IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 21:30

Loltsiboltsi kommentointi on tilapäisesti poissa käytöstä :D.

Näin eilen :)Sunnuntai 21.06.2009 19:41

Opettelin käyttämään GIMP-kuvanmuokkausohjelmaa ja leikin Tiitun ottamilla kuvilla... Yhdestä tuli tuollainen... En oikein keksinyt mitä muuta sille tuolloin olisin tehnyt :). Pitää vielä opetella käyttämään kirjoitustyökalua niin ei tarvitse siirtyä paintiin kirjoittamaan ;)...

"Hei päiväkirja...Lauantai 13.06.2009 07:14

...anteeksi, että herätin rakas päiväkirja, mutta en ole mennyt vielä nukkumaan. Minulla on mukavaa eikä väsytä juuri yhtään. Tahtoisin lähteä ylos seikkailemaan, mutta sisällä on mukavan lämmintä ja kotoisaa. Muutenkin olen tällä hetkellä mielummin sisällä. Menen kuitenkin kohta nukkumaan, koska minulla on tänään menoa aikaisin aamusta. Menemme Lommilan mäkkäriin isosporukalla.
Hyvää yötä rakas päiväkirja nuku hyvin!"

KessuTiistai 09.06.2009 03:35

Oltiin siis Kessun kanssa kuvaamassa Espoontorilla ja otin kuvan sillä ylhäällä auringon laskiessa just enne ku se tajus :D. Eli tuossahan se kääntyy. Ja kuva on vähän hätäseen otettu joten ei ihan tarkka, mikä vähän harmittaa mutta tykkään väreistä tossa ja silleen ja oon ihan ylpeä :D. Kuitenki ei mikään kauheen suunniteltu juttu ja silleen ;).

Toivotaan että Kessu nyt ei valita kun tän tänne laitan ;). Musta se vaan on hieno.

Keskipäivä tjnLauantai 06.06.2009 15:18

Hmm nyt ei enää mene aamun puolelle joten tämä ei ole blogi :D. Tosin sillä nykyään ole mitään väliä, mutta pikkuasioista purnaaminen on kivaa :). Sekään ei nyt mliity kyllä mitenkään mihinkään.

Elämä menee muuten pelottavaksi kun sisko tunnistaa ensimmäisistä tahdeista A7X - Afterlife, kun laitoin sen soimaan. Mie ite en sitä ehkä heti tunnistais ja sisko ei edes kuuntele tollasta musaa :D. Jännä juttu sekin.

Mutta kertokaa mulle mikä musiikki tuo mieleen vampyyrit jne jne kaikki siihen liittyvät hommelit ja silleen. Vaikka mulla onkin inspiraatio ja silleen niin olisi kiva vahvistaa sitä asiaan kuuluvalla musiikilla :D. Enkä siis ainakaan eloita uutta tarinaa eeen. Eihän niitä ole tässä muutamna kuun aikana aloitettu kun ehkä 3 tai 4... Ihan hyvin sinänsä, mutta yhtään saanut valmiiksi vielä vaikka kovasti yrittänyt :D. Mutta nää kaikki on ikuisuusprojekteja joten saan opetella kai sitten kärsivälliseksi.

Tänään ei siis ollut mitään oikeasti kiinnostavaa kerrottavaa (*nyyh*) ja kattoo jos joskus tulevaisuudessa voisin kirjoittaa jotain sisältörikasta :D.

Aamublogi nro. 32 LähetysmuseoPerjantai 05.06.2009 12:28

Ähäkutit mennäänkin tänään Lähetysmuseoon :D. En oo käyny siellä ku joku 2 kertaa... Tulee taas kovin informatiivinen paketti ja sitä rataa. Mutta matka Hvittorpiin siirtyy keskiviikolle(?), koska tänään ei ole kiva sää. Ja sitten ku mennään sinne niin Musaripari ei enää majoita sitä mahtavaa paikkaa :(. Ei päästä näkemään Annia ja Ollia...
Blääh nyt ei tekisi mieli lähteä ulos ollenkaan. Sää on kamala ja varttikin tuolla ei yhtään houkuta :(. Mutta pakko on lähteä. Toivottavasti kone ja ITG-matto ei kastu pahasti kun tuolla käppäilen. Suunniteltiin isosten kanssa pelaavamme tanssipeliä vapaa-ajallamme :D. Siitä saattaa tulla erittäin hauskaa jos vain minä ja Eve osataan pelata sitä ^^.

Kyllä juu öööh. Olisikohan vielä jotain millä voisin pitkittää sisällä oloa? En oikein keksi mitään ja olis aika alkaa pakkaamaan :/. Ja huomennakin on luvattu pahaa säätä. Ollaan menossa käymään Hvittorpissa ja jotenkin kiva aurinkoinen sää olis parempi (mistäköhän sellainen johtuukaan??)

Mutta nyt tänne tuli vaihteeksi blogia. Tänne voi kirjoittaa kaikkee lyhyttä pohdiskelua ilman että tulee kiusausta tehdä mitään syväanalyyseja :D. Ja nyt lähden (ainakin yritän)...

Näin tänään :)Keskiviikko 03.06.2009 22:20

Lähettäjä: Siti Nur Mariani Mohd Yunos (melkein uskottava viesti jo heti alkuunsa)

Ref: BTL/101OXI/02
Batch: 12/25/0340

Microsoft Award Notification

This e-mail is to inform you that your e-mail address has won you the sum of £500,000.00(Five Hundred Thousand Pounds Sterling) from the MICROSOFT INTERNATIONAL LOTTERY. For your payment, you are required to contact our fudiciary agent with the below contact details:

CONTACT PERSON: Mr.Nicholas Moore
Email: mrnicholas_moore1@live.com
Tel: +44-703-197-1810

You are also required to contact him with the below information.

INFORMATION REQUESTED:
(a) Your full Name:
(b) Contact address:
(c) Your Telephone and fax numbers:

Regards,
Online Co-ordinator
LOLLOLLOLLOLLOL Tälläsiä posteja tänään löytyy :D. Luulin että tollasia saisin vaan yahoon postista mutta näyttää siltä että tuollaisia taitaa alkaa tulemaan myös hotmailiin :P.
Miehet ovat kuin vessoja:
- aina varattuja tai täynnä paskaa.

Miehet ovat kuin mainoksia:
- et voi yleensä uskoa sanaakaan siitä, mitä ne sanovat.

Miehet ovat kuin suklaapatukoita:
- makeita, hyvännäköisiä ja yleensä menossa suoraan lantiollesi.

Miehet ovat kuin ripsiväri:
- juoksevat yleensä karkuun ensimmäisen tunteenpurkauksen jälkeen.

Miehet ovat kuin parkkipaikat:
- kaikki hyvät on varattu ja loput ovat invoja.

Miehet ovat kuin sekoittimia:
- tarvitset yhden, muttet ole aivan varma, miksi.

ObamaLauantai 30.05.2009 21:38