IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Joulukuun ensimmäinen!Torstai 01.12.2005 10:30


Sain eilen joulukalenterin! Pinja lahjoitti ISON ja hienon, varmaankin jotain A2 -kokoa vähintään, sellaisia pieniä pussukoita täynnä.

Minulla ei ole ollutkaan omaa joulukalenteria varmaan vuosiin ja niinä vuosina kun niitä oli, en varmaan koskaan selvinnyt itsenäisyyspäivää pidemmälle ennen kuin kaikki luukut oli jo avattu.

Näin joulukuun ensimmäisenä kaikkia tietenkin kiinnostaa, että mitä sieltä ensimmäisestä pussukasta paljastuikaan.. Uuuh! -->
Liput Fugees'in keikalle perjantaille! Pinja kainalossa ja Lauryn Hill lavalla.. :P Taidan odottaa perjantaita vielä vähän normaaliakin enemmän.

* * *

Niin ja tänään Koffin talleille tutustumaan. Pääsen katselemaan sellaisia isoja karvajalkoja ja varmaan vähän maistamaan jotain nestemäistä. Tämänkään reissun matkanjärjestäjää ei tarvitse arvailla.. :)

* * *

Eilen tuli syötyä myös ensimmäiset joulutortut; väsäsin sellaisia puolivalmiita (ostin vahingossa, joten turha haukkua laiskaksi) joihin ei tarvinnut lisätä kuin hillo. Eiköhän se joulumieli ja joulu muutenkin ala kohta tulemaan.

* * *

Huomasin eilen myös, että olen muuttumassa paksummaksi, järkyttävää! Kokeilin puvun housuja, jotka vielä hmm..ehkä heinäkuussa sopivat hyvin, mutta nyt olivat jo aikas kireät. Toisaalta toisen puvun housut olivat nyt juuri sopivat kun ne kesällä olivat vielä vähän väljät. Olettaisin, että vyötärön elintasorenkaan ympärysmitta on kasvanut n. 2-3cm. ;) Tarttis varmaan tehdä jotain. Tämä sokerinen elämä lihottaa vaikka liikkunkin enemmän kuin keväällä tai kesällä. Jotain on jo toisaalta tehtykin; olen ollut jo kuukauden (huom.) työaikana munkki- ja suklaalakossa. Okei, suklaata olen syönyt työajan ulkopuolella, mutta se tässä osittaisessa lakossa sallitaankin. Silti teen varmaankin vähän liian hyvää ruokaa, liikaa kermaa yms. Pitää varmaan alkaa minunkin syömään jotain k - e - v - y - t - t - ä, kuten näkkäriä ja kaalia. :P Varmaan joo..

Tänään selviää töihintulotarkastussa viime viikolla otettujen labratestien tulokset, joten kuulen olenko oikeasti terve vai jotain muuta.

* * *

Mukavaa torstain jatkoa kaikille!
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.