IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Tupareita Pe 28.9.07 - La 29.9.07 0:17Sunnuntai 30.09.2007 03:35

-Alan Menken - Part Of Your World (Bonus Track)-

Oli kivat tuparit ^^ Kuski löys hyvin paikalle. Uusia naamoja paljon. Nimet hukassa :( Muutaman kuvankin napsin. Melkeen koko bändi oli paikalla. Kitaristi puuttu. Mikä oli harmi :/ Hauskaa oli. Isäntä sammu tosin jo 22 maissa xP Ihmiset lähti myös pirun aikasin kun viimesiä busseja meni :/ Me jäätiin kaverin kanssa koska kuski oli pelaamassa kaverin luona Haloa :D Mukavaa jutustelua kyllä ja isäntäkin heräs :D Koko ronkalle soitettiin mun biisejäkin ^^' Hippasen nolotti :P Juotua tuli hiukan. Enemmänkin ois voinu :D
Uusi kuski tuli hakemaan meidät. Kaveri heitettiin kotio ja mä menin seuraamaan kavereitten Halo peliä ^^ Join paikan päällä jopa rommisnapsin. Ei se loppujen lopuksi ollu niin kauhian pahaa O_o ihme ^^ Mutta ai että sitä kaipaa noitten miesten seuraa! Ja juomapeliä! Ehkäpä vielä jossain vaiheessa.... Toivon mukaan ainakin. Haluu!
Kaverille menin yöksi. Ei oikeen huvittanu kotiokkaan tulla kun äiteellä mies xP Mukavaa oli ja herättiin joskus 3 maissa ^^' lähin kotio joskus 5 maissa busseilla. Loppupäivä menikin tylsästi. Huuman katoin (ai että on muuten oikeesti hauska :D). Vanha koulukaveri pyys Börssiin mutta ei uskalla lähteä kun ikäraja 22 :/ Mun tuurilla ikävä poke eikä mistään hinnasta päästäis sisään ja tulis hukkareissu :/ Täytyy mennä joku muu päivä jonnekin tai pitää se karaokeilta! No mut lauantaina Danteen kattomaan Blind Starea. Kattoo jos perjantaina CMX:ääkin menis kattomaan Caribiaan. En oo ihan varma. Hiukan kyl himottais... mut kattoo nyt.

-Blackmore's Night - Wish You Were Here-

-Lilli-

p.s Nyt päätin että Lilliä käytän taiteilijanimeä vakituisesti. Aina sen voi vaihtaa jos tulee katumapäälle :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.