IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 15:54

Epäkunnossa...

Out of repair...

Ebakorras...

Deruptus...

Burõkun...

I olag...

Värttinä - Maahinen neitoMaanantai 18.02.2008 21:58

Minkä tiesivät minusta, kuinka kummana katsoivat
kun eivät ottaneet minua, koskeneet miun kosijat

Minkä tiesivät minusta, kuinka kummana katsoivat
kun ei korjattu kesällä, viime talvena tahottu

Minkä tunsivat minusta, kuinka kummana koskivat
kun ei nostettu neitonen yli kyntäjän kynnyksen

Minkä tiesivät minusta, kuinka outona ottivat
kun ei kuljettu kuutamoon tuona tähtenä tahottu

Mustaksi ne sanoivat, pahan panijaksi panettelee
mustaksi ne sanoivat, mustempi oli sanoja
manalle mene kulkemaan, vene ventoja vesiä
manalle mene kulkemaan ja mustakin vitivalkiaa

Minkä tiesivät minusta, kuinka kummana kuulivat
kun ei kopattu kainaloon, kun ei suostuttu suuteloon

Minkä tiesivät minusta, kylä kumuna sen kertonee
tuuli tuimana taittelee, julma juoruja laittelee

Mustaksi ne sanoivat, pahan panijaksi panettelee
mustaksi ne sanoivat, mustempi oli sanoja
manalle mene kulkemaan, vene ventoja vesiä
manalle mene kulkemaan ja mustakin vitivalkiaa

Maahinen neito saa maasta ja mullastaan
Maahinen neito saa suudella sulhoaan
Maahinen neito saa maasta ja mullastaan
Maahinen neito saa suudella sulhoaan
Vuodatus viime yöltä klo 03:02

Mä en osaa sanoa oonko nätti. Kun periaatteessa ehkä oonkin, mut periaatteessa en ehkä ookkaan. Jos vaan sais tietää mitä muut ajattelee.
Lilli ei oo laiha. Eikä kait mitenkään erityisen nätti. Luultavasti... Mä pidän itteäni ihan nättinä mutta onko se sittenkään niin! Oonko mä liian iso kokonen? "Mitä jos se kaatuu päälle?" Kiitti vaan -_-
Haluisin olla laihempi. Tiiän miten ehkä saavuttaisin. Mutta multa puuttuu perseeseen potkijoita ja motivaatio.
Lillillä on edelleen sama ongelma kuin mitä Hannalla.
Lilli on huolissaan koostaan, nättiydestään, ulkonäöstään.
Paljon on silti muuttunu. Enemmän olen sinut itseni kanssa. Ja paskat muista! Mutta silti... aina välillä ei oo paskat muista. Siinä vaiheessa kun haluaa antaa hyvän kuvan, kun haluaa näyttää, kun luo "imagoa". Kun haluaa ihmisten hyväksynnän, kun haluaa "myydä" itseään. Karu totuus on että musabisneksessäkään ei pärjää pelkällä talentilla. Pitää olla myös ulkonäköä. Varsinkin naisella. Jarrutanko siis BTS:n suosiota jossain vaiheessa? Kuinka monta iso kokosta, ei niin nättiä naishevilaulajaa tiiät? Et yhtään. Kaikki ne on laihoja ja kauniita. Olisitko sä ensimmäinen? Onko sulla niin hyvä ääni, että oikeesti pärjäisit vaan sillä?
Toivon vaan, että bändi ei häpee mua. Olenko korvattavissa? Periaatteessa ehkä joo... hyviä ja kauniita laulajia kyllä löytyy. Varmasti.
Mutta silti... Paskat muista! Jos en kelpaa, omapa on häpeänsä... Mutta silti... ja vieläkin kerran silti.
Vaikka aina välillä olen silleen, että haa haa morkataan hiukan sitä kun Lilli (tai joku muu) on vähän läski, niin silti se aina välillä sattuu ja pistää miettimään. Muutenkin ongelmia oman itsensä kanssa. Loppujen lopuksi muuttunu niin paljon, etten oikeen tiiä millanen enää olen. Tai no olen alkanut löytämään sen puolen itsestäni jossa viihdyn mutta... onko se enää sellanen mistä muutkin voisivat pitää? Tuhoanko mä vaan itteäni?
Kyllä Lilliä sanotaan nätiksi. Mutta se tulee aina "vääriltä" ihmisiltä (ja välillä vähän väärissä/epäillyttävissä tilanteissa). Ja loppujen lopuksi, sanooko ihmiset sen vaan sen takia koska haluan kuulla sen?
Mutta eihän Lilli sentään lutka ole? Käytänkö vaan hyväksi sen pienen huomion hetken, vaikka olisikin vain toisen osapuolen halujen tyydytys? Olenko siis helppo? Pelkään, että vaikken ehkä vielä ole lutka niin tulevaisuudessa olisin, koska saatan olla helppo. Lilli haluaa olla seksikäs ja haluttu. Mutta voiko Lilli edes olla sitä? Nauretaanko Lillille vain jos Lilli yrittää?
Onko Lilli nykyään turhan päällekäyvä? Pitäisikö Lillin lopettaa se? Jos Lilli tietää, että saattaa johtaa mustasukkasuusongelmiin niin miksei Lilli lopeta? Mutta olisiko se luopumista siitä mitä niin monta vuotta on kehittänyt ja johon on vihdoin suurella vaivalla uskaltautunut? Pitäisikö palata takaisin siihen hiljaiseen epävarmuuteen? Ei, vaan vähentää? Mutta sitten olen jo siellä epävarmuudessa. Taidan jo nytkin olla.
Monen vuoden työ ja uurastus hukassa?
Onko Lilli pelottava?
(Lilli on nätti. Te ette vain tiedä/näe sitä vielä)

Uusi keikka!Torstai 24.01.2008 00:01

Bound To Sanityllä on seuraava keikka luultavasti 20.2 http://www.turkubandstand.fi/tbs_kisakalenteri.html tuo kisakalenteri on vähän epäselvä tuosta meidän päivästä näköjään -_- saa nähdä miten käy.
Mutta kaikki Vimmaan silloin!!

-Lilli-

Bound To Sanityllä biisi vihdoin!Tiistai 22.01.2008 01:32

Nonni! Nyt se on siellä! www.mikseri.net/boundtosanity tai www.myspace.com/boundtosanity . Kummastakin löytyy nyt Place in reality demon demo. Käykääs kuuntelees!

-Lilli-

"Outoja" mielihalujaTiistai 15.01.2008 16:44

Alko yhtäkkiä tehdä mieli aivan järettömästi laulaa akustisesti jotain ihan tunnettuja biisejä vaikka :P Kitara, syna, jottai rumpua/tamburiinia/tms. Porukka kasaan ja jamitteleen nyt!!
Kuka lähtee mukaan?

-Lilli-

Aivan mahtava keikka!Sunnuntai 13.01.2008 20:39

Ei hitto että oli mahtava keikka!! Oikeesti! *fiilareissa vieläkin*
Jotain niin uskomatonta.
Kun aletaan tekee soundchekiä niin ihmiset tulee sankoin joukoin siihen lavan eteen... mitä ihmettä :D Ihmiset on kuullu että moni oli odottanu Bound To Sanityä... mitä ihmettä oikeesti? :D Kukaan koskaan ennen kuullu meitä... en tiiä kuinka moni oikeesti on ees tienny meistä... mutta meillä oli isoin lavanedusta yleisö mitä muilla 7 bändillä oli :P aivan uskomatonta! Ja ai että mikä yleisö! Mukana oli kuin mikäkin!
Jännitti hippasen. Mutta ei liikaa... okei laulu meni silti päin persettä mutta ei se menoa haitannu.
Tää tyttö on nyt virallisesti moshannu kaikkien edessä ja siitä on kuvamateriaaliakin xP en kyl kauheesti osaa -_- Mut eiköhän se tästä :P
Biisit meni ihan hyvin. Oli loistava fiilis koko ajan. Vähän meni seisoskeluksi... pitää Jarnon kanssa kehittää jotain :P
Keikka päättyi ja loistavaa oli! Kun lavalta tulee pois niin ensimmäiset vastaantulijat kysyy "Niin mikä bändi te olittekaan... olitte muuten illan parhaita!" Ja sitten! Toiset bändit ei kauheesti toisiaan kommentoineet mutta meitä O_o herran jestas. Ihmiset tuli sanoo joka suunnasta että hei hyvä meininki. Olitte aivan loistavia. Ja sitten! Paras: "mistä hitosta te ootte noin hyvän kiipparistin löytäny" "itse asiassa kiipparisti ja toinen kitaristi perusti bändin" "ei voi olla totta" xD
Aikalailla yleinen ilmapiiri tuntui olevan että me oltiin parhaita ^^ Aivan uskomaton fiilis. En ollu yhtään valmistautunu tommoseen vastaanottoon ^^ mahtavaa! Saatiin vihdoin sitä kuuluvuutta ja uusia faneja. Päästiin vihdoin esittää ekaa kertaa <3 Ja eikun lisää! Lilli haluaa lisää!!
Oli niin ihanan kotonen olo siellä lavalla <3 Mä olen löytäny elementtini kyllä :P
Nyt Lillin täytyy vaan alkaa kuntoilee. Tämmönen peli ei vetele että jo heti biisin alussa on hengästyny ku mikäkin... laulu menee paskaksi muuten. Ja turha steppaaminen täytyy jättää pois! Be Cool! :D
Niin ja kaikenlisäksi! Ihmiset lähti pois sen jälkeen kun oltiin esiinnytty O_O Sekin oli jotain ihan outoa... tuli sellanen "pääesiintyjä" fiilis. Mut harmi kun ne lähti pois :( Meiän jälkeen oli vielä hyviä bändejä.
Mutta mutta! Seuraavaa keikkaa odotellessa. Toivottavasti sana kiertää nyt kuin kulovalkea ja siellä on pirusti porukkaa ja yhtä mahtava meininki! Mulla ainakin tulee olemaan hauskaa! Sen tiedän!

-Lilli-

Keikka \o/Torstai 10.01.2008 00:40

Bound To Sanity esiintyy Turku Bandstandillä -bändikilpailussa, Vimmassa 12.1. Liput 3e. Ovet aukeaa 18:30. BE THERE!!

Innolla odotellaan :P

Vastoinkäymisistä huolimatta...

Toivoen parasta...

Pukki toi :)Tiistai 25.12.2007 15:27

Northen Kings CD
Harry Potter ja Feeniksin Kilta DVD
Piratologia kirja
Demoninmetsästäjän käsikirja
Suuri Pop Toivelaulukirja 3
Karvinen kalenteri
Söpöt "pölypallero" yöpökät ^^
Kynttilä
Julioita
Kiss kissejä
Tobleronea

[Ei aihetta]Lauantai 22.12.2007 21:47

Lilli haluaa lisää studiolaulantaa!! Se on ihanaa <3
Ja sainkin! ^^
Tää tyttö pääsee toteuttaa yhtä unelmaansa: laulamaan trancea <3
Jippiiiiii! Ei malta odottaa
Ja D kohta valmis... paskalta kuulostaa (tai no ei xP) mutta ihan hyvä se silti on. Ja ai että ne laulut ja örinätkin <3 Bini yllätti erittäin positiivisesti, ja niin tein kuulemma minäkin ^^ ja niin teinkin kyllä :D jopa ite hämmästyin <3 ai ai!
Tää tyttö osaa ^^
Mutta nyt täytyy varoa ettei tyystin ylpisty kun kuullu niin paljon hyvää palautetta :D mutta tuskin. Lisää treeniä vaan!! Niin musta tulee vielä parempi ^^