IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Перейти в Финляндию!Tiistai 09.12.2008 01:11

Aikataulu;

6.40 lähtö eli herätys siinä 5 aikaa aamuyöstä, takana 3h "yö"unet <3
Matka kohti viipuria alkoi hiljaisissa ja väsyneissä merkeissä mut khyl se siit pikkuhiljaa raukes täydeks iloks ko ekalle (niitä oli monta) passintarkastukselle jouduttiin. Perillä oltiin joskus millokoha se oli, milläköhä se oli? Pääsimme huikeelle kaupunki kierrokselle linja-autolla oppaan kanssa, oli siisti kuula juuttuu kaupunkista. Oikeesti!
Sit mentiinki kirkkoon, sinne jumalanpalvelus hässäkkään... oli aika kokemus! Käytii ehtoollisellakin, eipä poikennut melkeempä yhtään meiän tavoista! Sit jossain vaiheessa päästiin sinne toivottuun KAUPPAHALLIIN! Oli ihan sika siistii! Ja rahaa sinne sai khyl uppoomaan ihan nätin tupon :'D
Takasin kirkkoon ---> iha jees hommaa mut liika on liikaa!
RUOKA!RUOKA!RUOKA!RUOKA!RUOKA!RUOKA!RUOKA!
öö se oli sanoinko mahtava kokemus :DD sanottiin et se alkukeitto oli kaalikeittoo mut mie en siit khyl kaaleja löytäny enkä muutakaan siihen viittaavaa... no sit siel oli jotai lihapaloi. No se maistu ihan nuudelille, et ihan ok oli. Pääruoka, hih miten pieni annos, no mut silti riittävä! 2 tomaatti lohkoo, vähän ylikypsyneitä makarooneja ja joku pihvi, ei tietoa mitä se oli? Mut hyvää! Juomista ei ollu, kuuluuko kulttuuriin, vai miks lie ei olt? Sit pöydäl oli leipää, keksii ja sellasii piparinmakusii juttui, ja sit kahvit viel.
Sit istuttii vissiinki taas siin kirkos! Ja sitä tuntu kestävän kauan, mut iha jees. Kun vihdoin loppu ni eihän sitä virallista lupaa saatu lähteä uudelle kauppahallin kierrokselle kun eka jäi lyhyeksi kun ei oikeasti kerenny käymää joka kulmas ja kopperos siel! No mehän emme lupia tarvinneet, jalat alle ja menoks ja vaihe suuremmalle! :DD Juostii se parin sadan metrin matka kauppahallille ja nopee ne ostokset (ja vähän muutakin) mitkä jäi ostamatta! Kerkesimme täydellisesti! Kylhä tä mei ohjaaja jotai meille sano täst mut np! :) Jotai jännitystä tähänkin elämään!
Tuli ostettua kaikkee kivaa :')) Ja matkal takas joku venäläine koitti saada meiät saunomaa ja juomaa viinaa, hän olisi maksanut " JOO EI KIITTI" :DD
Kotia kohti kun lähettiin nii käytiin vielä kauppakeskus karusellissa! Sielkii tuli vaelleltuu Iidan kaa, ja osteltuu kaikkee :DD Sit viel tullin yhteydes oli joku tax free shopping ni siel kävästii kans!
Tullit oli ja meni ja kun oltiin suomen puolel ni ou shit, oltiin lähellä kuolemaa.
Ei siitä sen enempää ;>> tietää ken tietää ;DD

Kiitos kaikina mukana olleille! Oli _aivan_ pirun helmi reissu! || "Ei oo kaikki karvat kainalossa eikä valot taulussa" ;DD
Kiitos ja kumarrus :)(päivitystä voi tulla)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.