IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Herätys: 0540Torstai 27.10.2005 04:19

Eli ~4h päästä. Voi vituttaa aamulla kun kirjoitin vielä tänkin enkä mennyt nukkumaan<3

Matkalaukku tulikin liian täyteen vaikka se on mielettömän iso! Kyllä sinne tuliaisia vieläkin mahtuu!

Anteeksi nyt jo etukäteen, mutta ette kuule minusta mitään viikkoon.

Ei tule ikävä! Paitsi ehkä JEmmyä ja Tumpea ja Jooppia. Mutta ihan vähän.Elelkäähän kiltisti täällä loskan ja rännän keskellä niin minä rusketun ~33 asteen lämmössä meren rannalla.

<3: Saara & E.P.

Matkakuumetta.Keskiviikko 26.10.2005 20:12

Huomenna ois sitten lähtö Marokon aurinkoon. Jos sattuu niin ikävästi että kuolen lento-onnettomuudessa tai joku marokkolaismies viiltelee multa kurkun auki, niin haluaisin sanoa mitä mun omaisuudesta menee kenellekin:

JEmmy: Saat mun plasmapallon, UV-lampun, television ja dvd-soittimen. Ja hulahula-vanteet sekä aurinkopuuterin. Jos haluut, niin voit myös ottaa mun satiinilakanat ja lapaset.

Tumpe: Sä voit saada mun kaikki käteisvarat, eli ehkä ~10e. Sit voit saada frankin, ellei sitä varasteta matkalla. Mun hyllyssä on kans noita piparminttukarkkeja, voit saada ne vaikka en kuoliskaan<3

JOOP: Sä saat mun futuramat ja simpsonit<3 Mun oli vaikea päättää sun ja jussin välillä noiden kohtalosta, mutta musta tuntuu että sä osaat arvostaa niitä enemmän.. Because yes, i'd like to meet this... Moose.

Kukaan muu ei saa mitään<3

Hauskaa viikkoa ilman mua, toivotaan etten kuole tai vaurioitu!

EDIT:

UV-lamppu on jemmyllä ja tumpella vuoroviikoittain, asianajajat sopivat yhteishuoltajuudesta myöhemmin.

Minun kiva päivä.Tiistai 25.10.2005 23:35

Tänään väsyttää niin perkeleesti.

Siivotkaa ite eka 3 tuntia, juoskaa tukussa ostamassa värejä ja koristelkaa kampaamo syksyiseksi ilman kenenkään apua ;<

Ja kun kaikki tuo on hoidettu niin juoskaa laulutunnille ja laulakaa huonosti ja vittu. Tulkaa sitten kotiin missä kaikki on sotkussa ja siivotkaa vielä se!

Kysykää vielä kerran miksen hymyile mun kuvissa.. I dare you!
- Vanhemmat »