IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tapahtumarikas päivä xDTiistai 04.12.2007 22:10

Kävin postittamassa lehtiä. Sitten käytiin prismassa. Kiva kun mä latelin niitä tavaroita siihen hihnalle siinä, ni mun taakse tuli tietenki ihmisiä ku siinä ei meidän jälkeen ollu ketää. No, yksi niistä ihmisistä sano sitten jotain, ja se kuulosti ihan Jossulta. Kaikki se ääni ja se miten se puhu. No minä siinä tietenki käännyin valmiina sanomaan tutulle hei ja hymyilin oikein aurinkoisesti. Huomasin sitten että takanani seisoi lauma pikkujätkiä, ja minä siinä hymyilin niille ku naantalin aurinko. Kattoivat mua hieman kummallisesti ja jäi vielä tuijottamaan sen jälkeenki. Ajatteli kai että oon jotenki vinksahtanu tai jotain xD

Isoveli kaatto vettä mun päälle ku nukuin. Että rakastan mun perhettä <3

Yhtäkkiä siinä The Joulukalenterin aikaan alko kuulu sellane räjähtelevä ääni, ja olin ihan ihmeissäni että mikä siellä paukkuu. Epäilin pannua, mutta aattelin että kyllä siitä varmaan pahempi ääni ois kuulunu. Huomautin siitä veljelle ja se rupes kattomaan ikkunasta ulos ja sano että kaupungissakin välkkyy. No tajuttiin siinä sitten että ne on ne ilotulitukset, ku Keskipohjanmaa-lehti täyttää 90v.

Huomaa myös sen, että tää sokoja on kyyliä täynnä xD Tosta meni toissapäivänä poliisiauto ohi, ni olin heti ikkunassa kattomassa mihin se menee. Sama äskön ku paloauto meni valot vilkkuen. Piti oikeen kävellä huoneesta toiseen, että varmasti näen mihin se on menossa. Veikkaan että puolet sokojasta kyylää ikkunoissaan :DDDD (tervetuloa)

Miks muuten mulle aina käy näin! Ania (se yks ranskalainen) on lisänny mut meseen ja AINA sillon ku en oo koneella, ni se on onlinessa ja kirjottaa mulle. Ku tuun koneelle, niin se on jo kirjautunu ulos, enkä pysty sanomaan sille ees mitenkään, että muistan sen kyllä. Muutenki haluisin kauheesti jutella sen kanssa, mutta ei :( Toivotaan nyt että osutaan joskus samaan aikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.