IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Viattomien syyttäminen loppumaanKeskiviikko 21.11.2007 20:05

Kirjoitinpa hetken mielijohteesta mielipidekirjoituksen xP

Olen lopen kyllästynyt siihen miten viattomia syytetään koko ajan!
Jokelan tapahtumat olivat hirveitä. Mutta miten olisi jos syyttelisitte vain syyllistä, ettekä näitä raukkoja syyttömiä, joita syyttelette surutta.
Olen 20-vuotias nainen. Harrastan musiikkia ja teatteria. Vapaa-ajallani kirjoittelen, teen musiikkia, surffailen netissä, katson elokuvia ja olen ystävieni kanssa.
Kuuntelen kaikenlaista musiikkia: Mozartia, Tapio Rautavaaraa, Chuk Berryä, Queeniä, Children of Bodomia, Dimmu Borgiria ja Impaled Nazareneä, vain muutamia esimerkkejä antaakseni.
Irkkaan, mesetän, haen tieto netistä, kirjoittelen forumeille ja katselen youtubea.
Elokuvista rakkauskomediat ovat parhaita! Kunnon draama saa kyyneleetkin aikaseks. Mutta kunnon mättö on myös virkistävää. Paljon verta ja irtojäseniä. Kauhua ja jännitystä. Pienestä pitäen olin hulluna länkkäreihin ja kauhuun.
Minua kiinnostaa hyvin paljon historia. Kulttuurihistoria, mytologiat, myytit, tarut ja uskonnot ovat mielenkiintoista luettavaa. Kuten kaikki sodat, teloitukset, kidutukset ja historian pahikset.
Olen hulluna teräaseisiin! Jos olisi varaa, minulla olisi miekkoja, tikareita ja puukkoja vaikka muille jakaa. Terävinä ja tappavina tietenkin. Miekka ei ole miekka ellei sitä ole tehty käyttötarkoitukseensa. Myös aseet ja jousipyssyt ovat kiehtovia ja ampumaradalle pitäisi joku kaunis päivä päästä.
Olen sitä mieltä, että tässä maailmassa on paljon epäkohtia. Ihmiset ovat rutto, joka vielä tulee tuhomaan koko maailman. Ihminen on tyhmä eläin. Ja aina välillä sapettaa hyvinkin paljon päättäjien päätökset ja ihmisten tyhmyys. Kuten nytkin.
Ai niin! Ja olen hevari. Tai siksi minut varmaan luokiteltaisiin.
Ystäväni sanovat, että olen yksi hyväsydämisin ihminen jonka tuntevat. Yritän kaikkeni, että muilla olisi asiat hyvin, kuuntelen huolia, lohdutan, olen kaikkien ystävä, oveni on aina avoin kaikille. En vihaa ketään, en edes niitä, jotka sen ansaitsisivat. Olin koulukiusattu.
Syyttäjät, olenko siis huono ihminen? Olenko riski? Kuuntelen ”pahaa musiikkia”, katson väkivaltaleffoja (huom. jo pienestä pitäen), olen kiinnostunut väkivallasta, rakastan aseita, olen ”katkera” maailmalle, elän omassa maailmassa ja olen taipuvainen masennukseen. Olenko siis seuraava huonostivoiva nuori, joka lähtee lahtaamaan ihmisiä? Ja vain siksi, kun minut on altistettu näille ”saatanallisille vaikutteille”, jo pienestä pitäen.
Ei tulisi mieleenkään! Enkä ole ainut.
Älkää siis syyttäkö kaikkea tuntematonta, silloin kun yksi ihminen on mätä! Älkää etsikö syyllistä muualta, vaan katsokaa ihmiseen - kaiken pahan alkuun ja juureen. Ihmiset ovat erilaisia.
Jos Auvinen olisi ollut harras kristitty, kristillisyyden perikuva, tappanut ihmisiä Jumalan nimeen, olisiko kristinuskoa syytetty kaikesta?
Tuskin.

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.