IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Joulu on tapettu!Torstai 21.12.2006 02:53

Älkää kysykö... jotenkin vain tuntuu siltä... en tiedä miksi. En vain saa Joulusta kiinni tänä vuona. Ja se on huolestuttavaa! Mitä tapahtui? Missä on Joulu? Ei se voi johtua vain lumenpuutteesta (tai no nyt on lunta mutta kaikki uskoo sen sulavan ennen aattoa, minä en asiasta puhu)... ihan outoa. Tässä vaiheessa yleensä olen jo ihan täpinöissäni mutta tuntuu kuin olisi vain ihan tavallinen kuukausi, tavallinen päivä. Ja se ei ole sitä! Koskaan ollut.

Olenko tulossa vanhaksi? En halua! Haluan edelleen viettää Joulu sillä tavalla kuin siitä pidän. Mutta jotenkin tänä vuona ei vain ole tullut sitä fiilistä. Miksi? Jokin on pahasti pielessä, enkä tiedä mikä.
Olen kuunnellut joululauluja hyvin vähän tänä vuona (tosin soittanu sitäkin enemmän, onneksi), en kirjoittanut perinteistä kirjettäni Joulupukille ja kun kerran yritin siitä ei tullut mitään, huoneessani on kuusi ja valot ja verhot mutta jotenkin ne eivät tuo Joulun tuntua, olen juonut glögiä ja avannut luukkuja mutta ei... silti tuntuu niin tavalliselta. Ihmiset ympärilläni ovat alkaneet olla entistä enemmän niitä jotka viis veisaavat koko Joulusta. Eivätkä ymmärrä minun huolestuneisuuttani ja vouhotustani. Perinteitä kariutuu entistä enemmän pois taas tänä vuona. Ja pelkään että Jouluaatosta tulee vielä kamalampi kuin edellisistä (ei ne nyt niiiin kamalia olleet mutta totutusta kamalempia). Pitäisi vain alkaa kehittää uusi Joulu ja nähdä siinä valoisat puolet, no niin näenkin, mutta silti tästä uudesta puuttuu se JOKIN. Miten mahtaa käydä kun muutan kotoa? Jotenkin tuntuu siltä että se saattaisi olla parempikin... ehkä... ellei Jouluani tukahduteta lopullisesti. Ainut kuukausi jolloin juhlaa on koko kuukausi!

Oikeasti olen huolestunut asiasta. Pian minusta tulee kärttyisä ihminen joka ei voi iloita edes enää Joulusta, eikä ole enää mitään mitä odottaa. Onneksi sentään Jouluruoka on pysynyt samana! Siitä ei tingitä! Ei ikinä! Lanttulaatikkoa, perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa, maksalaatikkoa, sallattia, kinkkua ja kalaa! Aina ja iankaikkisesti amen. Ja jos joku uskaltaakin tulla minun ja laatikoiden väliin (eritoten lantun) niin saa kyllä tuta Joulukiroukseni! Minulta ei lanttulaatikkoa ja muuta jouluruokaa riistetä!! Viekää vaikka lahjat mutta ruoka säästäkää! Tästä ei tingitä!

*huoh* Ollappa tonttu. Se on edelleenkin toivelistallani ensimmäisenä... toivelistalla joka ei toteudu tänäkään vuona... niinkuin ei muinakaan vuosina. Joulupukki vain unohtaa minut joka vuosi vaikka minä kuinka hanakasti häneen uskon vieläkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.