IRC-Galleria

^____^Torstai 30.04.2009 02:25

Asioita jotka tiedän sinusta

1. Luet tätä päiväkirjamerkintää
2. Ajattelet että tämä on turha
4. et huomannut että ohitin 3. kohdan
5. nyt huomaat sen
6. nyt hymyilet
7. Luet vieläkin tätä päiväkirjaa
8. tiedät että kaikki tässä päiväkirjamerkinnässä on totta
10. et huomannut että ohitin 9. kohdan
11.nyt huomaat sen
12. et huomannut että tässä on vain 10 faktaa.

Kopioi tämä omaan päiväkirjaasi ja huomenna on paras päivä sinun elämässäsi ikinä!

Piano Keskiviikko 29.04.2009 01:21

http://www.youtube.com/watch?v=5cUUEOvMCTM&feature=related

Ja tuollainen tähän iltaan. Melkein aloin itkemään ku ajattelin tota kuunnellessa vähän kaikkea... Mutta ihan hemmetin kaunis kappale <3

Ei toimi, ei huvita enääTiistai 28.04.2009 20:31

Vittu. Kun mikään muu ei enää toimi, on parasta mennä nukkumaan. Joten jos joku kaipaa niin olen nukkumassa.

Aamublogi nro. 28 Tiistai 28.04.2009 12:30

Nonin nyt on lasit kuusessa (ei toivottavasti oikeesti) ja en tiiä miten tuun näkemään kunnolla taululle tän viikon ajan? Tulee vaikeeta... Ja ainiiin perkele nyt pitää kiitää kouluun pitää saada kirjoitettu pikapikaa kuvaus että voin palauttaa sen oikeeseen aikaan opettajalle... Angst ku tulee kiire tähän prokkikseen olisin halunu paneutua oikeeen kunnolla....
Noh juu mutta lasit siis meni vaihtoon ja nyt ei ole laseja... Näytän ihna hassulta ilman niitä :/. Mut kai mun pitää kestää se...

Ja nyt Eemeli tuli järsimään mun jalkoja... Se pureksii kyllä yleensä vaan äidin jalkoj mut ne hampaat tosiaan on terävät...

See ya tää oli lyhyt kirjoitelma... :D

Aamublogi nro. 27 KOIRASunnuntai 26.04.2009 12:14

Ikävä iiihna kaikkia kun ei pääse koneelle mesettämään! On tämä julma maailma ja viikonloput on tylsiä kun mitään ei koskaan tapahdu... Tosin olihan eilenkin täräys mut silti! Noh ikävä silti ihmisiä (mitä minullako ei kooooskaan)

Mutta siis tärkeä uutinne kuulutettavaksi kansoille kautta maan. Se mitä ei koskaan uskottu tapahtuvaksi käy tänään toteen (jos ei tule komplikaatioita joita itse en ole korjaamassa): MEILLE TULEE KOIRAAAAAAA KOIRA KOIRA KOIRA KOIRA KOIRA KOIRA (jne jne) ja se on kivaa. Sellanen 3kk Keeshond eli joku hollantilainen ovikello (siis laivakoira köh). Ja kaikki on tääl ihan innoissaan paitsi isi joka ilmotti että jos koira tulee niin hän lähtee :S En kyllä usko että se lähteem utta ei ole koiralle kivaa jos yks talossa ei pidäkkään siitä :(. Mutta siis ME SAADAAN KOIRA jos kukaan ei viel TAJUNNU SITÄ ;D. Ja kun se tulee minä tulen olemaan monarilla... Voit tätä maailman reiluutta!

PS. On ihan tosi tylsää ku kerranki pääsee koneelle ja meseen ja KUKAAN E ei oo paikalla (paitti Janne ja sitä ei lasketa). Perhana missä kaikki on? Tosin nyt on aika aikanne viel...

Aamublogi nro. 26 VITUN KONETorstai 23.04.2009 13:03

Hey kaikille sitten tiedoksi että koneeni jätti mut! Eli se ei toimi ja olen julma ja lähetän sen pahalle korjaussedälle korjattavaksi. Se sis sammuttelee itseään ihan itsekseen enkä pääse koneelle (eiköhän se tullut jo selväksi)... KOulun koneet on pelastajia mutta tästä seuraa kumminkin se että mese on bannassa ja teen itsemurhan jos en kestä olla erossa koneestani (no en vaineskaan, se voin kuulemma tehä mulle jopa hyvää et otan koneeseeni etäisyyttä O.o). Mutta siis jos on asiaa soittakaa taiheittäkään tekstarilla! J saatanalkaa vietää aikaa koulussa kun täällä on koneetkin :D.
It's my life
And it's now or never
I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive

(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said, "I did it my way"
I just wanna live while I'm alive
'Cause it's my life

You better stand tall
When they're calling you out
Don't bend, don't break
Baby, don't back down


Kyllä päivän biisinä tänään. Suht motivoivat sanat :D.
Jää taas tämä kirjoitus vähän lyhyeksi (kun ei tule PS. viestiä :P), muta olis paljon tehtävää ja tekee mieli lähteä kävelemään koululle (vaikka se alkaa vasta 11) ku näyttäs olevan niin kaunis sääkin...

Lemoncello lähtee kouluun ---> (kohta)
"Myös kyyneleet ovat hyödyksi: kyynelillä saat teräksenkin heltymään. Pidä huolta siitä, että hän näkee poskiesi olevan märät, jos se vain suinkin on mahdollista. Jos kyyneleitä ei ole - eiväthän ne aina tule sopivaan aikaan - hipaise kasvojasi kostutetulla kädellä. Entä kukapa ei viisaasti liittäisi helliin sanoihinsa suudelmia? Saattaa olla, että hän ei antaisi, mutta ota ne antamattakin. Hän saattaa ensiksi taistella vastaan ja nimittää sinua konnaksi, mutta hän haluaa kuitenkin joutua taistelussa häviölle. Pidä vain huolta siitä, että ryöstösi ei vahingoita hentoja huulia ja ettei hän pääse moittimaan sinua liian kovakouraiseksi."

Oividius, Rakastamisen taito
Suom. Seppo Heikinheimo

---

Repesin lievästi tälle. Ensin mietin että varmaan neuvot on osoitettu naiselle. Kukaan mies ei voisi olla noin kiero että alkaa itkemään. Yleensähän ei tapaa miehiä itkemässä muuten kuin erikoistilanteessa. Muutaman kerran kun luin läpi niin tajusin kuitenkin, että kyllä nämä ohjeet miehille on annettu (lol). Siinä vaiheessa vähän mietin että kuinka tekopyhää voikaan olla tuollainen. Yleensä jos itkee, voi olettaa toisen olevan tosissaan jne. mutta niiden feikkaaminenkin on ihan toimiva keino. Naisetkin harrastaa sitä joten miksi ei miehetkin tässä tasa-arvoisessa yhteiskunnassa. Kuitenkin alkoi luevästi inhottamaan ku luki että väkisin yritetään lepytellä... Eikä siinäkään mitään mutta viimeinen virke on kyllä melko kamala. Ensin tulee sellainen maku että hienoa kun ei halua satuttaa... mutta kun tarkoitus on välttyä syytteiltä... hyi hyi hyi :D. Siinä on tekopyhyyttä kauneimmillaan.

(nii ja siis miun tosiaan pitäsi tehdä sitä aikajanaa eikä analysoida jotain pätkää oppikirjasta...)

PS. JK. jne.Perjantai 17.04.2009 13:54

Kirjotin tossa tunnilla modernin runon kun opettaja käski. Kurssi on siis luova kirjoittaminen ja meillä oili "virittelevä tehtävä ennen tunnin alkua. Ja opettaja päätti että tehään moderneja runoja. Se sitten lateli kaavan millä meiän piti kirjoittaa se runo... Se kaava meni jotenkin näin:

1. Ensimmäinen rivi on yksi substanttiivi (kuten ihminen),
2. Toinen rivi on sitten 2 adjektiivia, jotka kuvaa tätä edellistä substantiivia (kuten järjetön ja karvaton).
3. Kolmannelle riville kehitä lause johon tulee 1 kolmesta aikaisemmin keksitystä englannin kielisestä sanasta ja sitten tän substantiivin pitää olla se tekijä siinä lauseessa. (esim. ihminen luo onnea to maailma (wtf?))
4. Seuraavaksi ota jäljelle jääneesta 2 englanninkielisestä sanasta toinen ja sitten kirjoita se ja 2 verbiä, jotka alkaa samalla kirjaimella kuin tää valittu sana (esim. love, laihtua ja laulaa).
5. Viimeiselle riville tulee sitten tän substantiivin vastakohta... (esim. eläin tai alieni tjn.)
6. Ja otsikko on se 3. jäljelle jäänyt englanninkielinen sana. (kuten hate)

Noniin noi ohjeet on ihan perseestä joissain kohdissa kuten varmaan huomaatte jos yritätte kirjoittaa niin että ette tiedä mitä tulee seuraavaksi... Sitä kun ei osaa ennakoida ja sitten joskus tulee kaikkee ihan paskaa ja haluisikin ehkä jatkaa eritavalla kuin pitäisi. Ei ole kivaa tollaset rajat.

Noh miehän sitten kirjotin siinä tunnilla tälläsen:
FEAR
Love
ahdistus, ilo
Hajotta, rakentaa ja luo uutta
Love sometimes brings anxiety
(love tuo joskus anxiety)
of, odotus ja onnellisuus
Hate

Ja tuo suluissa oleva olis sitten sen ohjeen mukainen, koska siinä sen lauseen piti olla suomeks mutta se yksi sana englanniksi. Mutta olin kapinallinen ja päätin että se lausehan tulee englanniks nyt ku kerta siinä jotain sellasta on! Enivei koska nää ohjeet ahdisti mun luomista niin paljon, mie kirjotin uuden runon joka tuli mieleen tästä "ahdistuksesta".

Se olis tällänen:
Fear of anxiety
kirjoita runo
sillä on säännöt
noudata, suorita
tee parhaasi
älä jätä kesken, älä riko kaavaa
vastakohdat yhdistyvät,
säännöt rajoittavat!

En sano tota hyväksi mutta kirjoitin mitä ekana mieleen tuli, joten sitä voi vaan miettiä, että mitä mun päässä pyörii xD.

Nonin ja nyt toiseen paikkaan kirjoittamaan ;).
EDIT/// Repesin sille, että itse blogimerkintä on kovin lyhyt, mutta jälkikirjoitus on pitkä ku nälkävuosi... Jotenkin hassun näköstä kuulemma...
^ Tollanen lausahdut oli yhellä sivustolla... Repesin sille henkisesti aika hyvin :D. Tuli mieleen erilaisia tilanteita joissa tota voisi soveltaa. Niille repesin sitten oikeestaan... Jotkin oli aika hehkeitä ;D ja pitää vielä ottaa huomioon, että tänään on perjantai ja olen oikein virittynyt ajattelemaan tietyllä tavalla.
Kyllä on sitten hienoa!