IRC-Galleria

Perseestä....Sunnuntai 20.11.2005 05:13

Joo, tänää oli pihatalkoot meiän pihoilla... aluks oli iha hauskaa, mut sit sinne tuli jotai pihojen juoppoi sekoileen nii se vei vähä fiiliksii... :D No se hyvä puoli näis talkois on et on ilmaset juomat ja kaikki kivat naapurit kokoontuu kasaan juhlimaan yhessä :) Nooh.. siinä kun aikamme juotiin, nii mentii tolle yhelle naapurille jatkoille ja sit yks äijä yhtäkkii päätti siel et mennää raflaan! Noh.. mä aattelin et lähen mukaan, koska teki mieli tanssii... mut siitähän se paska ilta sit alkoikin :(((( höhh..

EN PÄÄSSY BAARIIN!!! VITTU!! Huomasin puoles välis matkaa et en muistanu ottaa pahvei mukaan helvetti! :( ja nyt vituttaa.. nii helvetisti! :( Jäinpä vielä yksinkin... mutsi ja kaveri meni nukkuun.. ja toinenki kaveri/naapuri meni.. :( et olipa kiva palata kotiin sit.. höh. no.. kai täst opin että en lähe kiireellä baariin. En tiiä.

Eikä tässä ainut asia joka vituttaa... oon täs ollu 2vko ainaki kipee ja tänään olin tosi pahasti.. tai no.. kauhee nuha, eli sellane kuume olo vaikkei kuumet ollukka paaskaakaan... eli vittumaista. mutku ei noit talkoit voinu jättää väliinkään, ku ilmaset viinat ja kaikkee.. näkee kivoi naapureit ym.

Nyt kuuntelen sit vaan yksin musaa tääl ja kirjotan tätä... vaik täskään ei mitää järkee oo.. no saapahan purkaa vihaansa tänne ainaki sit :D vaik tuskin kukaa ees jaksaa lukea... Joo, eipä tässä muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.