IRC-Galleria

Viisi faktaa minusta.Tiistai 31.01.2006 23:51

Jes, olen odottanut tätä:

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Olen 100% futurama -friikki. Osaan valehtelematta jokaisesta jaksosta vähintään yhen kohtauksen sanatarkasti. Viimeiseen vuoteen ei ole varmasti kulunut yhtään viikkoa jolloin en olisi katsonut futuramaa lähes päivittäin. Olen myös hyvin pettynyt kun joku väittää olevansa yhtä futurama orientoitunut kuin minä, eikä olekaan edes kuullut esim. decapod 10 kansallislaulua tai osaa hyräillä sitä ulkoa!

2. Jos kävelen portaita pohjakerrokseen ja joku tulee hissillä tai portaita perässäni, minun on juostava tätä "agenttia" pakoon pakokauhun vallassa. Kun pääsen rapun ulko-ovesta pihalle ja nurkan taakse olen pelastunut.

3. Kun kuuntelen mp3 soitinta kävelymatkalla paikasta A paikkaan B esitän biisit ns. musiikkivideolle tai ainakin tanssin koko matkan. Moni vastaantulija tuijottaa oudosti<3

4. Kerään seepratavaroita. Olkoon se sitten mittanauha tai kumiankka. Jos se on seeprakuvioista niin omistan sen viikon sisään. Vaatteisiin tämä ei onneksi päde. Yök.

5. Suunnittelen rikoksia yksityiskohtaisesti. En mitään murhia, vaan pieniä kepposia ja ilkivaltaa. Joskus vielä toteutan ne kaikki. Ne joille olen suunnitelmiani paljastanut, pysykää hiljaa!


Mun pitää hetki funtsia kenet haastan..


Ah noni, piti hetki miettiä ketä haluisin kuulla:

insub
raindrop
LITTLEMISS
cchild
sweetleaf

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.