IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.12.2007 14:05

Ei jestas eilinen!!!! 10 kertaa parempi kun Hartwall! Sali ihan täynnä, kaikki täysillä mukana, bändi oli ihan hämmentyny lavalla kun Marco pisti meitä tekeen aaltoja ja teki meillä "kliinisiä ihmiskokeita". En muista tarkkaa biisilistaa, mutta ne soitti ainakin Bye Bye Beautiful, Cadence Of Her Last Breath, Ever Dream, Dark Chest Of Wonders, Whoever Brings The Night, Amaranth, The Islander, The Poet And The Pendulum, Sacrament Of Wilderness, Sahara, Nemo, (encoret) 7 Days To The Wolves, Wishmaster, Wish I Had An Angel.

Koko keikka oli niin mahtava!! Ne aallot siinä ja ne huudot! Ääni lähti melkeen täysin, puhe kuuluu kyllä, mutta huuto ei enää onnistu, tulee pelkkää pihinää. Ne oli muuten Aneten ekat aallot ;) Ja oli aika makeet sellaset. Poetissa lauloin itteni melkeen kuoliaaks kun en meinannu saada henkee. Aina kun yritti vetää syvään henkee niin sai vaan ruudinkatkut keuhkoihinsa :D Ne pyrot oli niin hienot!! Ja sain Empun plektran ;) Tosin löysin sen lattialta vasta keikan lopussa. Ja siinä ennen kumarruksia kun Anette, Tuomas ja Marco tuli alas kättelemään yleisöä :) Ahhh....

Ja sitten kun venattiin niitä siellä bäkkärin edessä. Siellä oli kyllä ihan törkeesti väkee, mut sainpahan ainaki Tumpilta, Jukalta ja Marcolta nimmarit ja Tuomakselta vielä tiukan halauksen. Toi oli kyllä jotain niin once in a lifetime :) Kiitos Nightwish! Kiitos Nina, Johanna, Elina, Iiris, Mari ja Ilkka seurasta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.