IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

DemoSunnuntai 31.12.2006 02:20

Nyt on Demo Naittarille \o/ tuli ihan ok. Ei muuta kun kuvia vielä ja lähettämään ^^

Joulu tuli ja meniTiistai 26.12.2006 18:45

Niin se teki. Ei mitään erikoista. Fiilistä ei oikein ollut mutta ruoka oli hyvää ja lahjat toivottuja. Tässä sitten perinteistä listaa mitä tulikaan saatua:

Kaksi leffalippua
Piippasakset vaihtopäällä
Hajuvettä
Sonata Arctica Collection CD+DVD
Gregorian Christmas Chants CD
Solid Gold 50s 2CD
Pirates of the Caribbean: The curse of the Black Pearl DVD
Karhuveljeni Koda DVD
Julioita paketissa ja lasikuvussa
Söpöt pörröset varvassukat
Hello Kitty olo asu (tosi mukava päällä <3)
Pirates of the Caribbean: Dead man's chest seinäkalenteri
Ihonkuorintajuttuja
Ihanan japanilaishenkisen kukkarolaukun <3 (nyt mulla on sinne Linnanjuhliin se punanen laukku ;))
Maulan kulho (lisäystä astiastoon jällee ^^ kohta kaikki \o/ joten pian aika muuttaa pois kotoa ;))
Nalle Puh mukin :D

Siiiiinä tais olla kaikki. Muistelisin. Ihan mukavia lahjoja :D paljon toivottua ja muutama mukava yllätyskin :) Onnistuneita. Tulen saamaan vielä huhun mukaan (en ole varma) yhden lahjan sitten joskus kun käyn sen noutamassa :)

Ei muuta kuin Uutta Vuotta odottamaan ^^

Joulu on tapettu!Torstai 21.12.2006 02:53

Älkää kysykö... jotenkin vain tuntuu siltä... en tiedä miksi. En vain saa Joulusta kiinni tänä vuona. Ja se on huolestuttavaa! Mitä tapahtui? Missä on Joulu? Ei se voi johtua vain lumenpuutteesta (tai no nyt on lunta mutta kaikki uskoo sen sulavan ennen aattoa, minä en asiasta puhu)... ihan outoa. Tässä vaiheessa yleensä olen jo ihan täpinöissäni mutta tuntuu kuin olisi vain ihan tavallinen kuukausi, tavallinen päivä. Ja se ei ole sitä! Koskaan ollut.

Olenko tulossa vanhaksi? En halua! Haluan edelleen viettää Joulu sillä tavalla kuin siitä pidän. Mutta jotenkin tänä vuona ei vain ole tullut sitä fiilistä. Miksi? Jokin on pahasti pielessä, enkä tiedä mikä.
Olen kuunnellut joululauluja hyvin vähän tänä vuona (tosin soittanu sitäkin enemmän, onneksi), en kirjoittanut perinteistä kirjettäni Joulupukille ja kun kerran yritin siitä ei tullut mitään, huoneessani on kuusi ja valot ja verhot mutta jotenkin ne eivät tuo Joulun tuntua, olen juonut glögiä ja avannut luukkuja mutta ei... silti tuntuu niin tavalliselta. Ihmiset ympärilläni ovat alkaneet olla entistä enemmän niitä jotka viis veisaavat koko Joulusta. Eivätkä ymmärrä minun huolestuneisuuttani ja vouhotustani. Perinteitä kariutuu entistä enemmän pois taas tänä vuona. Ja pelkään että Jouluaatosta tulee vielä kamalampi kuin edellisistä (ei ne nyt niiiin kamalia olleet mutta totutusta kamalempia). Pitäisi vain alkaa kehittää uusi Joulu ja nähdä siinä valoisat puolet, no niin näenkin, mutta silti tästä uudesta puuttuu se JOKIN. Miten mahtaa käydä kun muutan kotoa? Jotenkin tuntuu siltä että se saattaisi olla parempikin... ehkä... ellei Jouluani tukahduteta lopullisesti. Ainut kuukausi jolloin juhlaa on koko kuukausi!

Oikeasti olen huolestunut asiasta. Pian minusta tulee kärttyisä ihminen joka ei voi iloita edes enää Joulusta, eikä ole enää mitään mitä odottaa. Onneksi sentään Jouluruoka on pysynyt samana! Siitä ei tingitä! Ei ikinä! Lanttulaatikkoa, perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa, maksalaatikkoa, sallattia, kinkkua ja kalaa! Aina ja iankaikkisesti amen. Ja jos joku uskaltaakin tulla minun ja laatikoiden väliin (eritoten lantun) niin saa kyllä tuta Joulukiroukseni! Minulta ei lanttulaatikkoa ja muuta jouluruokaa riistetä!! Viekää vaikka lahjat mutta ruoka säästäkää! Tästä ei tingitä!

*huoh* Ollappa tonttu. Se on edelleenkin toivelistallani ensimmäisenä... toivelistalla joka ei toteudu tänäkään vuona... niinkuin ei muinakaan vuosina. Joulupukki vain unohtaa minut joka vuosi vaikka minä kuinka hanakasti häneen uskon vieläkin.

LapsenvahtinaMaanantai 11.12.2006 00:59

Juu eipä musta kyllä varmaan koskaan tuu kauheen hyvää lastenhoitajaa :/ en vaan osaa. Multa puuttuu kuria tai jotain. No ainakin tästä päivästä selvittiin. Mut harmittaa :(

Vähän vaan pelottaa että miten sitä ikinä tulee pärjäämään sitten omien lasten kanssa... sit joskus miljoonan vuoden päästä jos niitä on ees tullakseen.

KuunteluTiistai 28.11.2006 01:00

Musta tuntuu että eräs ei kuuntele mua... tai no siis kuuntelee silleen korvilla joo mutta ei niinkun kuuntele. Tajuatteko? Ei kiinnostu toisin sanoen. Okei. Kaikki asiat ei voi kiinnostaa mutta kun kaikki asiat jotka tulee mun suusta tuntuu ettei kiinnosta ja sillon ei kuunnella vaikka toivoisi sitä tosi paljon. Mullakin kun tulee sitä juttua ja onnistumisia ja mahtavia hetkiä niin harvoin joista oikeesti haluaa hehkuttaa (tykkään hehkuttaa asioista ^^) sitten lopahtaa hehkuttamisen ilo siihen kun toinen ei jaksa kuunnella ja jaksa kiinnostua. Ja sit ei enää tee mieli hehkuttaa mutta jää se hehkuttamisen tarve. Mä tartten mun hehkuttamis kiintiön silloin kun on hehkuttamista. Okei ei aina jaksa kuunnella... mutta aina on suhteellinen käsite. Joskus voisi kuunnella ei aina olla ei kuuntelematta.
Mäkin kuuntelen. Vaikkei aina kiinnostais kympillä... mutta kuuntelen kuitenkin...

Mutta tänään oli kiva päivä ^^ Pitkästä aikaa... kivoja päiviä on aivan liian vähän. Niitä saisi olla enemmän. Täytyy tehdä asialle jotain... Lisätään tehtävälistaan: Lisää kivoja päiviä

[Ei aihetta]Maanantai 20.11.2006 14:34

KORTTI TULI \o/

Pieni MerenneitoKeskiviikko 01.11.2006 02:26

Jälleen kerran Turun Nuori Teatteri ylitti itsensä. Aivan ihana <3 Mahtava ^^
Mitkä puvut! Herran jestas sen noidan puku ja peruukki! Mikä taidonnäyte. Ja lavastukset. Se videotykkikin toimi mahtavasti.
Voisi jo sanoa että menee ammattilaisteatterin puolelle kohta ellei se sitä ole jo ^^ On niin ikävä sinne. Mut seuraavana vuona taa :)

Taiteiden yöTorstai 26.10.2006 20:01

Vähän itkutti aluksi mutta sitten meni hyvin ja oli hauskaa.

Kiitos Hanne!

Kiitos VSKO mahtavasta päivästä/yöstä!

[Ei aihetta]Lauantai 21.10.2006 00:36

TITTO!

Ei mee hyvinKeskiviikko 11.10.2006 00:08

Nyt ei mee hyvin :( Koko ajan tylsää, tympäännyn, en saa mitään aikaseksi jne jne. Miksi? Mulla menee hyvin eikö meekkin? Koulussa on kivaa, enemmän kun kivaa. Mutta kotona pirun tylsää ja masentavaa. Seinät kaatuu kohta päälle! Miksi? Jotain pitäisi keksiä... mutta mitä? Sekös vasta vaikeeta onkin.

Tylsää!