IRC-Galleria

Miehen käyttöopas naisilleKeskiviikko 09.01.2008 18:23

-Mies ei ole kiinnostunut kaikista kissanristiäisistä jonne sinä haluat.

-Miehestä ei ole mukavaa tavata isotätiäsi, jota ei ole aikaisemmin tavannut ja jonka kanssa hänellä ei ole mitään yhteistä.

-Jos miehesi haluaa toisten miesten kanssa saunomaan, ei se ole merkki homoudesta. Saunassa käydään ne äijimmät jutut ja toisten miesten kanssa keskusteleminen voi auttaa teidänkin suhdetta. Tosin niin huonompaan kuin parempaankin suuntaan.

-Moni mies tahtoo tehdä kaiken itse. On helpompaa antaa miehen yrittää, mutta varaa putkimies langan päähän hyvissä ajoin.

-Kun mies kuitenkin korjaa itse jotain, eikä hän oikein siinä onnistu, niin kaikkein viimeiseksi hän kaipaa sinua sanomaan 'minähän sanoin', ja vielä vähemmän hän haluaa kuulla (näsäviisaita) neuvojasi.

-Älä sano jonkin asian tapahduttua miehellesi että "voi pientä", harva mies haluaa kuulla olevansa pieni, vaikka tämä olisikin kuinka totta.

-Älä päästä miestäsi kaljalle kavereidensa kanssa jos aiot mököttää illalla ja seuraavan päivän kotona. Tai jos aiot soitella katkerasäyvyisiä puheluita miehelle tämän ollessa reissullaan. Anna ukon örveltää kavereidensa kanssa rauhassa. Älä myöskään lähettele tarpeettomia tekstiviestejä.

-Vaikka kuinka rakastaisit miestäsi, älä hoe rakkaudentunnustuksiasi liikaa. Liian usein toistettuna merkitys katoaa.

-Kaikki miehet eivät halua lahjaksi työkalulaatikkoa, vaikka se kovin miehinen lahja onkin. Osa tuntee itsensä avuttomaksi sellaisen kanssa ja sellaisen saaminen voi heikentää miehistä itsetuntoa.

-Älä sängyssä teeskentele hyvänolonpurkauksiasi, teet vain itsellesi vahinkoa, sillä tällöin miehesi luulee tekevänsä jotain oikein, etkä varmasti tule kliimaksia saavuttamaan.

-Jos haluat hemmotella miestäsi, vuokraa toimintaelokuva (DVD tai parempi, 5.1 äänet tai paremmat), laita jääkaappiin kaljaa (mielummin jo edellisenä päivänä että olut ehtii jäähtyä kunnolla), valmista hyvä pihviateria ja mene pois!

-Seksin jälkeen mies haluaa nukkua, ei keskustella siitä, mikä muu väri olisi makuuhuoneen verhoissa parempi kuin nykyinen.

-Jos haluat lisääntyä, mutta miehesi ei, älä sabotoi ehkäisyvälineitä salaa, siitä ei ole loppupeleissä iloa kenellekään.

-Ymmärrä että miehesi on pohjimmiltaan pikkupoika. Anna hänen ostaa itselleen radio-ohjattava-auto.

-Esitellessäsi miehelle uusia ihmisiä, kerro minkälaisella autolla he ajavat. Tämä auttaa miestä muistamaan henkilöt. Vaikka nimet olisivatkin hukassa, osaa mies yhdistää autot ja naamat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.