IRC-Galleria

Nimi: Libertyn ja Milénan Viikonloppu with Dominique, Obi, Remus sekä MH ja Lussen ruumis.
NC-700
Summary: Libertyn ja Milénan monimuotoinen viikonloppu.
A/N: (lähetäthän minulle)
B/N: Noin. Tein tähän kappalejaon, jota oli aivan todella hankala tehdä :P Kato ku ei sitä voi silleen tietää mitkä lauseet kuuluu yhteen ja mitkä ei. Mut nyt mä oon silleen tieksää aika tyytyväinen tähän niinku tieksää ku tätä on ainakin helpompi lukea tieksää. Ja Lisäsin muutamaan kohtaan pisteen sekä yhen tieksää niinku "-merkin. Muuten tieksää tää on niinku alkuperäiskunnossa.

~*~***~*~

Niin tieksää ku mul oli sellanen asia mikä tieksää oli sillei tieksää niinku tosi tieksää ihQ mutsit tieksää kävi niin et tieksää sä et saa koskaan tietää sitä tieksää. Ku siis se vaan oli sillee et se oli tieksää tosi tärkeetä ja ist tieksää mä unohdin.

Sit tieksää tuli sellanen Obi, joka tieksää sano et se ei tieksää jaksais nt mua Niin sit mä tieksää menin ulos ja tapasin tieksää Dumlen ku tiksää mun niinku teki mieli jotain makeeta. Sit mää tieksää tajusin et Dominique ei tieksää ollukaa oikeen oikee ihminen tieksää tiputteen karkkei katolta. Tieksää tähtitornista. Sit mää vaan kelasin et ieksää mun pitäis soittaa tieksää Dominiquelle mut sit tieksää mää tajusin et mul ei oo tieksää sen numeroo ja sit ku kelasin vähä lisää nii tieksää hiffasin et eihä sil oo mitään puhelimii ku kuitenki se ei oikkee tykkää sellasest jästitouhust. Mut sit mää menin niinku tapaan sitä ja sit se oli siel Harryn kaa enkä mää oikeen tienny mitä ne oikkee tekköö.

Sit mää vaan menin takas Kannelmäkee ja sit tuli sellane yks tuttu vastaan. Sen nimi oli aikas outo. En ees muistanu etten oo nähny siitä unta. Tai siis niin, en oo ainakaan suudellu sitä unessa. En sillee kyl niinku oikeessa elämässäkään. Se vaan on niin karvanen. Siis Remus. Siis se yks miäs, se yks, siis sen Remuksen miäs. Se Sirius, se kans tuli mua vastaan. Sit se halus tulla Millylle kylää ja sit sanoin ettei se voi, kosk kert se on kuollu nii meijän suhteest ei tuu mitään. Se alko itkeen. Willy juoksi Remuksen perään. Sekään ei oo koskaan suudelle tieksää Remusta. Ei siis ees niinku tieksää unessakaan. Sit se vaan meni eikä niit oo sen jälkeen tieksää paljon näkyny. Meni varmaan tieksää siihen jätskibaariin mis on se yks myyjä. Sil on varmaan tieksää iso-Arskan vatsalihakset niinku tieksää. Ei siit sit sen enempää ku ei me kuitenkaan tieksää tiedetä niistä mitään. Ne vaan niinku tieksää katos. Siis Willy ja Remus, ei ne vatsalihakset. Mut sit äsken meille niinku selvis tieksää et MotyH on bodattu ehk sekin on tieksää sanon: "Tule jo, Arnold Swatseneggerin vatsalihakset." Siks se niinku on niin puoleensa vetävä tieksää. Siis MotyH.

Sit tieksää mä ajattelin et nyt ois hyvä hetki kertoo sullekin tieksää yks juttu mut sit nyt tieksää mää unohin. Nyt sillee ei sit silekään voi mitään. Vaik se niinku tieksää oiski tärkeetä. Se vaan et Darininkin ois niinku aika lähtee täält ku kert me ei oikeen jakseta sitä ku se vaan haluu tieksää tanssii. Sit se vaa soittelee sille tieksää Shakiralle ku se ninku tieksää haluis osata tanssii niinku Shakira. Siis tieksää et se vois pyörittää sen lantioo. Mut ei se kai voi ku sen lantio on nin olematon. Ei se kyl usko mua ku ei se tieksää näy täjuuvan mun ruotsista yhtään mitään. Se taitaa olla tieksää vähä tyhmnpuoleinen.

Mut kuitenkin sää varmaan mietit et mihin se Dumle katos mut mä voin kertoo et yks nainen vaan söi sen. Se vaan tieksää tippu sen suuhun. Sit tuli se yks rasvaletti. Tieksää se Severus. Se ei oikee tykänny ku mä kysyin silt et mitä sille tieksää se yks Lusse nii et mitä sille Luciukselle oikee kuuluu. Niil ei oikee taisa mennä hyvin nyt. Ehkä Severus vahingos tieksää myrkytti Lussen ku ne suuteli. Tieksää Severuksella on aika niinku myrkylliset huulet. Tieksää siks ei kovin moni oikee haluu Severusta. Koska siis kukaan ei hauu kuolla. Ja sit kans koska tieksä Lusse on aika mustasukkainen ja sil on tieksää se käärmekeppi. Puhumattakaan niistä blondeista kutreista.

Sit vaan en jaksanu niist ketään nii tieksää lähin vetää. Sit silei vaan menin kauppaan ja me Millyn kaa ostettiin ihan sikan niit suklaapatukoit ku kert tieksää niist sai Ilkan sinkun. Sit vaan kannettiin niit kotiin. Ja tieksää tuli sellanen yks muoihaarniska vastaa joka kanto ne mein puolest kert ne niinku tieksää paino aika paljon. Willy on edelleen Remuksen ja tieksää niitten vatsalihasten kanssa.

Sit vaan se yö eteni ja sit oli aamu ja me sit niinku herättiin siis niinku ei me kyl tieksää ees nukuttu ja sit vaan sillee laitettiiin iha sikan ripsarii kert meil on tieksää ainakin kaks metriset ripset.

Ja sit tieksää Remus tuli kotiin. En tieksää oikee tiiä et mihin se Willy meni. Mut kai se koht tulee. Ai, nt se hypäs tuolt tieksää pöydän alta. Tieksää se vaan haluu puree kaikkii. Tieksää se vaan niinku on ihan pimeen ja sit Remus vaan nauraa. Heitettiin se ikkunasta ulos. Siis Remus, ei niit vatsalihaksii. Sit selvis et Severus on menny sen myyjän kaa treffeille eikä me niinku tieksää saatu sellasii jättikokosii pieni palloi vaik niinku tieksää Willy on sellanen tieksää kanta-asiakas. Willy on ainoo asiakas. Sit vaan mentiin toiseen suuntaan ja sit tieksää sellanen Obi siis se tuli uudestaan kert me oltiin jo nähty se. Ja sit Milly lähti sen kaa S-markettiin. Niil tieksää on aika kuuma suhde. Mut tieksää se on salaisuus kert me ei haluta et Seiskaa tulee mitään tieksää suutelukuvia. Se ei tieksää ois kivaa kert Jessica Simpson on tehny coverin Syöttiksen tieksää biisistä. Se on se Salaisuus. Tieksää se on salaisuus.

Niin, kuitenkin me sit tieksää. Willy kaa mentiin eteenpäin ja sit tieksää tuli verinen Remus vastaan. Sit se tieksää selitti jostain tieksää verevästä vainajasta. Sit tieksää Willy lähti sen kaa Lapinlahteen. Ja sit MH juoksi Millyn ja Obin perään. Se tykkää tieksää shopata. Sit mää vaan olin tieksää yksin ja angstasin. Sit tieksää mun puhelin soi ja sit se ei soinukaan koska muistin ettei Dominiquella oo puhelita edelleenkään.

Ja tähän mein viikonloppuun tieksää et ei mahu enää uusii tyyppei. Sit D niinku ilmiinty vaik se ei oikeesti osaakaan kert se ei jaksanu mennä kurssille ku se oli liian nuori ja sillee mut ei kenenkään tieksää tarvi tietää sitä. Sit se vaan siis tuli ja sit Milly tuli kans ja Obi ja MH kans. Ja sit niil oli ihan sikan uusii vaatteit S-marketista. MHlla oli osi kiva ruutuhame. Sit tieksää Willy ja Remus oli taas kadoksissa mut ne ehkä suljettiin sinne Lapinlahteen. Ei me kato tieksää viel oikeen tiietä. Mut ehk ne vaan matkusti johonki kauas. Tieksää Likustertielle. Siel tieksää asuu se yks elävä poika.

Ne halus niinku adoptoida Harryn mikä tieksää on ihan hyvä kert mä en tykkää et Dominique hengaa sen kaa ku tieksää mä en ikin niinku tiiä mitä ne tieksää tekee. Ja sit niist ei kuitenkaan ikinä tiiä ku tieksää se Harryn isä on kummiski tieksää Remuksen kaveri ja sit kuitenkin niin. Siis tieksää aika epäilyttävää. Ja niin mikä viel pahempaa et Lusse on kuitenkin Dominiquen isä ja se ei kato oo tieksää kauheen normali miäs. Siis se Lusse. Enkä ees tiiä et tappoko Severus sen tieksää vahingossa. Sit kuitenkin Dominique voi saada jotain kamalii tieksää traumoi jos sen isi on kuollu ja sit jos se tieksää on Harryn kaa nii sit ei oo kauheen tieksää kivaa. Ku niist ei kuitenkaan koskaan tiiä.. Kuitenki. Kyl sä tieksää tajuut.

Ja jos Dominiquella ois niinku tieksää puhelin nii se ois iha salee äänestäny euroviisuis Silvia Nightia. Ja sit se ois saanu mennä sen Harrynsa kanssa iha mihi vaan ku tieksää emmä tykkää sellasist pojist. Siis tieksää sellasist jotka tykkää tieksää Sivia Nightista. Sit ku me tultiin takas Millylle ni Remus ja Willy oli tääl jo. Ja sit ne vaan tieksää nauro ja tieksää Remus vaa flippas Tetriksessä kert se oli tieksää ihan paska siinä.

No sit meit oli jo aika monta. Sillee et oli tieksää Willy ja Remus. Siis kyl sä varmaan ne muistat. Ne kuitenkin on kadonnut tän tarinan aikana tieksää aika monta kertaa. Sit on kns Milly ja Obi ja sit on se MH enkä oikeen tiiä et tunteeks se tieksää ittensä vähän ulkopuoliseks kert sil ei oo ketään tyttöö ja se on muovinen ja sil on ruutuhame ja hengityskone. Ja sit on kans tieksää mää ja tää tietsikka mut Dominique on kans tos mut en oikeen tiiä mitä se oikee tekee kert Harrykin on tääl ku Willy ja Remus kert tieksää adoptoi sen.

No sit kuitenkin tieksää on kans se yks tyyppi jonka nimi tieksää on Severus mut en tiiä mitä se tääl tekee. Se vaa hengaa ton Lussen ruumiin kaa. Raahattiin myös se nainen joka söi Dumlen tänne kert tieksää Dumle on Milly ex-miäs. Ja sit tieksää tänne tuli joku ihmimiäs McGaiver ja sit kans joku Sawyer. Willy voi kertoo tieksää enemmän. Se vaan niinku on jokapaikas. Ja sit tääl on aika ahast kert tää huone on tieksää aika pieni. Ja sit ei oo kauheen kivaa ku tääl on sellasii tyyppei mitä tieksää me ei oikeen haluta tänne kert me ei tieksää tunneta niit. Ja sit vaan sillee jotain. Niin. Siis kun Dominique siis.

Mun piti kertoo sulle se tärkee juttu. Niin nyt mä kato tieksää muistan sen. Mä menin naimisiin. Siis Dominiquen kanssa. Se on mun kesäheila. Tai siis tieksää ku meidän rakkaus on ikuista. Remus ja Sawyer vaan flaidaa tieksää ku ne haluu molemmat Willyn. Mut sillee et tääl tieksää rupee oleen aika verist kert tääl on Lussenkin ruumis. Ja sit tieksää mä oon sitä mielt et Willyn pitäis tieksää ottaa Remus ennen ku se kuolee ton Sawyerin puukkoon kert ne jo ehti adoptoida Harrynkin enkä tieksää haluis et Harry ja Dminique alkais taas hengaan keskenään tieksää ilman valvontaa kert me ollaan jo Dominiquen kanssa jo naimisis. Mul on ihan sika hienot niinku häävaatteet. Ku kert Milly faijan korjas mun niittivyönkin. Niin tieksää on aika siistii.

MH on loistava tieksää katseen vangitsija. Tieksää se tulee tieksää Millyn ja Obin olohuoneeseen kert ne tykkää siit nii paljon. Ja sit tieksää kuitenkin Milly j Obi ei mee naimisiin kert Obi on kuitenkin jedi. Ne vaan leikkii et ne on vaan "kavereit”. Niin mut tieksää ei se mee oikee läpi mut kaikki leikkii ettei ne tieksää tietäis. Mut onneks Milly ei oo viel raskaana. Ku Padme kuitenkin on. Siks Ani ei tänään päässy tieksää tuleen.

Ja sit ne nyt siis äskön ne iso-Arskn vatsalihakset vaan ilmesty tänne. Tieksää ei oo kauheen kivaa ja sit myös se myyjä jonka kaa Severu oli treffeil. Tääl alkaa olla ihan kamalaa. Siks varmaan koht lähetään Dominiquen kanssa baariin. Ei sinne tvohjelmaan vaan sellaseen yhteen hyvään. Sit varmaan mennään Dominiquelle ja kert niil on tieksää iso kämppä nii Remus ja Willy ja Milly ja Obi ja MH tulee kans mukaan nii sit jätetään noi yhet tänne pelleileen.

Nii et me tieksää lähetään nyt sillee pitään hauskaa kert meil on hyvännäkösii miähii tieksää ja muovihaarniska. Et sellast. Moikka bebe<3 Saat vaan yhen sydämen kert kaikki muut meni jo Dominiquelle. Zori.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.