IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Mikäköhän sitä taas vaivaa...Keskiviikko 31.10.2007 00:55

-Trivium - The Rising-

Sain tänään taas hiukan jotain aikaseksi.
Mä kyl tarttisin oman koneen kouluun mukaan niin saattaisin saada vielä vähän enemmän jotain aikaseksi.
Meinasin nukkua bussipysäkitkin ohi O_o
Tänään oli jotenkin tosi outo fiilis. Jotenkin alko ärsyttään kaikki mahdollinen. Jopa BTS:n toiminta. Oikeesti me ei saada niitä biisejä valmiiksi tätä menoa ja kun on kauheen epäselvää myös koko ajan mulle että mitä me oikeen ees haetaan :(
Laulajaehdokas on tarjoutunut! \o/ Tulee toivon mukaan maanantaina treeneihin. On kuulemma loistava (huhu kertoo näin). Pitää huomenna varmaan vähän selittää sille että missä myö mennään. Kumpa nää kaksi muutakin kiinnostunutta ottais yhteyttä pian.
Ei sais unelmoida :( Unelmoin iskän luona olosta. Tähtitaivas, kuu ja... niin noh.. Paantumaton romantikko *huoh* taas vaihteeksi. Ei sais ajatella sellasta :( Tulee vaan paha mieli.
Mutta kun alkaa harmittaa kun kaikki muut ympäriltä löytää jonkun mutta ite ei edisty mitenkään jne. Lilli kaipaa hellyyttä!
Oisin halunnut pyytää kiipparistiakin kävelylle kun se käy muutenkin. Mutta kun asuu niin "kaukana". Väitti että vois muka tulla pyörällä Kaarinaan O_o En usko että oli kauheen tosissaan kuiteskaan ^^' Se olis ihan kuittu kun kotio pääsis. Ellei sitten jäisi meille. Mutta on siellä silti vähän turhan liian kylmä pyöräillä niinkin pitkää matkaa... kesällä jopa mäkin voisin tehdä niin että pyöräilisin sinne.
Mä toivon kyl tosiaan että voin luottaa noihin poikiin että vuokra tulee maksettua! Mulla ei oo meinaan kauheesti kuitenkaan ylimäärästä :(
*huoh* omat asiat vähän solmussa nyt taas vaihteeksi. Ei kivaa. Mitä sitä oikeen pitäis tehdä taas... Tänään oli taas niin hyvä päivä mutta iltaa kohden kääntys.

-Foo Fighters - The Pretender- (no niin kyllä olenkin...)

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.