IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD
Vuodatus viime yöltä klo 03:02

Mä en osaa sanoa oonko nätti. Kun periaatteessa ehkä oonkin, mut periaatteessa en ehkä ookkaan. Jos vaan sais tietää mitä muut ajattelee.
Lilli ei oo laiha. Eikä kait mitenkään erityisen nätti. Luultavasti... Mä pidän itteäni ihan nättinä mutta onko se sittenkään niin! Oonko mä liian iso kokonen? "Mitä jos se kaatuu päälle?" Kiitti vaan -_-
Haluisin olla laihempi. Tiiän miten ehkä saavuttaisin. Mutta multa puuttuu perseeseen potkijoita ja motivaatio.
Lillillä on edelleen sama ongelma kuin mitä Hannalla.
Lilli on huolissaan koostaan, nättiydestään, ulkonäöstään.
Paljon on silti muuttunu. Enemmän olen sinut itseni kanssa. Ja paskat muista! Mutta silti... aina välillä ei oo paskat muista. Siinä vaiheessa kun haluaa antaa hyvän kuvan, kun haluaa näyttää, kun luo "imagoa". Kun haluaa ihmisten hyväksynnän, kun haluaa "myydä" itseään. Karu totuus on että musabisneksessäkään ei pärjää pelkällä talentilla. Pitää olla myös ulkonäköä. Varsinkin naisella. Jarrutanko siis BTS:n suosiota jossain vaiheessa? Kuinka monta iso kokosta, ei niin nättiä naishevilaulajaa tiiät? Et yhtään. Kaikki ne on laihoja ja kauniita. Olisitko sä ensimmäinen? Onko sulla niin hyvä ääni, että oikeesti pärjäisit vaan sillä?
Toivon vaan, että bändi ei häpee mua. Olenko korvattavissa? Periaatteessa ehkä joo... hyviä ja kauniita laulajia kyllä löytyy. Varmasti.
Mutta silti... Paskat muista! Jos en kelpaa, omapa on häpeänsä... Mutta silti... ja vieläkin kerran silti.
Vaikka aina välillä olen silleen, että haa haa morkataan hiukan sitä kun Lilli (tai joku muu) on vähän läski, niin silti se aina välillä sattuu ja pistää miettimään. Muutenkin ongelmia oman itsensä kanssa. Loppujen lopuksi muuttunu niin paljon, etten oikeen tiiä millanen enää olen. Tai no olen alkanut löytämään sen puolen itsestäni jossa viihdyn mutta... onko se enää sellanen mistä muutkin voisivat pitää? Tuhoanko mä vaan itteäni?
Kyllä Lilliä sanotaan nätiksi. Mutta se tulee aina "vääriltä" ihmisiltä (ja välillä vähän väärissä/epäillyttävissä tilanteissa). Ja loppujen lopuksi, sanooko ihmiset sen vaan sen takia koska haluan kuulla sen?
Mutta eihän Lilli sentään lutka ole? Käytänkö vaan hyväksi sen pienen huomion hetken, vaikka olisikin vain toisen osapuolen halujen tyydytys? Olenko siis helppo? Pelkään, että vaikken ehkä vielä ole lutka niin tulevaisuudessa olisin, koska saatan olla helppo. Lilli haluaa olla seksikäs ja haluttu. Mutta voiko Lilli edes olla sitä? Nauretaanko Lillille vain jos Lilli yrittää?
Onko Lilli nykyään turhan päällekäyvä? Pitäisikö Lillin lopettaa se? Jos Lilli tietää, että saattaa johtaa mustasukkasuusongelmiin niin miksei Lilli lopeta? Mutta olisiko se luopumista siitä mitä niin monta vuotta on kehittänyt ja johon on vihdoin suurella vaivalla uskaltautunut? Pitäisikö palata takaisin siihen hiljaiseen epävarmuuteen? Ei, vaan vähentää? Mutta sitten olen jo siellä epävarmuudessa. Taidan jo nytkin olla.
Monen vuoden työ ja uurastus hukassa?
Onko Lilli pelottava?
(Lilli on nätti. Te ette vain tiedä/näe sitä vielä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.