IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 19:41

Jos elämästäsi tehtäisi kokoelmalevy, mitkä 11 itsellesi tärkeää kappaletta valitsisit sille? Listaa kappaleet (tarkoitus ei ole tehdä top 11-listaa), kirjoita perään joku kappaleeseen liittyvä muisto ja haasta sen jälkeen kolme kaveriasi tekemään sama.

1. Children Of Bodom - We're Not Gonna Fall
Tästä biisistä tulee mieleen eräs hyvä ystäväni. Ja meidän jutut, ne ihan perkeleen hauskat insidet. Kyllä kyseinen henkilö tunnistaa itsensä tästä, jos hän tätä sattuu lukemaan. Yksinkertaisesti, tästä on jotenkin muodostunut se "meidän biisi."

2. Sonata Arctica - Tallulah
Tämä taisi olla ensimmäinen biisi, mitä kyseiseltä bändiltä kuulin. Ja kun kuulin tämän biisin ensimmäistä kertaa livenä, niin kyllä siinä meinasi alkaa vollaamaan. Omasta mielestäni tämä on vain niin kaunis biisi ja tästäkin tulee jostain syystä lapsuuden muistoja mieleen.

3. Klamydia - Narkkarirakkautta
Tämän biisin muisto, siinä tietyssä kohdassa tätä biisiä meinaan aina alkaa vollaamaan. Se muisto on vain sellainen, mitä en välttämättä haluaisi muistaa, mutta silti se tulee mieleen joka kerta, kun kuuntelen tuota. Eräs ihminen tietää hyvin mitä tarkoitan tällä.

4. Kotiteollisuus - Satu Peikoista
Juttelin erään ihanan ihmisen kanssa ja hän sitten kirjoitti pätkän tätä biisiä ja selitti sille tarkoituksen. Se tulee mieleen joka kerta, kun tätä biisiä kuuntelen ja sitä kautta tulee moni muukin muisto mieleen.

5. Brother Firetribe - Spanish Eyes
Brotherit olivat eksyneet keikkailemaan tännepäin ja Pekka lauloi tuon biisin kertosäettä vain ja ainoastaan ystävälleni, en varmaan tule ikinä unohtamaan sitä hetkeä ja ystäväni oli todella otettu.

6. Nightwish - Wish I Had An Angel
Oli kerran yhet bileet, joissa sitten tää biisi alko soimaan ja mun piti opettaa muita moshaamaan. Hyvin Isto moshas. :D

7. Andrew W.K. - Never Let Down
Se oli sitä aikaa... tää biisi kertoo aika hyvin mun ja yhen mun ystävän väleistä. En tähän halua sen kummemmin mitään sanoa, mutta kyllä tämä henkilö tietää. ;)

8. Kylähullut - Lisää Persettä Rättipäille
Kerran yhtenä iltana juttelin erään ystäväni kanssa ja naurettiin ihan kaikelle. Eikä sillä naurulla ollut loppua ja sitten vielä alkoi tämä biisi soimaan, niin hyvä etten tukehtunut nauruuni. Nykyään tästä tulee aina se ilta mieleen.

9. Children Of Bodom - Lil Bloodred Ridin' Hood
Itseasiassa eräs ystäväni muokkasi hieman tuon biisin nimeä erään tapahtuman takia. Tästä biisistä tuo tapahtuma tulee aina väkisinkin mieleen, vaikka en kyllä mielellään sitäkään muistelisi. Rupeaa vaan nolottamaan törkeästi ja sitten alan nauraa ihan hulluna, minkäs teet sellaista sattuu.

10. Black Label Society - In This River
Tästä tulee vaan yksinkertaisesti mieleen kesä ja monet kesään liittyvät ihanat muistot eri vuosilta, eri tapahtumista. Ja sitten niitä muistoja ja aikoja jää kaiholla kaipaamaan.

11. Nightwish - Slaying The Dreamer
Olipa kerran KOPS:in pikkujoulut Minkillä. No siellä oli sitten sellainen kun hevikaraoke ja tämä biisi vedettiin aika komeasti. Tämän biisin jälkeen jokaisella oli niskat vähän hellinä, kun moshattiin niin paljon ja laulettiin oikeen tunteella, että koko naapurusto ihan varmana kuuli (parvekkeen ovi oli auki). Kaikki paikalla olijat varmasti muistavat tämän. Ja tästä biisistä tulee mieleen eräs toinenkin juttu, mitä en tässä sano. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.