IRC-Galleria

Naisen käyttö-opas miehilleKeskiviikko 09.01.2008 18:25

-Nainen tarvitsee enemmän hellyyttä ja läheisyyttä. Yritä tarjota sitä aina välillä, pääset helpommalla.

-Vaikka nainen olisikin jossain asiassa selkeästi väärässä, anna hänen pitää päänsä. Pääset jälleen itse helpommalla. Voit sitten tehdä asian oikein hänen selkänsä takana.

-Nainen tahtoo esitellä sinut sukulaisilleen, ystävilleen, työtovereilleen, naapureilleen, äidin kaimalle. Yritä kestää.

-Nainen haluaa myös raahata sinut mukanaan kaikkiin pieniinkin juhlatilaisuuksiin. On paljon helpompi kieltäytyä lähtemästä jos joskus lähteekin.

-Nainen voi sanoa kyllä, hän voi myös sanoa ehkä, mutta ainoastaan 'ei' on ei. Tai sitten se on kyllä.

-Kun olette lähdössä jonnekin ja naisesi kertoo vielä nopeasti meikkaavansa, voit riisua kenkäsi ja mennä sohvalle lukemaan lehteä.

-Kehu naisesi ulkonäköä joskus. Se yleensä palkitaan. Älä kuitenkaan ole ahne; toisto kuluttaa merkitystä.

-Ennen täysistunnon aloittamista WC:ssä, tiedustele onko naisellasi tarvetta käyttää saniteettitilaa. Nainen ei voi ymmärtää miksi pöntöllä istuessa saattaa vierähtää helposti puolikin tuntia.

-Naiset selittävät paljon asioita, paljon sellaista mikä ei miestä kiinnosta. Kannattaa kuitenkin joskus kuunnella tarkemmin, voit kuulemasi perusteella mahdollisesti muodostaa yleispäteviä vastauksia, joita sitten heitellä ilmaan silloin, kun keskustelu ei kiinnosta.

-Anna tärkeät kaavakkeet naisesi täytettäväksi, hänellä on todennäköisesti parempi käsiäala.

-Älä yritä vanhaa kikkaa, eli älä osta naisellesi lahjaksi esimerkiksi itse toivomaasi jättikokoista televisiota. Nainen arvaa juonesi, ja keksii keinon käyttää juonta sinua itseäsi vastaan niin, että joudut tyytymään lastenhuoneen pikkuruutuun.

-Jos naisesi väittää usein olevansa läski, ruma tai tyhmä - ole hänen kanssaan samaa mieltä. Moiset puheet vähenevät kummasti. Tämä voi tosin kostautuakin, eikä vastausten kanssa kannata olla turhan suora.

-Hankittuasi uuden auton, kerro ensimmäiseksi sen väri. Sen jälkeen voit rauhassa suu vaahdossa kertoa sen ominaisuuksista, hevosvoimista ja tekniikasta. Nainen tuskin ymmärtää muuta kuin värin.

-Naisilla on tapana nyyhkytellä ja olla murheellisia sekä hiljaisia. On melko turhaa mennä kysymään, että mikähän mahtaa olla hätänä. Todennäköisesti et saa vastausta kuitenkaan. Kysymättä jättäminen on kuitenkin virhe, sillä tällöin nainen luulee ettet välitä. Kun sitten kuitenkin kysyt syytä, nainen sanoo itkunsa keskeltä ettei mitään hätää ole. Joidenkin naisten tunteet käyvät joskus ylikierroksilla ja tälläistä nesteiden vuodatusta saattaa esiintyä, vaikkei oikeasti mitään vikaa olisikaan. Useimmiten kuitenkin on, ja silloin syy on aina sinussa mies.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.