun tulee nii paljon virheitä :(

Noh juu tosta siis huomaa kuinka fiksulla tuulella olen täneen xD. Että tänään tulee sitten hauskaa kun lähetään katjan ja luultavasti myös kessun ;) kanssa raxiin syömään jonkin kunniaksi... Vielä vois miettiä miksi... Noh Vaikka alennusten takia :). ja sieltä sitten toivottavasti suoraan lujikseen. Ja siitä tulikin mieleeni että nyt oon sitten kahvila-avustaja... Toisaalta en oo kahteen seuraavaan kertaan (?) töissä... Jännää tää elämä juu :DxD:D.

Aattelin taas piilottaa noi mun suklaat jonnekki silleen että en niitä ite kokoajan popsi... Alkaa jotenki kasvojen iho "huohontumaan". Oon aika kauhuissani asiasta :O. Noh ainakin melkein, mutta en silti tyksi asiain tilasta.

Hmm tässähän on ihmisille pitkä pätkä täysin turhaa pulinaa... Jännää sekin... (Ei ehkä pitäs kattoo pasilaa nii usein. Nykyään ku katon sitä koulussakin oon mieki pahis). Noh, mutta HYVÄÄ 'PIMEÄÄ' HUOMENTA VAAN KAIKILLE :D :D :D!

Aamublogi nro. 15Keskiviikko 25.02.2009 09:30

Huomenta vaan jaksoin taas laittaa koneen päälle ihan vaan tätä tarkoitusta vasrten. Ulkona on kylmää ja pimeää ja ei viittis yhtään mennä kouluun ku väsyttää ja on enkun sanakoe. Toisaalta yllättävän pirteästi on aamu alkanu, mutta silti olisin voinu jatkaa nukkumista tai nyt just palata nukkumaan.

Tässähän on ollu viikon tauko merkinnöissä :D Hyi hyi minua olen ollut kovin huolimaton :P. Noh saattaa tulla lisää paussia, koska olen tehnyt ton yhen kanssa sopimuksen että koulu tulee aivan ekana ja sitten vasta kaikki muu. Ja tämä alkaa sitten tästä päivästä ja loppuu sunnuntain loppuessa... Joten en pakolla iltaisin ilmesty nettiin ja meseen jne. jne. koska yritän yhä pitää kiinni nukkumaanmenoajoistani...

Noh tuollainen tiedotus tälle aamulle... Tämä tyttö menee lukemaan sanakokeeseen wihii... Oikeastaan miun ei olis ollenkaan pitäny mennä koneelle ku on läkejä ja sanakoe ja sellasta mitä olisin voinu tehä... Noh ei voi mitään oli iiiihan pakko :D:D. Tui tui!

What kind of mom will you be? at FacebookSunnuntai 15.02.2009 21:05

YOU ARE GOING TO BE: "The MILF"
You're going to be the hottie mom that all the kids want to hang out with. You have a way of utilizing your homely hottness to ensure that your children and their friends play nice. Some of the sweetest memories of their childhood will be when you bandage their scrapes and cuts and kiss their booboo's. Enjoy this role, because it'll be a defining phase of your life.
Hmm hyvää ystävänpäivää kaikille! Nyt väsyttää ja kovasti... Tai no ei nyt niinkään mutta tuntuu siltä et ei nukkunu tarpeeksi. Ja sitten hassu juttu... taisin nukkua aika levottomasti koska huomasin aamulla ku aloin venyttää kättä... Ja oletin sen pääsevän eteenpäin ku siinä suunnassa ei kuuluis olla mitään... Mutta löinpäs sitten käteni täysii seinään o.o. Olin kääntyny ympäri vuoteessa ja heräsin siis pää jalkopäässä xD. Oon aika nero :D. Ku tajusin sen olin vähän että mitäs vittania O.o.

Ja tänään sitten pitäs saada jotain aikaankin kai :D. en tosin tiedä mitä mutta kyllä sitä nyt jotain pitäisi tehdä... Antakaa toki ehotuksia. Kotoani EN kyllä ole lähtemässä ihan näin vinkkinä ;).

WANHATTorstai 12.02.2009 23:21

Hmm noin nyt on taas yksi "virstanpylväs" suoritettu eli tänään tossa aikasemmin oli wanhat... Ja ihna hyvin menikin ei menny ku muutaman kerran perseelleen... Jäi esimerkiksi hanska hiuksiin kiinni xD. Oli siinä sitten kiva kesken tanssin sitä korjaa :D. Ja sitten oma tanssi meni aika paskasti :D ei osattu yhtään sitä loppuosaa ja kaikki veti omiaan :D. Noh mutta silti meni hyvin :P.

Ja huomenna sitten uudelleen... nyt väsyttää ihan jumalattomasti... toivottavasti pääsee kohta nukkumaan zzz :D


30 Seconds To Mars - ValhallaKeskiviikko 11.02.2009 22:09

This is life
It's a test
It's a game
Did you pass?
Play again
In the hope
That you see
Where you've been

JeiiKeskiviikko 11.02.2009 10:48

1. pidätä hengitystäsi.
2. mene päiväkirjaasi.
3. lisää tämä merkintä.
4. jos sait tehtyä tämän pidättäen hengitystäsi, olet hyvä suutelija (tai nopee dataaja)

Vanhasta uutta Tiistai 10.02.2009 17:06

Nuin nyt on näkyvillä käytännössä kaikki kuvat jotka miulla tuolla on :D. Menneisyyden varjoja ajan pois ja sitä rataa XD Jotkut kuvat säästin yleisön katseilta omien kasvojeni säilyttämiseks :D. Joitain kuvia pitää vielä lisätä :P

On tuolla kyl joitai kuvia joita en oo kyllä paljoo esillä pitäny :D Jännää ku sitten pitemmän päälle neki on ihna ok:n näkösejä :)
suudelma vatsaan ---> "harrastetaan seksiä"
suudelma otsalle ---> "olet ikuisesti minun"
suudelma korvaan ---> "olen kiimainen"
suudelma poskelle ---> "olemme kavereita"
suudelma käteen ---> "palvon sinua"
suudelma kaulalle ---> "me kuulumme yhteen"
suudelma olkapäälle ---> "haluan sinut"
suudelma huulille ---> "rakastan sinua" tai "haluan sinut"
pitää kädestä ---> "voimme oppia rakastamaan toisiamme"

läppäistä perseelle ---> "tuo on minun"
leikkiä korvan kanssa ---> "en voi elää ilman sinua"
pidellä tiukasti ---> "älä päästä irti"
katsoa silmiin ---> "älä päästä irti"
leikkiä hiuksilla ---> "sano että rakastat minua"
kädet lanteilla ---> "rakastan liikaa päästääkseni irti"
nauraa vaikka suutelee ---> "olen täysin rento kanssasi"

neuvo
älä kysy suudelmaa, vaan tee itse.
jos ajattelit jotakuta samaan aikaa kun luit tätä,
olet varmasti rakastunut <3

Jos et kopioi tätä päiväkirjaasi tänään rakkauselämäsi on pilalla.

Jännää mitä kaikkea iloinen biisi, auringonpaiste ja isot lumihiutaleet voikaan mielialalle tehdä :). Kumpa jokainen päivä olis näin nätti :D. Ja muutenki tulevaisuudennäkymät taas valoisia.

Biisi tällä kertaa Enrique Iglesiasin Can You Hear Me ja sitä nyt kuunnellu sellaset 10 kertaa :). Saa hyvälle mielella ku aina välillä keskittyy siihen ja sit aina välillä voi tähän opontuntiinki keskittyä. Pitäs ettiä täältä kesätyötä, mutta ei oikeen tärppää... Haluisin vana jonnekkin kauppaan töihin kesäks ihan mun unelma-ammatti. Katjakin ilmoitti tossa että se haluaa mut tonne homehtumaan sen kanssa. Olis nii huippua saada kesäkskin jotain muutakin tekemistä ku sen isosen roolin joka ei aina nii mukava olekkaan (ja saa vähän palkkaa, tosin jotku ei saa ollenkaan joten jei :D).

Katju tossa jo on aika kärsimätön ku en lopeta tätä ikin nii se ei pääse tätä lukemaan xD . Siksi tämän pätkäsen sille omistankin Ollos hyvä vain :D. Ja nyt voisin palailla työnhaun julmaan maailmaan. Olispas jumala suonut minut syntyväksi alkuvuodesta... Sit olisin "vähintään 18 vuotta" ja pääsisin useempiin paikkoihin ;).

Noh juu terve vaan