IRC-Galleria

Linkriina

Linkriina

Est dans l'amour

[Ei aihetta]Maanantai 15.01.2007 23:10

Mökötysfiilis.Siellä se sisko majailee parhaillaan Thaimaan yössä. Varmaan nukkuu. (Warman nukkuu) Kelpais kyllä mullekkin...

[Ei aihetta]Maanantai 15.01.2007 18:40

Voi hitsi ku naurattaa...muistelen edelleen Elinan...hitsi miten se meni? Oliko se rehevämpi? Joo!!! Ei vitsi!! Elina osaa valita oikeet sanat. Nauroin sille ihan hysteerisesti. Aijuu! Tein tänää historiaa ja en raivonnu Sinille kertaakaan! (ooooh!!) Saas nähä kui pahasti raivoon huomenna..


Nyt alkaa pikkuhiljaa tympimään aika pahasti tää side kädessä. Mun sormet hitsaa kohta kiinni toisiinsa ku en voi liikuttaa niitä ilman, että alkaa sattua ihan hitsisti...Ja kaikki tää vaan, koska mie en pysy sängyssäni vaan rojahdin lattialle suoraan ranteelleni...(tiedän, olen urpo)

Olin taas kerran tyhmä ja söin suklaata ilman pilleriä...nyt sitte valittelen koko illan vatsakipua.

Käpy oli taas tänään aika lumiukko. Se ei tajunnu ollenkaan, kun mie vaan häippäsin Elinan mukaan tulostaan jotaa... Onneks huomenna on yhen päivä nii kerkeen jopa lukeen niihin fyssan kokeisiinki. Kuka hitsi oikeesti tajuu yhtään mitään nostotyöstä ja potentiaalienergiasta? Toivottavasti fyssaa ei tarvii nii paljoo lääkiksessä tai lähitoitajalinjalla....(kammottava ajatus!!)

[Ei aihetta]Lauantai 13.01.2007 12:39

- ota nimeksesi 2. nimi ja lähimmän naapurin sukunimi
- asuinpaikaksesi kaupunki, jossa viimeksi kävit bussilla
- iäksesi äidin ikä.
- ammatiksesi isän ammatti
- harrastuksiksi ne harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/joista et pidä?
- lasten lukumääräksi se, montako lävistystä sinulla on.(kaikki korvakorut lasketaan).
- hiustenväriksi tämän hetkinen paidan väri
- silmienväriksi tämän hetkinen housujen väri
- musiikkimauksi genre, jota et siedä
- lempiartistiksi tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi.

- Linnéa Kokkala
- Espoo
- 44
- ööh...mikähän isä on? Joku mediasysteemi...
- jääkiekko, paini, nyrkkeily
- 2
- Sinivalkobeigeraidallinen
- Vaaleen siniharmaa (farkut)
- Räppi
- Apocalyptica (Beyond Time)

[Ei aihetta]Torstai 11.01.2007 01:44

Joo katoin just Cry Babyn. Ei vitsi se on mahtava!!! Johnny on kyllä aika ihana siinä :D

Mutta ihan oikeesti laittakaa mut kokovartalokipsiin. Tai hankkikaa mulle pinnasänky. Onnistuin viime yönä tippumaan sängystä suoraan kädelle silleen, että ranne taittu mun ruhon alle ja venähti. Ja taas pakettiin ja kohta varmaan johki röntgeniin taas...! :D Olen tumpelo. Ja urpo.

Enää 37 päivää FME:hen!!!! Aika vähän oikeestaan....tai siis paljon. Hitsi!

Pitäsköhän sitä mennä nukkumaan vaikka tästä?

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.01.2007 20:43

Huomenna kouluun ja eka tunti matikkaa. Piristävää. Nojoo ei siitä tuu yhtään mitään sen jälkee mitä tänää juteltii Idan kanssa.


Kekkosen taskumatti.

[Ei aihetta]Perjantai 05.01.2007 01:07

Voi vitsi rupesin ihan tosissaan äsken itkemään kun rupesin ajattelemaan kulunutta puoltatoista vuotta. Se on ollu hienointa aikaa mun elämässä!

Kun miettii kaikkea hienoa, missä mä olen saanu olla mukana. Nightwish ja Sonata Hartwallilla, Apocalyptica Sibeliustalolla, Eican, Mikon ja Paavon tapaaminen keikan jälkeen, Nightwishin nimmarikeikat, yhteiskuvat Tuomaksen ja Jukan kanssa, nimmarit moneen otteeseen kaikilta, Ruisrock lauantaina ja perjantaina, Eican tapaaminen ruississa perjantaina, Alexin tapaaminen, Unholy Alliance Tampereella, Alexin näkeminen ennen keikkaa, Jannen ja Henkan tapaaminen keikan jälkeen, yhteiskuvat ja nimmarit. Mä en vaihtais pois ainuttakaan tapahtumaa tästä listasta millään hinnalla! Kaikki on ollu mulle niin kallisarvosta.

Ja sitten kun löysin kopsin ja hurahdin slashin maailmaan, tapasin monta hyvää ystävää (esim Ida) ja sain aiheen toteuttaa omia visioita.

Ne monet ihanaakin ihanammat tepamatkat kaikkien kavereiden kanssa. Mä en ikinä unohda millasta olikaan Ruotsissa istua bussissa pitkän päivän jälkeen ja matkata takasin laivalle kun väki oli niin väsynyttä, että tanssittiin jopa letkajenkkaa bussin käytävällä ja psykoosia laivan baarissa. Ja NN-leirit, niillä on ollu niin ihanaa ja hauskaa, että haluisin vaan palata ajassa taaksepäin! Se oli niin vapauttavaa vihdoinki saada puhuttua kaiken kavereiden kanssa viime kesänä leirillä keskellä yötä teltassa korttia pelaten. Ja kaikki ne taidot, jotka oon oppinu leireillä (esim paineluelvytys, avomurtuman hoito, hätäsuojuksen rakennus, ruuanlaitto luonnon aineksista) on ihan korvaamatonta tietoa.

Ja se kun mä sain tanssia mun parhaimpien kavereiden kanssa yhdessä LänsiAuto Areenalla lokakuussa 4000 katsojan ja kameroiden edessä. Ja molemmat konffat, ne on ollu molemmat aivan ihania tilaisuuksia tutustua moniin uusiin ihmisiin (esim Milla, Aija).

Mä en voi edes kirjottaa tähän kaikkea ihanaa, mitä mulle on tapahtunu, se on ihan liian pitkä lista. Ja osaa en voi edes kertoa, koska ne pitää pitää salassa tai ne on liian henkilökohtasia.

Silti, kiitos kauheesti kaikille ihmisille, jotka on suonu mulle tän ihanan puoltoista vuotta! Mä en ikinä unohda sitä!Ohho, rupesinpa mä tunteelliseks. No, se tekee kai ihan hyvää.

[Ei aihetta]Maanantai 01.01.2007 18:00

Hihi..menin viime yönä nukkumaan viideltä ja tänää heräsin yheltä. Epätavallista mulle. Ja nyt kello on jo vaikka kui paljon ja mä olen ollu hereillä vasta kolme tuntia!!

[Ei aihetta]Maanantai 01.01.2007 02:17

Hitsi!! Jos en tietäis, että nyt on uusvuosi nii mä todellaki luulisin, että Espoossa on joko ihan törkee ukonilma tai sitten ilmahyökkäys. Ihan tajuton meteli täällä!! Seisoin just jonku 20 minsaa ulkona pelkässä topissa, ohuissa housuissa ja talvitakissa ja meinasin jäätyä kuoliaaks sinne.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.12.2006 14:27

Tänään on sitten puhe sakramenttikokouksessa kirkossa. Ai vitsi että oon hermona. Täytyy muistaa puhua hitaasti kun mun puhe on sen verran lyhyt.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.12.2006 00:50

http://kutv.com/video/?id=20364@kutv.dayport.com

ja taas iski ikävä tonne harkkoihin!! Vois jo se DVD tulla.....aijuu ja saadaan jossain vaiheessa ne todistuksetki siitä esityksestä.