IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

linda ft. wilmaTorstai 27.12.2007 01:51

****** tapio *****, kädessään mitään muuta ei oo kuin paskalapio, hän raivolla lapiotaan käyttää ja persettään ohikulkijoille näyttää. ohikulkijat kattoo sillee et "MORO, onpas ******sella pieni molo, mutta vahingossa housuihin on jäänyt isoa isompi kolo.
****** häpeällisesti kadulta pois lähtee, ja katsoo taivaalla olevaa isoa tähtee miettii "menisinkö homo baariin vai naapurin jaguaariin?"
****** sitten homobaarin valitsi.. ja ittelleen otti ****N pariksi,jonka kanssa sitten iltaa vietti ja muutaman lautasellisen puuroa keitti.
ja ****** tiskiltä tilasi vain lasillisen maitoa, kun ei uskaltanut ottaa viinaa aitoa. hän etsi mikron ja lämmitti maidon, ja maistoi "aww, on tää lehmän aidon" katsoi hän ****a silmillään , miten kävi ****n pään? se aivan sekaisin oli.joku neekeri homo sen sekoittanut oli. ****** lähti ja huus "MOI" ja alko kiljuu ku huomas olkapäällään olevan koi.. hän kiljui kuin keski-ikäinen nainen, jolla mahassa makkarainen. **** juoksi *******en vierelle ja kehotti istumaan hänen polvelle. **** hiljaa *******en korvaan kuiskas ”sun perse on aika liukas”. ****** huusi kiitos ja lähti juoksemaan kohti äidin polvea korkeaa.

^^ JATKUU JOSKUSS! :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.