IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 01.10.2007 02:18

ah!
mun yöpaita tuoksuu savulle <3
haistelen sitä vaan koko ajan. savu on niin hyvän hajuista!! :D

viikonloppuna nyt ei tapahtunut mitään erikoista, mutta kivaa oli silti.
tytin kanssa westissä perjantaina ja lauantainakin. käytiin kattomassa myös yksi näytelmä. hyvä oli :)
westissä oli kivoja tyyppejä, jotka tuli vaan jutteleen eikä ollu kusipäitä. :)
JA MULTA EI ENÄÄ KYSYTÄ SIELLÄ HENKKAREITA xD Hehe, kun sitä useasti käy, niin ruvetaan jo tunnistamaan. Hieman kyllä ärsyttää että alaikäisiäkin siellä käy, eikä niiltä kysytä >:(

haluaisin mennä kattomaan keskiviikkona deep insight:ia westiin, mutta se on just toi keskiviikko. Tosin en nyt tiedä miten tän koulun lopetuksen kanssa menee, että oonko sillon enää koulussa, ni sitten voisi kyllä mennä kokkolaan.

Ja Tokio Hotel-miitti lauantaina!! YAY! Odotan innolla :)

Tykkään ehkä sittenkin asua Vaasassa. Tai siis en silleen vaasassa, mutta yksin. Ei se olekkaan niin paha, vaikka välillä vähän yksinäinen olo, mutta ehkä se on hyvä. Kun on yksinäinen, niin sitten kun tapaa kavereita, niin on niin kiva olo ja osaa arvostaa kaikkea vielä enemmän. <3 Ja muutenkin kun oon aina viihtyny yksin, niin ei oo silleensä mitään ongelmaa.
Koulun kanssa oon kyllä vieläkin samoilla linjoilla. Ehkä juuri sen takia oon vähän vihannu täällä asumista, kun en vaan ole tykännyt.

Virve tuli samalla linkalla kuin minä, niin meni matkakin nopeammin. En jaksanu oottaa bussia isolahteen tuntia, niin päätin kävellä. Virve pyöräili siinä vieressä palosaareen asti. Oli TOSI mahtava kävellä! Tykkään niin olla kävelyllä joskus illalla myöhään, kun katulampuista vaan tulee valo <3 Päätettiin virven kanssa, että käydään joku ilta kävelyllä :)) mukaan saa liittyä^^
Noin tunti meni kaupungista tänne, mutta ei se edes tuntunu niin pitkältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.