IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

HalloweenTorstai 01.11.2007 01:24

-Red Hot Chili Peppers - Suck My Kiss-

Lusmu Lilli ei ollut koulussa taaskaan. Ei yksinkertasesti huvittanu mennä tyhjäntoimittamaan.
Enpä tehnyt sitten muutakaan... ois pitäny siivota kun en enää löydä täältä mitään :( Mutta ei. Skannasin Nemejä ja ettisin kaikki kuvat, kortit ja tatuoinnit. Huomenna vois meinaan jatkaa portfoliota koulussa.
Halloween oli ja meni. Paisto aurinko! Kävin kirjastossa ja toin mukanani 3 CMX levyä. Kaks kuuntelin. Ekalla melkeen nukahdin kun makailin sängyssä ^^'
Ulkona oli täydellinen Halloween ilta! Ois halunnu mennä kävelylle... mutta ei yksin :( Suunnittelin että laitan kiipparistille viestiä että lähtiskö jos tulisin sinne... mutta en uskaltanu. Kattoo joskus toiste.
Kävin hakees nuudeleitakin ^^ Aika mautonta oli mut ihan hyvää. Toi naudanliha ainakin. Kana & yrtti ja herkkusieni jäljellä :)
Ei päästy iskälle :( Harmi. Mut joku toinen kerta sitten. Saa nähdä mitä tehdään viikonloppuna nyt sit...

-Marilyn Manson - Sweet Dreams (Are Made of This)

-Lilli-

p.s alkaa oikeesti kateus iskeä kun ihmiset saa toisensa koko ajan ympärillä... mutta ite ei :/

Mikäköhän sitä taas vaivaa...Keskiviikko 31.10.2007 00:55

-Trivium - The Rising-

Sain tänään taas hiukan jotain aikaseksi.
Mä kyl tarttisin oman koneen kouluun mukaan niin saattaisin saada vielä vähän enemmän jotain aikaseksi.
Meinasin nukkua bussipysäkitkin ohi O_o
Tänään oli jotenkin tosi outo fiilis. Jotenkin alko ärsyttään kaikki mahdollinen. Jopa BTS:n toiminta. Oikeesti me ei saada niitä biisejä valmiiksi tätä menoa ja kun on kauheen epäselvää myös koko ajan mulle että mitä me oikeen ees haetaan :(
Laulajaehdokas on tarjoutunut! \o/ Tulee toivon mukaan maanantaina treeneihin. On kuulemma loistava (huhu kertoo näin). Pitää huomenna varmaan vähän selittää sille että missä myö mennään. Kumpa nää kaksi muutakin kiinnostunutta ottais yhteyttä pian.
Ei sais unelmoida :( Unelmoin iskän luona olosta. Tähtitaivas, kuu ja... niin noh.. Paantumaton romantikko *huoh* taas vaihteeksi. Ei sais ajatella sellasta :( Tulee vaan paha mieli.
Mutta kun alkaa harmittaa kun kaikki muut ympäriltä löytää jonkun mutta ite ei edisty mitenkään jne. Lilli kaipaa hellyyttä!
Oisin halunnut pyytää kiipparistiakin kävelylle kun se käy muutenkin. Mutta kun asuu niin "kaukana". Väitti että vois muka tulla pyörällä Kaarinaan O_o En usko että oli kauheen tosissaan kuiteskaan ^^' Se olis ihan kuittu kun kotio pääsis. Ellei sitten jäisi meille. Mutta on siellä silti vähän turhan liian kylmä pyöräillä niinkin pitkää matkaa... kesällä jopa mäkin voisin tehdä niin että pyöräilisin sinne.
Mä toivon kyl tosiaan että voin luottaa noihin poikiin että vuokra tulee maksettua! Mulla ei oo meinaan kauheesti kuitenkaan ylimäärästä :(
*huoh* omat asiat vähän solmussa nyt taas vaihteeksi. Ei kivaa. Mitä sitä oikeen pitäis tehdä taas... Tänään oli taas niin hyvä päivä mutta iltaa kohden kääntys.

-Foo Fighters - The Pretender- (no niin kyllä olenkin...)

-Lilli-

Jotain sai aikaseksi! 23:53Tiistai 30.10.2007 02:12

-Jean S. - Kun Chicago kuoli-

Ihmeen pirtee, tai no "pirtee" olin tänään. Aamulla tottakai väsytti mutta mä oikeesti sain jotain aikaseksi koulussa! Knockin alkaa kuulostaa joltain ^^ Ja sain So Much Painiin vihdoin oman äänenkin!
Koulusta suoraan bänditreeneihin. Kitaristi ilmotti ettei tule :( Silleen harmi. Menee kallista harjottelua hukkaan. Mutta ymmärrän kyllä.
Nyt kuulus kaikki soittimet! Ainoo ongelma oli laulut mutta nekin korjaantuu varmaan kun opitaan käyttää sitä mikseriä. Tulostin käyttöohjeet netistä. En mä oikeen kauheesti mitään ymmärrä mut kattoo nyt.
Mukava yllätyskin kävi kun kiipparistin isä heitti mut eka bussipysäkille (niinkuin aina ^^) ja sit nappasivatkin mut uudelleen kyytiin ja heittivät kotio asti ^^ Kiipparistin isä on kyl tosi mukava :) Ja kiipparistin pikkusisko vaikuttaa tosi suloselta tytöltä mitä oon nyt kuullu ^^
Huomenna ois ohjaavaa :/ mälsää ja pitkästä aikaa www:tä. Jos yrittäis sielläkin saada jotain aikaseksi.
Harmi kun seuraavat bänditreenit vasta maanantaina :( Ei kivaa. Alkaa oikeesti pelottaa se äänitys kun on aika pian. Eikä osata vielä... :(
Mutta taas luultavasti uusi laulajaehdokas kiinnostunut! \o/

- Deep Purple - Smoke On The Water-

-Lilli-

Yhtä hullunmyllyä 26.10-28.10 22:212Maanantai 29.10.2007 01:40

-Don Huonot - Ruoski minua-

Viikonloppu oli taas yhtä hullunmyllyä!

Perjantai:
Enpäs ollut koulussa. En heränny kunnolla kelloon joten annoin olla. Ja ihan hyvä vaan. Tuli sen verran rankka päivä.
Viideksi teatterille kenraaliin. Tosi hauskaa oli! En ookkaan koskaan ennen vielä ollu teatterilla puoleen yöhön asti xP Käytiin Sycoraxin kanssa hesessä ja siellä oli läjä saksalaisia XP jotka ei tietenkään osannu tippaakaan enkkua eikä myyjä osannu saksaa eikä englantia. Sycoraxi pääs pätemään kun toimis tulkkina ^^ Onneks oli paikalla!
Teatterilta tosiaan päästiin viimeisen läpimenon jälkeen joskus 12 jälkeen. Oli vähän väsynyttä porukkaa kyllä ^^' Soitin parhaalle kaverille ja ne tuli BTS:n kitaristin ja kiipparistin kanssa hakee mut kiipparistille :) Niitten kaverikin oli siellä. Olin kauhea ämmä! :( Tai no en mä voinu sille mitään. Tää kaveri kirjotti eka paperille että sillä on tunteita mua kohtaan. Sit se pyys mua ylös jutteleen. Ja tunnusti O_o Joutusin antamaan pakit :( Tuntu kamalalta. Mutta mitä muutakaan oisin voinu?! O_o En mitään. En tunne tyyppiä. Ja kun sitä on kuitenkin ihastunu ihan toiseen.
Siitä sitten paras kaveri heitti mut kotio (kitaristi ja kiipparisti kyydissä myös xP) 3 maissa.

Lauantai:
Nukuin jotain 4 tuntia kun olin laittanu kellon soimaan 7:30. Mut nousin ylös vasta 8:00. Bussi lähti 9:25. Ehtisin ihan hyvin suihkuun jne :)
Teatterissa oli aluksi aika väsynyttä mutta kyllä siitä sitten piristy :) Peppi pätkä oli aivan loistava! Pakko päästä pian kattomaan sitä! Läpimenot meni kuvittomasti. Vaihdotkin meni ihan hyvin. Itse juhla oli ihan kiva. Pitkiä puheita alussa mutta mielenkiintosta. Pelkkää hyvää :) Kaikki ylisti ja ties asioista jopa :D Loistava tunnelma. Jouduttiin odottaa melkeen tunti ennen ku päästiin lavalle. Mutta kun päästiin meni ihan hyvin. Pieniä kämmejä tapahtu mutta ei se mitään :) vaihdot oli hilkulla mutta ehdittiin silti.
Rääpittiin hiukan juhlan jälkeen ja mentiin sitten kukkoon. Siellä tuli oikeen juotuakin ^^ Ja oli kivaa! Ja pääsin jutteleen ja sanoo oikeen käsipäivää yhden ohjaajan ja lavastajan kanssa :) Loistavaa! Ohjaajan suku oli Kalannista! :D Se oli uskomatonta. Toivottavasti joskus pääsis sen ohjaukseen ^^
Siirryttiin teatteriin joskus 9 maissa (kukkoon oltiin menty siis 5 maissa). Mulla ei ollu juotavaa mutta sain kaverilta yhden lonkun. Ja söin tietenkin :P Mukavia juttutuokioita. Ja 10 maissa mentiin näytelmä läpi! Harmi että en ehtiny kavereita pyytää kattomaan :( Se oli hulvaton!! Mä paikkasin yhtä kaveria joka oli jo lähteny. Se oli mahtavaa!! Vasikka nylkytti mun jalkaa Ystävyyden talossa kun poistuttiin lavalta xP Ryövärit oli boxereissa ja me kaverin kanssa mentiin kuolaaviksi naisiksi taakse syömään popparia xP
Kovaa laulettiin (meinas ääni lähtee :P) ja naurettiin ratketaksemme. Aivan mahtava ilta!!
Mä lähin esityksen jälkeen kitaristille. Kun parhaalta kaverilta oli tullu viestiä että menevät kohta nukkumaan. Kävelin kipikipi sinne. Kerroin illan tapahtumat. Meiät "heitettiin" kiipparistin kanssa pois ja mulla oli vaihtoehtoina joko bussi tai kiipparistille. Kiipparisti sano että sille niin totta kai menin :)
Syötiin nuudelit, toinen pelas hiukan ja mentiin nukkumaan (minä valtasin kiipparistin sängyn ja toinen meni yläkertaan).

Sunnuntai:
Aamulla sain sätkyn. Kiipparistin äitee ja isäpuoli meni suihkuun. Eivät tainneet tietää että olin siellä vielä siinäkään vaiheessa kun isäpuoli huiomas mut ja sano "täällä on nainen! Eikä miestä vieressä. Joku matkalainen" Nolo tilanne -_-' Sanoin hyvät huomenet ja jatkoin nukkumista ja odottelin että josko kiipparisti tulisi alas. Tuli vihdoin. Syötiin aamupalaa, katottiin telkkua ja sitten lähti saattamaan mua bussipysäkille ja jatko matkaansa isälleen. En mä ollu tajunnu että kelloja oli siirretty niin ei ihmekkään että bussi tuli hassuun aikaan xP
Mut ai että sitä oli huonona kun kotiin pääsin. Ajattelin taas liikaa. Ja sitten sain vähän tietää asioita. Ihmissuhteet päin mäntyä. Ei oikeen tiiä mitä sitä pitäisi tehdä ja keiden kanssa. Ja joutusin periaatteessa antamaan toisetkin pakit yhdelle toiselle... mutta kun en mä voi mitään sille että ei tunne samoin :/ kun sitä tuntee enemmän toista kohtaan... vaikeeta tää tämmönen... ja sekin suhde ei välttämättä ees toimis... mutta kun haluaisi yrittää silti... mutta pelottaa... ei tiedä. Pitäisi vaan saada suunsa auki. Ihmissuhteet on pirun vaikeita!
Mutta sen tiedän että bändissä on kyllä mulle nyt se läheinen ystävä porukka. Turhaan mä haikailen muualle enää. Kunhan bändi nyt ei vaan hylkää mua niin kaikki on... no.... jotenkin ainakin hyvin. Mutta mä kyllä tiiän mitä haluaisin ^^' vaikeeta on.
Mutta että Turku on pieni paikka!!! Parani fiilis täsä illan mittaan. Kuulin että yksi bändituttu pisti toisen bänditutun ja yhden teatteritutun yhteen. Tää teatterituttu ja toinen bändituttu on hyviä ystäviä kaiken lisäksi. kaikilla tuli totaalinen wtf olo xP miten voi käydä näin :D tää on uskomatonta. Tuntuivat kyllä pitävän toisistaan ^^ Siinä olis kyllä mukava pari :)
Mutta ei se riittäny. Örisijä oli jutellu jonkun kanssa netissä BTS:sttä ja kävi ilmi että luultavasti käyny lukees mun myspace blogia ja huomannu et BTS:ltä tulee äänitystä Jouluna. Odottaa kuulemma innolla sitä xP vaikkei muuta bändistä voi tietää :P Miten voi olla!? xD Ja sitten kävi vielä se ilmi että viime vuoden Poro openi on opettanu myös meitin örisijää ja kitaristia hiukan xP Ei huono ei tosiaan! :D Turku on PIENI paikka! Varsinkin musapiirit xP Pelottavaa. Mutta siistiä!
Niin joo. Jo 2 kiinnostunutta laulajaehdokasta \o/ Toinen vois toimia basistinakin :D Odotellaan vielä uutta yhteydenottoa niiltä. Niin ja joku oli soittanukkin. En uskalla soittaa takasin joten kaippa ite soittelee uudestaan (toivon mukaan ainakin).
Mutta huomenna ekaa kertaa uuteen treenikseen! Mahtavaa \o/ Odotan innolla ^^
Vähän tuo miesongelma kyllä sapettaa kun luultavastikin ois miehellä tunteitakin mutta kun olisi muuta ongelmaa... mutta jos kaikki jää sen ongelman takia niin se olis harmi... mut sit taas... se ongelma on sen verran tärkeä että sekin on vaikia... mut noh... kaipa sen näkee sitten....
Parhaalla kaverilla oli ollu ihan mukava viikonloppu kans ^^ vähän kade :D vähän kade myös kun muut ympärillä tuntuvat löytävän jonkun :D sitten niitä joutuu kattelemaan ^^'
Huomenna pitäis kouluunkin...

-Alice Cooper - Poison-

-Lilli-

Treenis \o/ 22:10Perjantai 26.10.2007 01:31

-Bound To Sanity - y-

Turha päivä koulussa. En mä siellä mitään tehny. Eikä siellä oikeen ollu ees ketään. Pilkkisin ja katoin ku muut teki.
Mus meillä on nyt treenis BTS:llä \o/ Mentiin Rock 'n' Chaoziin. Musta tuli vastuuhenkilö ^^' Mun vastuulla on että vuokra tulee maksettua (150e). Ihan ok järjestely :)
Vaikutti loistavalta paikalta! Maanantaina päästään kokeileen oikeen kunnolla!
Toivottavasti tää laulajaehdokas ei nyt jänistäny tai sit ei tykänny meitin biiseistä :/ Me tosiaan tarvittais se laulaja! Ja sit se basistikin! Marraskuukin tulee kohta O_o Ei kiva. Alkaa pelottaa.
Ai että ajelu oli taas kivaa :D vaikkakin neljän ruuhka oli hirvee...
On myös muutenkin pelottavaa aikaa... mutta sen näkee sitten että mitä tapahtuu... Ei auta muu kuin seurata tilannetta.
Saa nähdä meenkö huomenna myöskään kouluun (taas). Olis kyl aika turha päivä (taas). Exeliä ja kaiken lisäksi päästäis jo 13 joten joutuisin odottelee kauheen kauan koulussa kun bussi lähtee vasta 14:25 :/ Ei oo kivaa. Mut kattoo sitä sit huomen.

-Children of Bodom - Bed of Razors -

-Lilli-

Dam di dam 23.10-24.10 0:05Torstai 25.10.2007 03:24

Eilen ei ehtiny kirjottaa joten nyt sitten kirjotelen.
Etäpäivä. En jaksanu herätä 6:30. Nousin ylös joskus hiukan ennen 12. Hiukan lauleskelin. Ja sitten toinen paras kaveri tuli joskus puol kahdelta muistaakseni. Se toi mukanaan croisantteja ja rommipalleroita ^^ Oli nameja. juteltiin niitä näitä :D Kaikesta mahdollisesta ^^ Oli ihanaa! Kuulin uutta naittariakin en ihan loppuun asti tosin. Harmi kun ei riittäny tla koneella että oisin saanu sen sinne. Ihan kivalta kuulosti kyllä vaikkakin kun saippualaatikoista pysty vaan kuuntelee :/
Päätettiin mennä kebabille ^^ Mentiin hovirinnan kioskille. Nam nam! Rullakebab! Kyllä kelpas taas ^^
Kaveri lähti sitten siitä kotio.
Mä uskallan jo laulaa sellasta pientä ininää vaikka äite oliskin kotona. Hyvä niin. Eiköhän se tästä vielä. Ehkä jossain vaiheessa kehtaan ihan laulaakin.
Kaveri pyys illalla sitten luokseen ja menin sitten. Äiteelle laitoin viestiä että menisin sieltä suoraan kouluun. Sain kuittia kuten tavallista.
Kaverilla oli kivaa ^^ ja Heroesinkin näin. Pitää varmaan alkaa seuraamaan :P
En mä sit tietenkään mitään kouluun menny. Heräsin kaverin kanssa samaan aikaan ja se heitti mut sitten 110 tielle kun meni töihin. Miettisin että oisko pitäny mennä kaupungille hilluun mut päätin tulla kotio laulelee. Sit päätin 12 jälkeen mennä "aamupalalle" Naantalin Aurinkoiseen ja sitten siitä kirjastoon ettei äiti sais vihiä että en ois ollu kotosalla. Söin lihapasteijan ja kaksi kuppia teetä. Vois joku kerta oikeen syödäkin siellä. Näytti herkulliselta meinaan.
On kyl viihtysä paikka. Laihaa teetä tekevät mutta muuten tosi viihtysä. Ja siellä soi radio sata! Vois alkaa käydä siellä useemmin. Sillon kun tekee mieli tulla kahvilaan vaan hengaamaan ja esim. kirjottaa. Kauheen mielenkiintonen ympäristö ei tosin oo mutta ei se mitään. Kyllä siitä edestä aina välillä joku menee ohi että voi kyylätä.
Madmouse varmistu. Otetaan yhteyttä sitten lähemmin taas.
Soitin Rock'n'Chaoziinkin ja huomenna mennään katteleen sinne 5 maissa.
Kirjastossa luin teostoryä ja rytmiä ja lähin sit kotio. Pelästyin jo että olin hukannu avaimen mutta olinkin onneks vaan jättäny kotio.
Äite ei huomannu mitään ettenkö ois ollu koulussa
Boxeri Ali oli sulonen kun käytiin siskolla kattomassa sitä ^^ Vauhko kuin mikä xP mut lutunen. Vähän hömppä ^^
Teatterissakin oli kivaa. Tosi kivaa oikeestaan :) Ja ai että on ihanat poppikset autossa oikeesti!
Mun joululevyä haluttais kuunnella ^^ ja kuunnellutettaisiin muillakin ^^ Ihanaa. Mä haluun kyl tehdä sen!
Musaope yritti kosiskella ajamaan äänet Anteroiseen mutta en suostunu. En mä ehi. Lupasin kysellä koulusta jos joku ois kiinnostunu... mut epäilen. Mut kysyn silti.

-Lilli-

Motivaatiota ja laulamista 0:17Tiistai 23.10.2007 03:39

-Debauchery - Kings Of Metal-

Motivaatio nolla. Enpä pahemmin saanu mitään aikaseksi. Iski vaan epätoivo kun en osaa mitään. Miten mä ajattelin selvitä madmousessa kun en osaa mitään... Noh kai se sit selvii... toivon mukaan ainakin.
Tutustuin upeisiin laulajiin! Etta James, Ruth Brown, Wanda Jackson ja LaVerne Baker. Ai ai! Mun täytyy alkaa rohkeesti vaan laulamaan äitenkin kuullen että mustakin tulis loistava laulaja joskus! Hurahdin West Side Storyynkin taas.
Miesasiat on edelleen samalla tietämättömällä polulla *huoh* Aattelen vaan yhtä asiaa -_-' Ei kai tullut katumapäälle kun on kovin etäinen...
Sain plarin korjattavaksi. Kaikki muu oli selvää paitsi loppu... Enkä pysty juuri nyt ohjaajalta siitä kyselemään. Kyselin musaopelta mutta ei tullu vielä mitään vastausta takasin.
Toinen paras kaveri tulee huomenna tänne ^^ Mulla etäpäivä \o/ Saa nähdä mitä sitä keksii ennen kuin kaveri tulee.
Soittelin Rock'n'Chaozillekin mutta mulle ei vastattu :/ Soittelen huomenna uudestaan.
Kävin pitkästä aikaa kävelylläkin. Mukavaa mutta tuskasta :( Mikä ihme mun sääressä on!? Luulin jo että pettää alta! O_o Ei kivaa! Mut kattoo nyt miten se tosta...

-LaVerne Baker - Tra la la- (tän päivän kuunnelluin ^^)

-Lilli-

Lilli on sekasin 19.10-21.10 21:45Maanantai 22.10.2007 01:51

-Konnun Pändi - How To Kill a Troll-

Perjantai... hmm. Koulussa sain aikaseksi BTS:lle kuvan ja siinä se. Portfoliota piti suunnitella mutta mulla oli kaikki jutut kotona niin ei onnistunu.
Bänditreenit rumparilla. Siellä oli vaan minä, kiipparisti ja rumpali. Kitaristi nukkus pommiin ja kitaristi/örisiä oli Loimaalla. Jamiteltiin vaan. Rumparilla alkaa olemaan aivan pirun kylmä!
Lähettiin siitä Cittarille ja erinäisten tapahtumien jälkeen päädyttiin jokirantaan ja kitaristi joi sixpäkin. Oli aivan pirunmoisen kylmä! Kiipparisti kärsi eniten sen fleecetakkinsa kanssa :( Siirryttiin jossain vaiheessa Onnikkaan (vai mikä se olikaan) ja siitä sitten New Timeen kebabille ^^
23-24 maissa lähettiin kotio. Siitä se ihanuus sitten alkoikin ^^
Kitaristi ja kiipparisti saatto mut bussipysäkille ja kitaristi lähti hetken päästä kotio... Katoin bussiaikatauluja pirun monta kertaa väärin :( en vaan osannu. Ja sitten jäädytin kiipparistia kun se ei suostunu menee kotio vaikka oli pirun jäätävää. Mutta... mukava hetki bussipysäkillä oli kyllä. Ottaisin hetken takasin millon tahansa! Bussikin tuli ja päästiin molemmat kotio lämpimään vihdoin. Olin varma ^^
Lauantai... kaikki oli pirun epäselvää. Teatterille lähin. Ihan kivaa oli ja biisit saatiin ihan ok:ksi. Mä tosin en pysty laulaa :( Mä en tiiä mikä mulla on. Ei vaan tuu ääntä enkä pysty kontrolloimaan sitä :(
Noh teatterista selvisin kuitenkin kunnialla ja olin 5 maissa kotona. Söin äkkiä. Ja lähin kaverin kanssa toisen kaverin tupareihin/synttäreihin. Hävettää että mulla ei ollu mitään viemistä :( mutta en kerta kaikkiaan oo ehtiny. Mutta siellä oli mahtavaa! Pitkästä aikaa siinä porukassa! Haluaa lisää!
Harmi kun joutusin lähtemään kesken kaiken :( Seuraavalla kerralla olen tappiin asti!!
Paras kaveri haki joskus varttia vaille 9 ja siitä meiän kautta lähettiin kitaristi/örisiälle. Löydettiin jopa perille yhden harhaanajon jälkeen. Paikalle kun päästiin oli tunnelma aika kuollut :/ kuten arvata saattoi 10 maissa sammu eka. 12 heräs tosin... mutta muut oli sen verran väsyneitä jo että eipä siinä kauaa menny kun mentiin nukkumaan.
Pirun kylmä yö! Nukuin kahden miehen kanssa yhdellä peitolla ja tyynyllä O_o ei siinä mitään vierustoveri oli ihanan lämmin ^^ ja sen vieressä oli ihana nukkua... mutta erinäiset muut asiat hieman häiritsi ja harmitti. Ja musta tuntuu että mua välteltiin... tai jotain... Mä toivon että mua ei pelätä tai jotain... Ja tämäkös sitten saikin mut sekasin. Nyt en ole enää varma mistään.
Mut ai että ihanaa hierontaa sai ^^ saispa useemminkin. Tekis ihan hyvää mulle.
Mut mut... mitä tää tyttö tekee... kauheeta painostusta... en tiiä mitä teen... kysy! sanois monet... mutta kun en minä kehtaa... ja mitä sitten... en tiedä... Tiiän vaan mitä haluaisin... mutta en tiedä miten saisin edes tietää... varmasti... luulin olevani varma... mutta en olekaan.
Lilliä sattuu nyt enkä tiiä mistä sais lohtua... tai no tiedän... mutta se on kauheen mahdoton ajatus tällä hetkellä ees... pitäis vaan uskaltaa... eipä kai se mistään muusta ois kiinni taaskaan

-Sugarbabes - Too Lost in You-

-Lilli-

Ja taas... 16.10-18.10 19:56Torstai 18.10.2007 23:45

-Nekromantix - Last Night I Saved an Angel-

Tää menee jo mahottomaksi! En pysy enää yhtään perässä. No mut...
Niin tiistai... mitä mä tein...
Pilkkisin oikein urakalla ohjaavalla. Ei siitä sen enempää. Bändiltä tuli myös viestiä että ois treenit ja melkeen unohdin lähettää plarinkin.
Noisecampillä olin. WOW! Ei oo mun eikä BTS:n paikka vielä ainakaan ^^' Loistava tyyppi se Kari mutta siellä oli vähän enemmän pro meininki et oisin ollu vaan tiellä. Mutta loistavan luennon piti siitä maailmasta ja sano että hälle voi soitella jos tulee jotain. Mutta madmouseen menen :) Se joku treenikämppä paikka on muuten siinä noisecampin vieressä :D Pitäis kysellä siitä. Eikä siitä ollu pitkä matka rumparillekkaan kun menin puoleksi tunniksi vielä treeneihin. Kuulosti mahtavalta treeneissä! Ja saatiin kuulemma jo fanejakin :D Nyt on kaikki balanssit oikein! Tästä tulee vielä jotain! Sit heti kun saan mikin niin johan pääsen vauhtiin itekin ^^
Keskiviikkona en ollu koulussa... Ei vaan jaksanu. Ois pitäny. Mut sen verran univelkaa että jäin kotiin nukkumaan. Mun ei pitäny lähteä minnekkää. Kaverikin kosiskeli jonnekkin taas. Mutta kun bändiläiset kosiskeli lähtemään niin ei siitä sitten voinu kieltäytyä -_- Ja noh... kannatti kyllä ^^
Oli mukavaa :)
Varsinkin yöllä. Jei! Mä sain kammata ihania hiuksia ja vielä silittelinkin toista niin että tais jopa nukahtaa syliin ^^ sepäs olikin mukavaa :)
Ja mua selvästi haluttiin mukaan :) kovasti oltiin huolissaan että en kai kotio lähe. Ja sain kuulla miten ihana ihminen taas olen ^^
Oli aika kylmä yö. Ja ohkanen peitto... mutta ei se mitään ^^ Paljon outoja uniakin näin O_o Laitoin kyllä kellon soimaan mutta en mä nyt mitään kouluun jaksanu lähtee. Onneks en menny ^^ 10 maissa tultiin tönii että millon mun piti mennä mut jätettiin sitten nukkumaan vielä. Nousin ylös kun samassa huoneessa nukkuvakin heräs ja lähti. Mulle keitettiin teetä ja tehtiin paahtistakin ^^ oikein herrasmiesmäistä :) ja saatettiin bussille.
Onneks äitee ei ollu kotona ja totta kai äiteelle sanottiin että koulussahan minä.
Mä luulen että sain hiukan selvyyttää asioihin... mut kattoo nyt miten käy. Pelkään vaan että teen vääriä ratkaisuja :/ Mutta sen näkee sitten
Huomenna pakko kyllä mennä kouluun. Muuten ei tuu yhtään mitään. Ja koulusta suoraan treeneihin rumpalille. Ilman kitaristi/örisiää tosin mut eiköhän me pärjätä. Ja kattoo mitä lauantai tuo tullessaan myös ^^
Huomenna pitäis soitella myös madmouseen.

-Zen Café - Tahdon halvan naisen-

-Lilli-

Rankkaa 12-15.10. 8:50Tiistai 16.10.2007 12:26

Vähän on jääny kirjottaminen ^^' sen verran tapahtumarikasta taas vaihteeksi ollu... kattoo jos muistan kaiken mitä on tapahtunu. Paljon meinaan on tapahtunu.

Pe 12.10
En muista mitä koulussa oli mutta bänditreenit oli. Minä onneton koppasin kitaristin kyytiin ja oltiin sitten kaks tuntia aikasessa. Hyvä minä. Pitäisi opetella lukemaan ja kuuntelemaan kaipa. Juteltiin Panimolla niitä näitä. Mukavaa oli. Kiipparisti tuli kans meitä viihdyttää hiukan ennen treenien alkua.
Jotenkin treenit meni... en tiiä... tunnelma oli kiree ja väsyny. Ja mä en osannu mitään :/ eikä lähteny ääntä. Ei kiva.
Mutta kun treenit loppu niin oli paljon mukavampaa.
Pojat päätti että lähetään ryyppään. Kävivät hakemassa juomaa. Kiipparit heitettiin kiipparistin isän autoon ja me lähdettiin kaverin synttäreille käymään. Suunnitela oli meinaan tämä: kaverin synttäreille käymään, rumpalille käymään ja sitten meille.
Paras kaveri ilmotti että josko voisi tulla meille yöksi kun ei päässy laivaan ja lähtemään Viroon kun oli sen verran myrskysää. Varotin että pojat tulloo sitten yöksi ja eipä se haitannut. Hyvä hyvä.
Niin mutta mentiin kaverin synttäreille. Siellä oli yllättävän paljon tuttuja. Näin vanhan teatteritutunkin pitkästä aikaa. Mukavaa porukkaa siellä oli ^^
Siitä sitten hetken päästä lähdettiin (mä en siis voinu juoda kun olin autolla). Heitettiin rumpali kotio kun se ei voinu tulla :( toinen kerta sitten perkule! :D ja sitten suunnattiin meille.
Aivan uskomattoman loistava ilta ^^ Vaikkakin mun kone häpäistiin xP
Parikin saatiin aikaseksi \o/ mä tiesin ^^ ja vähän näin "suunnittelinkin". Paras kaveri ja kitaristi. Loistavaa! Toivotan heille oikein mukavia hetkiä ja onnea.
Yö oli silleen ihana ja kamala. Ihanan se teki siitä kun nukuin miesten vieressä :D mutta kovasti se sohvan patjat ei tahtonu pysyä yhdessä ja olin melkeen koko ajan sellasessa syvenyksessä ja kovalla alustalla... mutta ei se mitään. Kiipparisti tuoksuu ihanalle ^^
Joskus 3 jälistä taidettiin nukkumaan mennä. Tää pariskunta ei mitään kuulemma nukkunu. Nousivat ylös hiukan ennen 6 kun parhaan kaverin piti lähtee viimestään 7 aikaan ajamaan takasin Hesaan josko se sitten pääsis laivaan. Hyvin oli onneks päässy.
Sen jälkeen me mentiin takasin nukkumaan.

La 13.10
Kiipparisti nousi ylös joskus 10 maissa. Ja lopulta me muutkin päästiin ylös.
Mä heitin jokasen pojan kotio tai muualle ennen kun menin teatterin 35v treeneihin. Nyt mää luulen että muistan missä kitaristi asuu ja taidan muistaa että missä kiipparistin isä asuu...
Tulin teatteriin hiukan myöhässä kun 13 aikaan siellä piti olla. Mutta eipä ois haitannu vaikka oisin tullu tunninkin myöhässä. Ei ollu mitään tekemistä. Mutta sit kun päästiin tekemään niin johan oli hauskaa. Mä oon merirosvo ja jokin eläin ^^ Tosi kivaa oli. Pitäis opetella sanat ulkoa.
Neljän aikaan sieltä pääs pois... mitäköhän mä sitten tein... niin joo en oikeestaan mitään. Mun piti alkaa kattoa leffaa. Hain poppareitakin ja namia. Mutta jämähdin koneelle. Yritin kovasti soitella ja laulellakin mutta ääni ei tosiaankaan kunnossa. Ei vaan yksinkertasesti tule ääntä.
Löysin kiipparistin puheliaan puolen \o/ juteltiin 3 asti yöhön ^^ todella mukava juttutuokio.

Su 14.10
Kovasti oli väsy kun heräsin 10 maissa. Mutta oli pakko. Menin madmouseen työhaastatteluun. Löysin jopa paikalle. Pitkän kävelylenkin ja kahden puhelun jälkeen. Oli tosi mukava tyyppi! Ja paikka vaikutti kivalta. Voisin kuulemma tehdä oman projektin siellä ja auttaa Random Eyesin musavideossa. Random Eyes kuulosti aikas hyvältä vaikka olikin "gospelia". Kovasti tää pyys anteeksi jos vanha viina haisi xP ja ois tarjonnu kyydinkin mutta ei uskaltanu mennä vielä auton rattiin xP Lepposa mies kyllä! Ja oli kiinnostunu BTS:stä. Mukavaa.
Erittäin hyvän kuvan sain paikasta mutta kattoo nyt vielä. Mulla on toinen paikka vielä minne meen haastatteluun.
Loppupäivä menikin kaverin kanssa teellä Hemmarissa. Kovasti olin väsyny mutta ei se tahtia haitannu. Hemmari on kyllä tosi mukava paikka!
Joskus 23 maissa pääsin kotio. Koko päivänä mitään ollu syöny mutta jotenkin ei ollu ees nälkä... periaatteessa koko viikonloppuna pahemmin syöny mitään.
Juttelin sitten taas 3 asti yöhön kiipparistin kanssa ^^' ja oikein mukavaa oli :D löysin uusia puolia siitäkin miehestä.

Ma 15.10
Ai että mutta oli väsy!! Kolme tuntia unta rankan ja vähäunisen ja vauhdikkaan viikonlopun jälkeen ei oo kannattavaa. Olin ihan koomassa. Mutta kouluun menin silti. Mutta ne mä mitään saanu aikaseksi. Harmittaa oikeen että en pystyny keskittymään kunnolla kun oli ProToolsia kaikenlisäksi. Knockinin rummut vaan sois koko 7h päässä.
Kitaristi/örisiä lähetti viestiä että joskos pääsisin kiipparistille niin katteltais sanoja. No minähän sitten menin suoraan koulusta kiipparistille.
Hiukan oli hämmentävää kun en tienny missä se asus. Mutta löysin paikalle kun mua tultiin vastaan :)
Mukavan näkönen luukku kiipparistilla kyllä ^^
Ja me saatiin perkule jotain aikaseksikin!! "d":n sanat melkeen kokonaan :D Ja mulla oli mukavaa ^^ Ja pääsin tuoksuttamaan ja hiplaamaan kiipparistin hiuksia ^^ ai ai :P
Lähettiin joskus 9 jälistä kotio. Mun bussi meni ohi ennen kun ehtisin pysäkille :/ Jouduin odotteleen tasaan asti ennen kuin seuraava tuli. Kaiken lisäksi vasen nappi hajos lopullisesti :( niin ja päivällä olin huomannu että mun uusista rintsikoista pilkottaa taas joka paikasta kaarituet ja satuttaa inhasti. Ja oli kauhee nälkä! Ja kaiken lisäksi ohjaaja oli ensin soitellu päivällä ja sanonu että ei plarilla niin kiirettä vielä mutta hiukan ennen neljää tais tulla viesti että josko sen saisin huomiseksi. Mä lupasin yrittää. Eli uneton yö taasen.
Kaikesta huolimatta vaikka tapahtus niin paljon huonoa niin mulla oli tosi mukavaa ^^ Ottaisin uusiksi koska vaan :D
Vieläkään mitään kauheesti syöny. Koulussa söin paljon mutta seuraavaksi söin hiukan illalla kun pääsin kotio.
Kirjotin plarin valmiiksi juttelin hetken kiipparistin ja muidenkin kanssa kunnes kaik muut meni nukkumaan ja mä jäin yksin kirjottaa plaria. Sain sen valmiiksi yhden jälistä. En jaksanu alkaa tosin tarkistaa sitä. Ois kyl varmaan kannattanu. Mutta kun ei jaksanu. Halusin nukkumaan. Äkkiä. Olin niin väsyny.
Eikä se auttanu yhtään kun olis tehny mieli vaan käpertyä miehen kainaloon ^^' Mutta ehkä tässä jossain vaiheessa... en tiedä. En osaa sanoa.

Siinä minun tapahtumarikas viikonloppuni ja alkuni. Jos yrittäisi taas saada kiinni kaikesta ja saada jotain valmiiksi ja aikaseksi ja muistaa kirjottaa siitä. Ja ennen kaikkea jos sais nukkua! Levätä!

-Lilli-