IRC-Galleria

Liiiina

Liiiina

Puu koskettaa kättä tukee minua kun annan kaiken minkä pystyn.

nopsajalka@on the street.vantaa!Keskiviikko 17.06.2009 20:53

raappana @ on the street.vantaa!Keskiviikko 17.06.2009 20:50

HYVÄ PÄIÄKIRJANI!(3)Perjantai 17.04.2009 01:46

tänään on ollut mukava päivä.koulussa oli aika löysää ja päätimme myös lintsata liikunnantunnilta ja suunnistimme kreetan kanssa kirpputorille.seurakunnan kirppiksellä oli tarjous jollai sai muovikassillisen tavaraa kahdella eurolla.osteltiin vähän laukkuja ja kenkiä. sieltä mentiin vapikseen metsästämään sannalle syndelahjaa joka kest tuhottoman kauan. lopulta näännyttiin ja mentiin kreetalle syömään ravitsevia voilepäsiä sekä askarreltiin maailman hienoin kortti.sitte päädyttiin vielä uudelleen vapikseen mutta silloin totesimme että nyt riitti,lähtekäämme kotia kohti.otin tavoitteeksi polkea nopeasti kotiin että ehtisin näkemään salkkarit mutta kauhukseni huomasin kotiinpäästyäni että sieltä tuli jääkiekkoa!! se oli surullista.latailin ja datailin pikkuveljeni kanssa loppuillan,koska tarvitsen uuden levyn huomisille synttäreille.kävin syömässä juustomakkaran mikä ei ollut kovin juustoinen,join lasin vettä ja palasin koneelle. sitten matti alkoi keskustella kanssani messengerissä ja samalla sekunnilla andris astui ovesta sisään.on aika mennä uinumaan unten maille.

HYVÄ PÄIVÄKIRJANI! (2)Tiistai 20.01.2009 17:06

heräsin aamulla kello seitsemän reikä reikä ja kävelin aamutossut jalassa keittiöön.pöydällä oli sydämen muotoinen lappu jossa luki aamupalaa sekä huutomerkki. söin leipää sekä appelsiini mehua. mehu oli ollut koko yön pöydällä joten laitoin siihen jääpaloja että se kylmenisi.kun olin laittamassa jääpalamuottia takasin pakkaseen se tippui ja meni tuhansiksi palasiksi.laitoi palaset roskiin ja menin pukeutumaan. puolen minuutin päästä kuului karmiva meteli ja kun avasin keittiön oven,bea oli repinyt koko roskiksen lattialle.ruuan jämiä oli kiva poimia lattialta seitsemän jälkeen silmät ristissä. koulussa oli kuvaamataitoa ja kirjoittelin analyysiä. matikassa ei opittu mitään hyödyllistä. sitten pääsin pyöräilemään mukavassa lumisessa vastatuulessa kohti kotia. kotona istuuduin tietokoneen ääreen appelsiinimehun kera,mikä oli huono idea sillä istuin siinä samalla tuolilla seuraavat kaksi tuntia.alkoi kamalat niska kivut.huomasin kuinka paljon kello oli joten kipitin keittiöön valmistin pussipuuroa ja kipaisin suihkussa.nyt istun kirjaston hiljaisuudessa yksin, odottaen että äitini tulisi hakemaan minua kotiin sillä illalla on edessä rentouttava uimareissu :)

HYVÄ PÄIVÄKIRJANI!Torstai 08.01.2009 21:39

tänään on ollut aika pönttö päivä.aamu alkoi epämukavalla piipityksellä johon keskeytin uneni.sitten toppavarusteet pälle ja polkemaan lumikinoksia pitkin kouluun. koulussa oli kylmä mutta kohtalaista ranskalaista kalaa oli tarjolla.kolme pitkästyttävää hyppytuntia luin englannin kokeeseen jonka joudun uusimaan maanantaina.huomasin myös että ylläpito oli poistanut kuvani liian alastomuuden vuoksi.viimeiset tunnit oli kuvaamataitoja ja piirtelin kaloja kuivalle maalle.kotona soitin andrikselle joka oli myöskin pönttö.söin maksalaatikkoa ja puolukkahilloa ja luin juorulehteä nimeltä seiska.lakkasin varpaankynteni vihreiksi ja piirtelin vihkoon muutaman kukkasen ja kuuntelin ismo alankoa.nyt ajattelin mennä suihkuun ja katsoa televisiota joten kiitos päiväkirjani kun jaksat aina kuunnella,tukea ja ymmärtää minua.