IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 02.05.2006 17:57

Noh, meikä asustelee sitten kahden seinän sisällä tässä varmaan pari kuukautta. Suihku on muka tärkeämpi. Pyh..
Jah Jah Blow Job..
Söin äsken leipää ja mulla on vieläkin nälkä. Kai mä sit kasvan. mm.. Crazy Town, muistaako kukaan? :D vähän se oli tykki pienenä.You make me go crazy. No ei sillon enää niin pieniä oltu. Joku 9vee?
Paha-setä anto mulle tänään jälki-istuntoa. Melkein tuli 2h, mutta mää olin hyvä tinkimään. Ottakee mallia, hyvät ihmiset.
Tuuli kääntyi mua vastaan ja mun housujen halkaisija oli ainakin 3x enemmän mitä pitäisi. Enkä mä tykkää olla neiti. You know it smells like shit. Goddamn.

Aamulla kaikki alkoi. Olin lähdössä kouluun ja keräilin sitten kirjoja sellaselta ruskeelta pöytätasolta. Onnistuin jotenkin kaataa vesilasin suoraan housuille. Olin sillon joku 5min myöhässä. Menin etsimään hiustenkuivaajan ja rupesin sitten föönaamaan housuja. Noh, sain kuivattua sen verran, ettei näyttänyt enää että olisin kussut housuuni. Sitten se yhtäkkiä sammui. Fuck hei, mä rikoin meidän föönin. Sen jossa oli vaaleanpunaista ja harmaata. Sweet sweet girl your love is all around.

No ei siin viel kaikki. Mullon tylsää. Heti kun tulin kotiin joudun kasata sellasii tapetin paloi jätessäkkiin ja kärrätä mun entistä kaappia ulos ;Z

Jos joku viel keksis mulle tekemistä. o.o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.