IRC-Galleria

Leumas

Leumas

kyllähän tämä tästä.
Joo, aika addiktoiva palvelu tuo Last.fm (www.last.fm), nm. viettänyt juuri viimeiset 6 tuntia sen parissa niin, että ajan ja melkein paikantaju hämärtyy. Myös valvominen ties monetta yötä putkeen liian aikaiseen aamuun ei varmasti edistä selkeää ajattelua ja/tai harkintaa. Mutta siis aivan MAHTAVA keksintö! Pääsee pätemään kuuntelemastaan musiikista, tutustua uusiin bändeihin, luoda kontakteja toisiin samankaltaisen musiikin ystäviin.

Tahdon kuitenkin seuraavaksi tässä vaiheessa esittää pahoitteluni rakkaille tiimitovereilleni Astalle, Saralle ja Julialle, joiden kanssa olen myöhemmin tänään lähdössä rippikouluvierailulle, ja jonka ohjelmarunkoa meidän pitäisi alkaa harjoittelemaan n. 5 tunnin kuluttua. Lisäksi minua ajomatka Ryttylä - Pälkäne välillä n. 8 tunnin kuluttua, sekä Pälkäne - Jyväskylä välillä n. 14 tunnin kuluttua.

Joten toivottakaa mulle onnea. Ja olkaa pahoillanne Astan, Saran ja Julian puolesta (ja mahdollisesti kaikkien muidenkin tiimiläisten ja ihmisten, joita tulen kohtaamaan huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.