IRC-Galleria

Viikonloppu (Tolsa ei ole tylsä)Maanantai 05.12.2005 15:00

Tuli ja meni (tää onki kätevä tää päiväkirja täällä..virallinen päiväkirja on knummella, enkä uskalla koskea siihen, saatikka avaa sitä tai tuoda tänne!). Mutta siihen viikonloppuun. Piti mennä Lumeen perjantaina, mut sit nousi vähän kuume ja oli kipee olo joten jätin väliin..sakke meni sitten sinne raportoimaan missä oon.

Mutta onneksi on lauantai! Pääsin tolpilleni ja lähettiin yksiin bileisiin parin korttelin päähän. Sitten puolen yön maissa osa porukasta lähti toisiin bileisiin (pikkujoulut) siihen n. 1 km päähän. Mä menin mukaan, kun tiesin että mun raksu-iina on siellä. Sitten saavuttiin sinne ja jäin iinan kanssa laulamaan karaokea ja pitämään discoa sinne sen porukan kanssa, osa lähti kyydillä Lumeen. Sitten vihdoin joskus yöllä me loputkin lähettiin Lumeen kävellen ja oli niin kaunis tähtitaivas ja nousuhumala (oli jatkunu jo kolme tuntia). Treffattiin Salla sitten knummen asemalla siinä välissä, mutta se ei uskaltanu lähtee meijän matkaan enää.

Lumessa oli pitkä jono ja paikka oli ihan täynnä. Porukka ei jaksanu jäädä odottaa jonon hännille (pokeki sano et menee tosi kauan) joten ne lähti rokkariin. Minä pääsin koko jonon ohi, kun sakke järkkäs mut (ne oli Olavin, outin yms. kans jo siis sisällä siellä).

Sit vaan taksilla kolmen (?) maissa Laajakallioon takas (matka jopa ehkä peräti 5 km). Sunnuntaina heräsin siin puol neljä.

-go west, go Kirkkonummi-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.