IRC-Galleria

haastetta ..Lauantai 11.02.2006 15:45

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Illalla aina ku meen nukkumaan, tarkistan että kännykkä on siinä vieressä. Jos se ei oo siinä, nii etin sitä niin kauan että löyän sen jostain patjan välistä :) (sille on tietty oma paikka tyynyn vieressä)

2. Ainaku jouvun ottamaan linkkuriin hirviän spurtin, ja kerkeen siihen, nii meen iha tyynenä istuun penkkiin ja hengittelen normaalisti --yritän peittää kauheen hengästymisen/hengen ahistumisen :D

3. Jos mulla on tylsää, nii tuun tänne kalleriaan ''kyttäileen'' joittenki kahen välisiä jutteluita. (joskus ne saattaa olla ihan outujo, mutta niitä on mukava lukia:) )

4. Kun jätän jollekki tupakista 'jämät', se polttelee siinä sen, mutta lopussa mun on pakko saaha viimiset savut, ennen ku se heitetään pois.. no okei, tää pätee vaan hyville kavereille!

5. Jos joku käskee mun siivota jotakin, nii en varmasti tee sitä heti.. pitää aina vähän aikaa oottaa ja sitte voi hyvällä mielellä mennä tekemään!

ja haasteet menee :

nouvan_
jankka
vadelmatytto
SÖKÖ
anninnika



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.