IRC-Galleria

Jeah!!Maanantai 12.12.2005 14:02

Noniih, viikonloppu on ohi ja piti taas palata arkeen :( Tyhmää... En millää meinannu saada eilen unta! pyörin ainaki johki yli kolmeen asti. ja en sit millää meinannu päästä aamul ylös... yllätys yllätys, menin seuraavan junal/bussil :D Sitä on ollu täs liikkeellä jo viime viikosta asti. heh. kyl nyt pitäs vähä ryhdistäytyä.

Joo, mut oli kyl kiva viikonloppu!!! Vaik en kyl ollu missääö vaikees varma mitä tekis sit... Pyytelin jengii baariin mun kaa, mut kukaan ei voinu lähtee :( Höh.. no päätin sit pe illal/yöllä et lähen sit viel Kannuu! :D En ollu juonu mitää viel enne 12.. ku sit päätin et noh, lähen sit sinne, emmä siin mitää häviikkää (paitsi rahaa :D) mutku ei ollu mitää muutakaa tekemistä.. Lähin siis sit yksin. Olin vähä epävarma et millane ilta tulee..ku ei sillei ollu seuraa valmiiks.

No sit ku menin sinne nii hengasin sit siel ja menin tanssii! Oli aika hyvää musaa paljon :P Ja sit siel tanssilattial tuliki seuraa heti! Sit siel tuli kans yks kiva rokkarimies pyytää mua tanssii. No tietty menin ja sit hengasinki sen kaa loppu illan ja sen frendien kaa. Vitsi se oli kyl kiva tyyppi. :) ;)

Yks juttu oli kans outoo ku yhtäkkii kaikki ns. "viholliset" alko juttelee mulle!!! Mul oli semmone käsitys niistä et ne vihaa mua tyyliin... Mut sit yhtäkkii ne puhuuki mulle! Siis ihan outoa... hyvä juttuhan se on tietty! Ei siinä mitään.. mut en tajuu.. miksei aiemmin...? jooh. muistin viel tänään yhen joka puhu kans mulle siel.. Toivottavasti vaan ne puhuu mulle jatkossaki..

No sit loppu ilta meni nii et kutsuin sen äijän meille jatkoille :D heheh. en taas ajatellu yhtää.. mutsi oli himas ja sillei :D heheh. No onneks se ei riehunu mitää vaa melkei sammu heti ku tultii sinne :D Sit muutama kaveri tuli kans meille sinne jatkoille.. :) Oli meil kyl hauskaa!! ja ilta kokonaisuudessaan oli tosi kiva!!!! Aika jännä sillei.. ku ajattelee et miten se alkoi..

Viinaa tuli taas vedettyy nii paljon ETTÄ :D Iha liikaa.. tai sillei.. et kiskoin viel jotai tyyppien jämii ku ne sammui!! heheh. ei ois kyl pitäny vetää sitä viruvalkeet sillo loppuyöstä... se kostautuikin sit herätessä seuraavana päivänä ja pyöri viel iha helvetisti päässä! :/ Ja kaihee väsy oli kans. Menin nukkuu kai siin enne 8:aa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.