IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Maanantai 11.01.2010 23:34

Suru ja kauniit muistot vain jäljelle jää... ... ... :'( we love you Lilli 4-ever <3

huhhuh...Maanantai 22.06.2009 23:47

On ne juhannusjuhlat rankkoja! :D 3 pv ryyppäämistä taas. kauhee väsy.. kolmen tunnin yö-unilla ajoin takas kotiin Porista ja vittu et väsyttää, aina mäjoudun kuskiks :D tänään oli duunia 6 jälkee aamust.. :( oli aika tuskaa.. jos sitä menis vaik nukkuu... kuvia myöhemmin ku jaksaa ;)

Mitä jos...?Perjantai 17.04.2009 21:59

JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN LUKKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT? JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAASI JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT SAATAT YLLÄTTYÄ... :)

Talviloma <3Keskiviikko 18.02.2009 22:32

Kirjoitan vast nyt talvilomasta lisää, kun en oo muistanut/jaksanut, ku heti ku joutui töihin niin ei tietenkään oo aikaa millekkään... :( höh. olispa enemmän lomaa!!! lomia pitäis olla ainakin pari-kolme kuukautta vuodes!! :P

Oli todellakin upea loma! Oli tosi kivaa ja ihanaa. Oltiin siis Vuokatissa. Siellä oli niin paljon kaikkea tekemistä ja hyvä rento meininki. :) Se kylpyläkin siellä on niin upee, kävin siellä melkein joka päivä, ah, oli ihanaa lillua kaikissa poreissa ym. saunoissa jne. Kävin monta kertaa avannossakin! :P Sit käytiin luistelemassa sellaisella retkiluistelu-radalla jäällä! Se lähti siitä ihan meidän mökin edestä :) Oli kivaa pitkästä aikaa luistella! Yks päivä vuokrattiin kelkka. vitsi se oli kyl siistiä ajaa sillä! aika vaan loppui kesken, ku otettiin vaa 2 tuntia.. mut oli hienoo!! :) täytyy päästä joskus uudelleen.

Yks päivä yritettiin mennä laskettelemaan, mut oli kauhee lumimyrsky, niin ei se enää ollutkaan kivaa, kun ei ollu laskettelulaseja ja se vitun jäätävä sade ja tuuli satoi kokoajan naamalle... oli kyl aika kauheeta. Ei siitä pystynyt nauttimaan sit ollenkaan.. :( Laskettiin sit alle 10 laskua vaan.. höh. Ja hissiliput meni vähän sit hukkaan, mut ei voi mitään..

Sitten siellä oli tosi kivoja kilpailuja, ensin käytiin keilailukisassa! oli kyl tosi hauskaa. ja sit sieltä karaoke-kisaan. :P Lauantainakin oli tosi hyvät bileet yökerhos, oli huippua! :)) Ajatelkaa nyt, ensin kylpylässä ilta ja sitten mökille saunomaan vielä ja sit sieltä bileisiin :P ihanaa :) Ja joka ilta tuli kyl saunottua mökillä ja hyppäsin muutamat kerrat lumihankeen tekee enkelin :D siel oli niin ihanan paljon lunta!! <3

Vitsii... kaipaan niin takaisin sinne! <3 Pääsispä pian uudelleen sinne. Siellähän vois vaikka asua? :D

(Kuvassa kävelen kävelytiellä, johon oli satanut paikoin yli puoli metriäkin lunta!!!) :)

on se loma kyllä mukavaa!!! :))Sunnuntai 01.02.2009 18:21

huh, tulipa taas ryypättyä pitkäst aikaa... tuli vedettyä oikeen perseet... :/ saattaa olla kyllä silläki vaikutusta kun olin nyt sit joku 30päivää juomatta, niin nousi sit erilailla päähän.. hauskaa oli kyllä! mut loppui sit lyhyeen.. ei toi ryyppääminen kyl mitää kannattavaa hommaa oo.. tulee vaa kauhee olo, darra, ja väsyttää.. seuraava päivä menee sit hukkaan vaan levätessä... ei järkeä.. nojoo. menisköhän sitä illalla taas kylpylään? Tekis kyllä hyvää! mikään ei oo ihanampaa kun lillutella rapulassa porealtaissa ja kaikissa ihanissa saunoissa ym. :) kyl vähän niiku houkuttelis mennä.. mut täytyis varmaan käydä eka vähä pihalla tuolla jäällä, luistelemassa tai jotain.. On se kyl ihanaa kun ei tarvi huomenna herätä klo 6 töihin!!!! <3 luksusta :)

Uusi vuosi jne... Tiistai 06.01.2009 23:50

huh, oli kyllä railakas uudenvuoden yö taas... tuli ryypättyä urakalla ja myöhään meni. Perjantaina 2.1 oliki sit tosi kiva mennä töihin.. kukaa muu ei melkei ollu menos paitsi mä... pakko mikä pakko.. olin kyl nii väsyny ku oli vielki vähä darraa... :( Mut onneks se on jo ohi. Nyt sitten tipaton tammikuu! :P Kenellä riittää kanttia siihen? Ei monilla kyllä.. Niin, kyllähän sitä voi olla muulloinkin tipattomalla, mutta nyt on hyvä aika, kun on tullu niin paljon juhlittua pikkujouluja joulukuussa et nyt voi vähän rajottaa.. :) Voi keskittyä nyt sit enemmän kuntoilemiseen, kunhan nyt tästä taas joskus paranisin.. Oon nimittäin TAAS kipeenä... :'( Ei oo kivaa.. Kauhee räkätauti päällä ja kuumetta. heikko olo ja ei saa nukuttua öisin..

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.12.2008 13:56

Huhhuh, tulin just laivalta ja kyllä oliki taas reissu :D hauskaa oli ja ryypättyä tuli taas... maihinkin päästiin käymään. Nyt on vähä heikko olo, pitäis varmaa mennä nukkuu vähän...

Pikkujouluja :PMaanantai 15.12.2008 17:07

Huh mikä viikonloppu oli taas. oli tosi hyvät pikkujoulut stadissa ja juotavaa riitti :) Ja kyllähän sitä tuli taas juotua niin paljon että hauskaa oli kaikilla :D Ei onneks edes tullut kovaa krapulaa, (ihme) väsytti vain, ja ärsytti ku en saanu ees nukuttua vaik olisin halunnu... Tanssilattiallakin meni niin lujaa että nyt on paikat rikki... :/ :D Laitan kuvia myöhemmin ku ehtii. :)

Juhannus :)Perjantai 20.06.2008 19:35

Bodomjärvi kutsuu!!! ja taas pitäs lähtee bilettää vaik oon kipeenä vieläki vähä :/ kauhee nuha ja vähä väsy olo. Mut kai tää tästä paranee. Ja uimaanki pitäs päästä... :D heh. saa nyt nähä pääseekö. Toivottavasti ei sada kauheesti.

Hyvää juhannusta kaikille!!! :)

Provinssirock -08Keskiviikko 18.06.2008 22:19

Vitsi et oli kyl kivat festarit pitkäst aikaa!! :) Viimeks olin pari vuotta sit RMJ-ssä, mut provinssissa ehkä viimeks vuonna 2002 :o Mut festarin jälkeen oli kyl todella väsy fiilis, et ei oo koskaan ollu!!!! :( Ku olin ainut jonka pitää selviytyä duuniin maanantaina 6.30!! kelatkaa! :/ Oli kyllä niin tuskaa duunissa se päivä, HUOH! meinasin nukahtaa kokoajan.. :( Mut sentää menin sinne :D Moni ois soittanu pekkasta.. Lähdettiin ajamaan provinssista vasta siin 11 aikaan sunnuntai illalla, kun ei aikaisemmin kyennyt :D Oli kyl aika mahtava darra siin välissä ja yritin nukkuaki sitä vähä pois mut ei oikee kyenny... Matkakin kesti sit joku 5-6 tuntia, ku oli ihan törkeet ruuhkat seinäjoelta päin tottakai.. Ja MINÄ olin tietenkin kuskina :D Kukas muukaan??? hah. Jengi ryyppäs viel innoissaa koko auto matkan, festarimeininki päällä. Oltiin Espoossa perillä vasta siinä 5 aikaan aamulla ja ajoin loppumatkan 150km/h takas,et ehtisin edes vähän nukkua, no tunnin mä siinä nukuin ku 6 piti taas herätä. Mut ei kyl auttanu yhtään toi tunti. :(

Sit oli viel kiva ku tulin seuraavan päivän kipeekskin, ku siel oli nii kylmät yöt, noh ainaki sain saikkua!!! jee, mut ei tää oo kivaa olla kipeenä, juhannuskin lähestyy ja tuskin tervehdyn siihen.. ei voi mitään. Me ollaan nyt koko provinssiporukka saikulla, heh. kuka mistäkin syystä. :D

Kuitenkin, todella kyllä vois lähteä uudestaankin! :D Tosin vähemmällä viinan määrällä, ja paremmilla ilmoilla.. ;D hehheh.
« Uudemmat -