IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Studioilemista 23.11-25.11Maanantai 26.11.2007 21:59

Rumpali akvaariossa xP

Perjantai... mikä stressi päivä! Selvästi "ei vastata Lillille, että Lilli saa hermoromahduksen" -päivä. Ei väkisin sitten!
Treenitkin oli aika paskat :/ Onneks basisti ehdokas ei tullu treeneihin. Olis nähny erittäin vittuuntuneen solistin ainakin. Kaikki tuntus menevän päin mäntyä taas.
No siitä sitten parani. Ai niin ja osasin hakea rumpalinkin koulusta ^^ Mut niin parani kun pääsin teatteriin. Siellä oli ihanaa kuten aina. Päästiin lauleleen ^^
Hain äiteen kotio ja odottelin että Nasse tulis meille.
En saanu hankittua peltejä mutta onneks örisiä pelasti ja sai kaverilta ne!
Nassen kanssa oli mukava jutella. Käytiin käveleeskin. Ihana kuu ja tähtitaivas <3
Sit tehtiin poppareita ja katottiin uus Humiseva Harju. Silleen ihan ok leffa. Kivoja biisejä ainakin.
Lauantaina äänitystä.
Kauhee sählinki kun piti hakee peltejä, rumpuja ja ihmisiä. Päästiin joskus 3-4 maissa asentaa rumpuja ja säätää ja joskus 5-6 maissa äänittään. Saatiin d silleen ok:sti purkkiin. Mukavaa oli. Ja oppisin hiukan ja rumpalikin oppis. Joskus 7 maissa lopeteltiin kun rumpalin jalat melkeen hajos.
Menin siitä sitten kitaristille. Siellä oli kiipparisti ja Nasse ja kitaristin ja kiipparistin kaveri. Mentiin kävelylle ja päädyttiin Teräsvaariin :) Ja siitä 11 maissa kotio.
Niin joo. Perjantaina uus tuttavuuskin. Laulajaehdokas tutustutti mut kaveriinsa.
Sunnuntaina jatkettiin. Ja nää pojat haluaa oikeesti että saan mahahaavan! Soitin 1 maissa kiipparistille ja rumpalille että oisin tulossa hakee ja ne nukkus vielä! Päästiin sentään studioon hiukan kahen jälkeen.
Mä olin yksin puikoissa ^^ ja hyvinhän se meni. I:n rummut saatiin aika hyvin. Kuulostaa vähän paremmalta kun mitä d:n rummut. Ja saatiin hiukan d:täkin paremmaksi. Ei ne täydellisiä oo mut ohan ok:t demoa varten ja mä voin fixata niitä vielä.
Viikonloppu meni niin että hurahti.

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.