IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)

Konsta (=Lauantai 29.12.2007 00:08

Tämä on tarkoitettu kaikille seurusteleville, kuinka hyvin tunnetkaan tyttö-/poikaystäväsi?

ALKUUN...
Kuinka kauan olette seurustelleet?: päälle 3kk.
Miten hyvin luulet tuntevasi hänet?: kyyyl mä luulen tuntevani... välil hämmästyn kyl jostain :D

TYTTÖ-/POIKAYSTÄVÄNI...
Syntymäaika: 12.12.-90
Missä asuu: tos 200m mun talost
Sisarukset: pikkusisko
Opiskelupaikka/ammatti: Rauman Lukio
Unelma: Olla mun kanssa aina <3<3 eeeeeii nyt voi äkkiseltää muistaa. Oikeest se haluu ol kyl runoilija mut se ei myönnä sitä.
Suosikkituoksu: minä <3 no ei. kukkaset? kaikkihan niistä tykkää. LACOSTE!! :D
Suosikkikirja: mmm... ei se kauheest lueskele.. Aku Ankka :)
Suosikkileffa: niit on aika mont mut ainaki V niinkuin Verikosto
Suosikkibändi: Guns'n'Roses ja Helloween
Idoli: (Londroosha on sen jumala :D) se kenen nännit näkyy ja jos kyllästyy niihi ei diggaa enää black metallii tai jotain tollast.. niit idolei on nii paljon! Slash ym. kaverit
Harrastukset: mun kans hengaus ja kaiken sortin pelit
Kengänkoko: mmm. nyt tuli paha. 41?
Pituus: n. 170cm

YLEISTÄ...
Hänen pisin suhteensa?: se yks. tais ol 5kk
Hän sai ensisuudelmansa?: joskus tarhassa silt tytölt varmaa mikä muutti Thaimaaha :D
Millaiset suhteet hänellä on vanhempiinsa?: aika hyvät mun mielest
Entä serkkuihin?: hyvät välit kaikkiin sukulaisiin :)
Onko hänellä jokin sairaus?: päässä vikaa ku hengaa mun kans.

Muistatko hänen osoitteensa?: tot kai
Millainen hänen huoneensa/asuntonsa on?: karseet tapetit. Kivat verhot, sit se kasarilt peräsin oleva sohva... aika sekanen mut on se siistimp ku mun huone eli ei hätiä mitiä
Hän vihaa...: mua sillon ku sanon et tapan itteni
Hän rakastaa...: mua ainakin näköjään toivottavasti ja sit sitä musaa ku se kuuntelee ja sellast
Miten juo kahvinsa?: ei laita sin mitää
ONKO HÄN...
Fiksu: oonha se :D
Hyvä ruotsissa: AHAHAH. on se paremp ku mä. Alla tittar på mig..
Entäpä englannissa: juu on erittäin hyvä.
Avulias: joo
Ystävällinen: ei sannil ainakaa :D on se muute
Hetero: toivotaan :D
Surullinen: ei nii usein ku mä mikä on erinomaista
Masentunut: eeei se enää oo.
Turhautunut: joaaoskus
Siisti: siis puhdas/siisti vai cool-siisti :'D ? molempii
Hoppari: HAAHA ei
Punkkari: nei
Räppäri: :D ei
Pissis: joo niitte vihreitte sukkahousujen kans. ei.
Gootti: mehä ollaa goottipari :D ei oo
Tylsä: ei!
Itsetuhoinen: ei oo ainakaa ikin mun nähde
Hauska: onse
Yksinäinen: kaikki on välil yksinäisii

KUMMAN HÄN VALITSISI...
Kahvi - tee: kahvi
Koira - kissa: koira
Farkut - muut housut: muut housut
Kesä - talvi: Kesä
Syksy - kevät: en osaa sanoo..
Musta - punainen: punane

Toivottavast ei menny iha päi persettä :'D sun vuoro tehä must moinen.

OSTIN ERNU KENGÄT :DDDPerjantai 28.12.2007 23:43

Ku mun mielest must ei saa tekemälläkään ernua. Ku mun mielest olen vaa sellanen mikä pukeutuu tosi nuhjusesti niihi raitapaitoihi (ja halipaitaan). Tosiaan ku olin shopping tänää Tampereel nii eka olin et en viitti shopata ku säästän rahaa niihi sähkörumpuihi enkä edes tarvi mitää vaatteita (nudisti:D). Sit ku mul työnnettii rahaa kouraan nii huomasin et meinsain ostaa kokoajan raitapaitoja lisää. En sit ostanu niit ku ajattelin ain ensi. Ja äiti puoliks pakotti mut ostamaan ne ernukengät ja ajattelin iteki vähä vastahakosest ostaa ne.. Ernu on kyl tyhmä sana, samoin kuin pissis ym. Mut kuitenki. Ne on sellaset pitkävartiset mustat tennarit ja vaihdoin niihin punaset nauhat :D Mutkurutku mulle valitetaa siit et ei oo talvikenkiä, haha. Ja tosiaan, varpaat onki välil aika jäässä VAIKKA käytän villasukkia säännöllisesti jokapäivä melkeen 24 tuntia vuorokaudessa.

Hömelöhemuli plää

Mitä helvettiäTiistai 25.12.2007 01:30

Edellisessä päiväkirjamerkinnässä kirjoitin kauniin/ei kauniin (kumman valitsit lopuksi, a:n vai b:n) tarinan oravista, Töötistä ja Moonasta. Viimeyönä näin unta, että KOULUTIN ORAVIA!!! Mitä hemmettiä, onk tää joku yhteensattuma vaan vai taikaa vai mitä?? Pitännee tarkkaille noita oravia vähä sillä silmällä nyt. Mitä ne musta haluaa... mä haluun niistä vaan kaveruutta :) en mä siin unes kouluttanu mitenkää sotaisiks (niinku ERÄS heti ajatteli, hömelö ;>) vaa annoin niille sellast mössörukaa (mitä maistoin iteki siin unes ja s eoli älyn hyvää, pinkkii, sinist ja vihreet sai valit) ja hellin niitä. Oravat on ihania eläimiä <3 niin kaikki muutki eläimet kyl. Mist tulikin mieleeni, että luinpa juuri lahjaksi saamani novelin. Tai siis, sain noveli kokoelman lahjaks. Edgar Allan Poeta. Luin nvellin Musta Kissa, se oli ihan järkyttävä. Rakastan kissoja niin älyttömästi ja siinä novelissa se ensi repi kissaltaan toisen silmän ja sitten se hirtti sen puuhun. Enempää en kerrokaan. Melkee itkin ku luin, nii järkytti moinen kohtelu.

Hommataan kissoja joskus mut ethä sä sit ikinä ikinä tee niille sellasta, et vaik ne seurais sua kokoaikaa ja olis suhu kiintyneitä?

PS. HAUSKAA JOULUA <3<3 :)

Oravan tarinaLauantai 22.12.2007 14:57

Olipa kerran orava. Hänen nimensä oli Tööt. Eräänä päivänä Tööt kiipesi puuhun ja otti kävyn suuhunsa. Käpy oli tarkotus antaa Töötin rakastetulle, Moonalle. Kavutessaan alas hän liukastui jäätyneeseen pihkaan puun rungolla ja putosi nenälleen käpy edellä maahan. Käpy jäi Töötin naaman alle, jonka seurauksena Töötin kuono murtui. Se kaartui lievästi vasemmalle ja oli pahoilla ruhjeilla. Tööt kulki vaivalloisin ja haparoivin askelin Moonan pesälle. Kuono murskana ja käpy ruhjottuna hän ojensi lahjan rakkaalleen.
Mitä sitten tapahtui?
a) Moona viskasi kävyn helvettiin ja paiskasi oven Töötin nenän edestä vai
b) Moona otti onnellisena kävyn vastaan, keitti glögiä (terästi sitä) ja anto mukillisen Töötille. Sen jälkeen hän sitoi Töötin kuonon ja antoi aspiriinia. Takassa oli tuli ja heillä oli kaunis pikku kuusen oksa missä oli kauniita pikku lasipalloja. He katselivat ulos ikkunasta pimeälle taivaalle missä tähdet tuikkivat ja kuu loi kaunista kalpeaa valoaan. Moona ja Tööt nukahtivat sylikkäin keinustuoliin viltin alle.

Mummielest b) on parempi <3

Olen koneella jjeejjjje!!Tiistai 18.12.2007 18:31

Mut nyt pian just lähden. Ei oo edes oma kone. Oon varmaan allergine omal läppäril ku ei tuu käytyy enää..

Today is the greatest dayKeskiviikko 14.11.2007 18:37

Smashareitä. I want you turn me oooonnn........ Tää oli eka biisi minkä kuulin niilt, muistaakseeni. Joo. Löysin tos joku viikko sitten aivan upeen taidemaalarin! Puolalainen, Zdzislaw Beksinski. Surrealistinen mestari, sainoisinko. Noi maalaukset on sellasii et niit vois tuijottaa vaik viis tuntia putkeen ja löytää vaik mitä elämän arvotuksia niist. Mainioita, osais itekki 8<

Liitetää ny sit oikee kuvaki ku tää uus upee teknologia täällä IRC-Galleriassa mahdollistaa sen.

Tää on mul taustakuvan tietsikas. Upea, eikö?

(ps. en tiiä kyl saak näit googlest revittyi kuvii lisät tän mut who cares, poistetaa jos poistetaa)

What the hell have I?Lauantai 03.11.2007 01:16

On tää nii ihana biisi. Alice in Chainsia. Toi intro on nii ihana. Siin jotenki sulaa vartalo ja silmät sumenee. Ja alkaa kiemurtelemaan sen musan mukaa. Että tietäisitte mistä on kyse, voin linkittää:
http://www.youtube.com/watch?v=GYpaeIddffU
Grunge <3 Ei se ole musta mihinkään lähteny vaik olenki ny tota glämii aika paljo intoillu. Kyl mä olen silti iha yht omistautunu Nirvanalle ja muille vanhoille rakkaille. Se heebo Ruissis osas soittaa vai kui hyvin skebal AiC:sii. Lupas tulla herättämään meijät soittamal :D Eipä tullu. Olis ollu ihan kiva, se oli hauska. Se vaa käveli ohi ja huusi mul, ku mul oli sil hetkel se akustine, et soita Led Zeppeliinii nii mäki tuun soittaa. Olin vähä tuitereis sillo mut muistin! TII TII TII TIDIDII TITI TII DII DII TI DIDII...!! Heartbreaker. Aloin soittamaan sitä (vähän kehnosti sattuneesta syystä) mut ilmesest se tunnisti sen ku se tuli vieree istumaan ja soitteli aamun meijän kans. Nii, tosiaa kello oli jotai kaheksan aamul. Mentii kymmene aikoihi nukkumaan (aamust) ja herättii kolmelta. Se oli ihan hauska päivä rytmi.

Nyt kuuntelen jotai ihme No Doubtin vanhoi biisei. Hauskoja muistoja niistäki. Onnää hyvii :) Hella Goodist en tykkäis yhtää mut se on nii legenda. Liika tollanen.. mut Gwenist tykkään. Mut toi sen sooloilu ei oo nii hyvää. Whatever, nevermind.

ei otsikkojaSunnuntai 28.10.2007 02:02

Nonniih. Vähää aikaa taas koneel... Norddäämine ei oikee enää innost. Mun dataus kiintiö meni ilmesest täyteen tos paris vuodes. Tuli harrastettuu sitä sen verra.

Ruusu <3

En ookkaa lisänny uusii kuvii pitkäst aikaa vaik on uus tukkaki. Tai ''uus'', tää ollu jo pari kuukaut. Vois korjata tilanteen. Laitoin kameranki latinkii päiväl, ei oo tullu käytettyy sitä vähää aikaa.
Jotenki olen jättäny taas kaiken viimetippaan. Ku en vaa osaa hoitaa asioita ajoissa. Huomen pitäis Harjotel noi fillit, kirjottaa oma filli ja opetel se, kirjottaa enkun essee mikä on jo viikon myöhäs, en tiiä hyväksytäänk sitä enää ku tuon sen vast nyt. Ei perse miten täs ny näin kävi. Ja äiti jankuttaa jotai huoneen siivoomisesta vaik voiha vittu, ei tääl ny oo mitää eri sotkusta, tää on vaan Katja huone. Ja vietän tääl n. 8h vuorokaudest nii mitä väliä sil sit on. Pöhkö.

Ruusu <3

Syön jätskiä tosi pitkäst aikaa. Hyvää suklaa jätskiä.
Oli muutan hauska syysloma :) tai nythä on vast lauantai mut.. kuitenki. Hemmetti, mite kello voi olla jo ykstoist

Ruusu <3

I'm only happy when it rainsPerjantai 19.10.2007 01:41

Njoo, toi otsikko ei oo kyl tot. Kosk kaikki on kerrassaan mainiosti nyt. Mikä ny pari juttuu vähä ketuttaa, mut siis yleisesti. Eihä sitä voi koskaan olla kaikki hyvin. Aina voi valittaa :) vaik no se on aika hölmöö jotenki. Lipitän vettä täst hienost sinisest pullostani... voisko ol vähä epämääräsempää juttuu viel? Jesjee huomen inte skolan! :) jipviu. joo.. What the hell i'm trying to say.....